Липсва ми ужасно много

Липсва ми ужасно много
Здравейте. . Моята история е много сложна и ви моля за съвет.

Момчето което обичам е много далече от мен. Когато го срещнах живота ми се промени той ми влезе в сърцето както никой друг до сега.

Много ми липсват всичките моменти заедно, всичко което той направи за мен, как ме гледаше, как ме гушкаше, аз бях неговата принцеса а той моя принц.

Сега той е на 3500 км. и мина едва една седмица, а на мен ми се стори като вечност. Знам че няма да го видя още дълго време и това ме убива. Всяка нощ си представям как той ще си легне пак при мен и ще ме прегърне. Когато изляза в някое кафе което сме били двамата той е пред мен, вече ми е се едно дали ходя на работа защото там се запознахме и като отида само за него мисля и съм разсеяна бъркам поръчки и т. н.

Не знам какво да правя объркана съм и много искам да мине тази една година за да го видя отново.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
ОхоБохо
ОхоБохо
09.10.2013 22:31
Мило чадо,
Разбирам болката ти , дори я усещам.
Нека твоята сурова съдба не бъде толкова болезнена ти пожелавам.

Запали на този момък свещичка , вземи негова снимка купи си вибратор и го дръж здраво и дълбоко в мислите си и не само там.
2
0
Познато чувство
Познато чувство
09.10.2013 22:18
Е,и аз няма да остана по-назад и ще дам своето мнение.
Моята голяма любов,мъжът,който беше първата ми тръпка,първият човек,когото обикнах безрезервно,най-накрая се престраши и реши да рискува като се отдаде на истински чувства.И сега сме заедно.Едва от скоро,но пък имаме 3-годишна история с неедоизказани чувства.До тук за миналото ни.
Скоро ще разбера дали той ще си отиде за година от мен.Ще отиде по работа.И ще бъда точно като теб-отчаяна.И все пак пиша това,защото когато си спомня как съм се чувствала няма да се предам,нито пък ще предам него.Той е твърдо убеден,че дори да замине ще успяваме да отделим някой лев,за да отида при него и да го видя.Но знаем,че това няма да стане.И се страхувам,че всеки следващ ден неговата мечта да отиде там,ще се сбъдне.И се чувствам зле,защото той мечтае за това,а аз не мога да споделя радостта му.И все пак не искам да го спирам,обичам го.
Мила не позволявай да се проваляш.Той все още трябва да е мотив в живота ти.Както преди си ходила на работа с голямо желание,защото си знаела,че той ще е там и ще те гледа какво правиш-продължавай,самовнушавай си и затваряй по-често очи,представяй си как той те е прегърнал и си правите вашите неща.Не се оставяй свободна и сама нито за миг.Страй се да си заета-така времето минава по-бързо и се изморяваш повече.Вечер като се прибереш от работа няма да ти е до депресии.И все пак това не означава да го забравиш.Няма да похабиш времето си,дори накрая нищо да не излезе.По-добре ли ще е да знаеш,че дори не си опитала?!Дано любовта ти скоро се върне и дано не ми се налага да съм в твоята ситуация.
0
0
Александра Христова
Александра Христова
12.09.2013 16:08
Мило момиче..не падай духом.Точно голямата обич ви крепи...дори на голямо разстояние.Говорете по скайп...пишете си..така поддържайте вашата връзка жива.Бързо ще мине една година...не губете връзката между вас.Търпение...в името на нещо хубаво
0
0
vilsan
vilsan
11.09.2013 16:28
Знам какво е да ти липсва някой повярвай ми дълго време ще е така .Дано не е така .Успех
0
0
Faith
Faith
11.09.2013 02:08
Виж, не знам точно какво да те посъветвам, но съм в абсолютно същата ситуация. Знам, че вече нищо не е същото и вече нямаш заради кого да ходиш на работа или на училище и всяко едно нещо ти напомня за човекът, когото обичаш. При мен е по същият начин с разликата, че при мен са 2500 км. Един съвет: не се опитвай да го преодолееш или да го забравиш, защото, как се забравя най-хубавото нещо в живота ти? Аз опитах и честно, това беше най-голямата грешка, която съм правила. Когато и 2мата се обичате всичко е възможно. Знам, че ти липсва повече от всичко на света и знам, че понякога много те боли, но просто трябва да си силна и знам, че не искаш да правиш нищо, всякаш вече не си струва, но прави всяко нещо заради него. Така може да постигнеш толкова много неща. Със сигурност няма да е лесно, но повярвай ми така ще ти е по-лесно да преминеш през това. Аз не съм виждала човекът когото обичам от вече почти 2 години, но все пак ние си пишем от време на време и аз знам, че не съм сама, знам че и той ме обича и наистина знам, че след като мине и тази година, само да завърша и ще го видя. Ще отида при него и дори и само за малко да мога да го видя ми е достатъчно. Рано или късно все ще се наредят нещата... да се надяваме
0
0
Гери
Гери
11.09.2013 01:08
Не казваш защо сте разделени...ако е заради работа или училище..помисли за варианта да отидеш при него. Говорили ли сте въобще за нещо такова? От кога сте заедно..какви са възможностите ви...много неща не уточняваш
0
0
леля
леля
11.09.2013 01:04
Ше свикнеш без него моето момиченце
0
1
Боги
Боги
08.09.2013 23:45
Както хората са казали любовта граници няма съвет няма какъв да ти се даде защото това е една болка за която няма лекарство може да свикнеш с нея и да я приемеш. Говорете си по скайп по-често гледайте се и си пишете това е единственото което може да се направи. Ще свикнеш с времето и като се върне пак ще се обичате. Целувки
0
0
Але
Але
08.09.2013 17:17
И за кое точно трябва да те псъветваме не разбрах? Това е цяла година, знаеш ли колко неща могат да станат за това време, ще ти е мъчно но до време, не се вглъбявай много, не виждам да се получи нещо като се върне, ако въобще се върне. Съвет ... хм ами живей си живота а пък след година като или ако се върне ще видиш колко по - различно ще гледаш на всичко.
0
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: