Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския

На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския

На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския
Здравейте! Момиче съм и съм на 16 години. . Не претендирам, че съм нещо особено, но аз се харесвам. . Умна съм, инатлива и понякога настоятелна. . От малка мечтая за ''принца на бял кон'', но още го няма. . По-възрастните ще ми кажат, че има време за всичко, но защо моето време ще дойде толкова късно?

Имала съм 2 сериозни връзки една продължи дори година, но нещо липсваше след нея аз не съм същата. . Спала съм с няколко момчета, а живея в малък град и всичко се знае, повечето на мойте години вече имат лошо мнение за мен. . Аз самата знам, че не е така и не ми пука особено. . Свикнах да бъда лъгана и използвана и съм много наивна, а уж съм умно момиче. . доста често сменям компанийте си. .

Въпросът ми е дали е в мен вината за това да си нямам приятел? Сигурна съм, че мога да предложа много повече от секс, което повечето момчета търсят. . Приятелките ми са на моята възраст и имат прекрасни връзки с прекрасни момчета? Моят принц камион ли го е блъснал?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (62)

Изпрати
Ив
Ив
18.09.2013 15:16
Пробвай да преспиш с всички останали.....пък знае ли човек.....може по този начин да намериш истинския!
0
1
mmmmmm
mmmmmm
18.09.2013 15:15
Не се притеснявай, ще намериш момчето,което търсиш, просто имаш наистина време :) Един ден може да се окаже ,че се обръщаш назад и съжаляваш за момчетата , с които си била- не го допускай ! Не е добре хората да имат лошо мнение за теб. Учи, развивай се и се забавлявай, не давай шанс и не си хаби енергията с неправилния :)
1
0
vilsan
vilsan
18.09.2013 13:26
Ами чакай си го може и да долети с полярния експрес
0
1
иц
иц
17.09.2013 17:21
поредната лесна, няма да намериш човека за теб, ако продължаваш да си такава, на 16 с бройка-УЖАС на къде тръгна света. КК
0
0
Диана
Диана
16.09.2013 22:39
Моля ти се, осъзнай се малко. Как няма да имат лошо мнение хората за теб, на 16 си, а пишеш пълни простотии. Искам да си направиш PrtSc и да си прочетеш писанието след 2-3 години. Хората на по 40 нямат човек до себе си и чакат, ти на 16 вече си започнала да се оплакваш. Какво като си спала с няколко? Това да не би да ти дава по-голям шанс да намериш човека до себе си. Човекът за теб може да е от друг град, друга страна, може дори и да е от друг континент по дяволите. Осъзнай се, моля те, само на 16 си.
0
1
Дърт козел
Дърт козел
15.09.2013 23:51
До Антон и Хаджи Кольо, абе младежи , вие нормални ли сте? Както вие искате секс, така е и с момичетата, само , че при тях е по-трудно заради хорското мнение, друг е въпроса , ако някой си е задръстен. Та какво лошо има , като момичето е по-отворена и очевидно мислеща, щом може да си задава въпроси, нека обаче наистина да внимава, за да не попадне точно на някой , като тези двамата, плоски и ограничени селяни, а принцове има, те са си, на всяка жена в съзнанието,а когато го откриеш , ти първа , ще разбереш вярвай ми!Моят съвет е продължавай да се забавляваш и информираш, за да разбереш наистина какво точно искаш, а когато вече го знаеш, ще ти е много по-лесно да срещнеш избрания.
0
0
Антон
Антон
15.09.2013 21:39
:Д на 16 си и си спала с няколко :Д ходи на магистралата .. там ти е точното място ,ще намериш :Д
1
1
Симона Димова - психолог (Пловдив)
Симона Димова - психолог (Пловдив)
15.09.2013 21:22
Аз лично съм на мнение с това,че трябва да ползваш предпазни мерки и ако ги ползваш-чудесно!Но,като психоложка искам да те посъветвам няколко неща..независимо на колко години си ПАЗИ СЕ ... не се подавай на чувствата си и съм сигурна че някой ден ще намериш своя принц :) Но,до тогава мисли за бъдещето ти ... не потискай съдбата!Спри да мислиш за своя принц и ще видиш че когато най-малко го очакваш-той тогава ще дойде..даже ще ти разкажа една случка..Братовчедка ми ( и тя е от малък град) миналата година беше на 15 и тогава почна да води полов живот,преди да почне да го води беше отчаяна от това че само ги сменя и не си намира приятел и аз и казах да не мисли за това и да се концентрира върху други неща и се радвам че ме послуша..на 24 май 2012 се срещна с един приятел (той е от Пловдив) и се сдобриха и решиха да тръгнат...той и беше първият и още са заедно,вярно е водят връзка от разстояние и много малка го направи (тоест грешката-секс),но сега ако ти кажа че не могат един без друг...Тоест, не бързай има време за всичко срещала съм жени пълни-слаби грозни-красиви ... но повечето пъти ги срещам с момче до тях,така че не се притеснявай ще му дойде времето на всичко :) но искам да се Пазиш и докато не си сигурна и не желаеш да имаш дете се пази!
0
1
NO HATE
NO HATE
15.09.2013 21:10
Не искам да те огорчавам, нито да те виня, но си САМО на 16 и звучи леко абсурдно да смяташ за проблем, че все още не си открила истинския. Някои, докато намерят истинския, са станали на 30 вече, а ти в разцвета на живота си си тръгнала да се притесняваш. От личен опит ти казвам, че е по-добре сега да мислиш за ученето, да се ориентираш какво ще кандидатстваш, след като завършиш средно образование, да започнеш да се подготвяш за изпити. А за секса - донякъде приятелските ти са прави. Рано ти е. И пак от личен опит да ти кажа, че първо момчето трябва да ти даде нефизическа любов, да му имаш доверие, да знаеш, че е истинско и чак тогава да му пускаш. Приятелките ти имат сериозни връзки и доколкото разбирам нямат сексуален контакт с гаджетата си, щом имат лошо мнение за теб.
Та, принцът е жив, спокойно, не го е сгазил камион, тир, влак, автобус, дори и каруца или велосипед. И той някъде като теб чака или се занимава с това, което казах като съвет за теб - учи.
Надявам се като умно момиче, каквото твърдиш, че си, да послушаш съвета ми, а после нещата ще се наредят. Обещавам!

p.s. Жалко обаче, че като прочетеш коментара ми, ще си кажеш "не ми пука особено", както за критиките на приятелките ти. Но съм сигурна, че те ти мислят доброто и затова гледат на сексуалния ти живот с лоши очи.

Всичко хубаво!
0
0
П.
П.
15.09.2013 20:58
Май тебе те е блъскал камион, ама няколко пъти... :Д
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: