Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Аз съм на 16, той е на 32 - как да постъпя?

Аз съм на 16, той е на 32 - как да постъпя?

Аз съм на 16, той е на 32 - как да постъпя?
Здравейте. Аз съм на 16, той е на 32. От скоро започнахме да излизаме. Той е разведен, с дете. Запозна ме с дъщеря си, тя е на 5. Знам, какви коментари ще последват. Не съм лудо влюбена в него, просто ми е приятно в неговата компания. Харесва ми, защото мога да си говоря с него за всичко, умен е. Последната му връзка беше с момиче, което е две години по-голямо от мен, бяха заедно няколко години. Не говори лошо за нея.

Вече се напатих от 'любови', имала съм 2. И двамата постъпиха по един и същ начин, подиграха се с мен, използваха ме само за се*с. Затова и вече се отказах. Сега гледам някой с който да ми е добре. Проблема ми е, че лъжа родителите си когато излизам с него. Знам, че ще реагират остро, но въпреки това се замислям дали да не им кажа, защото ми омръзна да се крия. Не знам как да им кажа и дали изобщо да го правя. Рано или късно ще разберат. Знам какво ще си помислят и за него, но как да им кажа че искам някой с който да ми е добре. Че ми омръзна тези, които обичах да се възползват от мен и да ме зарязват.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Еленка
Еленка
15.07.2016 02:15
Виж всички мъже са еднакви а той само си търси по млада не му се връзваи ще се държи много мило с теб докато не преспи с теб и после отношението му спрямо теб ще се развали и ще те зареже.
2
1
Motikachu
Motikachu
26.06.2016 00:46
ae ti si na 16 kuv 32 godishen q hodi si pii neskuika
2
2
косара33
косара33
01.06.2016 10:27
OMG няма да ти се зарадват горките ти родители. Ти какво мислиш прави тоя с теб. И той се възползва сексуално. Будала.С разликата ,че се старае да те омота и да ти внуши ,че те обича. Най добре не казвай на вашите.И приключвай тази абсурдна връзка. Тоя е педофил. В америка щяха да го съдят,а и не само там.
2
0
miglena
miglena
04.05.2016 11:59
Оох, мила, знам колко е трудно. Но, колкото и клиширано да звучи, времето наистина лекува. И най-важното, което и аз се уча да правя, е да обичаш себе си. Оцени се сама и не се впускай в такива безмислени връзки, хабиш собствената си енергия. Успех.
1
0
miglena
miglena
29.04.2016 12:15
Но ти какво изобщо си правила с него,като не те привлича???
1
0
Ивана
Ивана
30.04.2016 08:49
Исках да забравя бившия си. Нарани ме ужасно много и реших и аз да използвам някой. Не ми се получи, не мога.
0
4
Ивана
Ивана
28.04.2016 17:32
Вчера му казах, че искам да се видим. Каза добре и че на другия ден ще се разберем. Доста чаках да се обади. Явно вече не иска да се виждаме. Разбирам го, аз по никакъв начин не показвам че ме привлича, защото не е така, а когато ме целува се дърпам. Беше ми ясно, че няма да ме търпи дълго така. Сега се радвам, че не ми се обади, така виждам нещата от друг ъгъл. Ако все пак реши, че иска да се видим ще му кажа повече да не ме търси. Притеснява ме дали това ще се случи, дали няма да започне да ме преследва. Знае къде живея, знае къде уча, къде ходя. Знае всичко. Наскоро когато четох подобни истории за момичета, които са влюбени в набори на баща си се чудех какво толкова им харесват, те нормални ли са?! Повече от очевидно е че ги използват и си казах, че няма как на мен да ми се случи подобно нещо. За пореден път живота така ме завъртя, че ме постави на място на което казвах, че никога няма да бъда. Знам, че съм само на 16, но наистина доста неща съм преживяла и за всяка грешка съм си плащала доста скъпо докато не си взема поука от нея. Аз така си обяснявам много неща, всичко което ми се случва е с някаква цел. Затова не занимавам родителите си, защото урока си е за мен. Благодаря на тези, които коментираха. Разбрах. Нямам повече работа с него
1
9
Ивана
Ивана
27.04.2016 14:29
Лелеее дойде ми като гръм от ясно небе. Излъгал ме е за годините си. На 43 е
0
11
косара33
косара33
01.06.2016 10:29
Бе ти от луната ли падащ????
2
1
Стан Ой
Стан Ой
27.04.2016 17:46
Няма смисъл да се занимаваш с човек, който не ти казва истината. Щом те е излъгал за това, кой знае колко други неща крие от теб!
8
0
УшмиФка
УшмиФка
27.04.2016 15:41
Прави си сама сметката за какво става дума и си плюй на петите преди да е станало по-сложно, защото не е луд оня дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Ходиш с перверзник, за който най-вероятно ти си поредната малка неука птичка, която е омотал. Не се обиждай, става дума, че мъж на 40 години, ако е зрял и съвестен няма да ходи с малолетна, най-малкото, защото морала не му позволява, а тоя твоя си е чист перверзник.
6
0
az547654
az547654
25.04.2016 21:39
Не ги слушай. Това че си на 16 не значи че чувствата ти не са истински. Те са свято нещо и за нещастие хората не го разбират. Живей си живота така както искаш. Отстоявай щастието си и бъди щастлива защо позволяваш на хората да ти отнемат щастието чрез влиянието им ? Щом си щастлива така да бъде. Ако в тоя живот не си себе си заради влиянието на другите то кога мила ? Само ти знаеш какво да правиш...повярвай себе си и решението ще дойде. Хората само нещастието ти пожелават чрез завистливи съвети ииии 5 стотинки не струват. Бъди себе си независимо какво ще кажат хората. Те винаги ще говорят лошо, защото не са успели в нещо и гледат да сринат и другите да са на тяхно ниво.
0
21
УшмиФка
УшмиФка
26.04.2016 16:27
Не смятам, че някой и завижда конкретно. Явно нямаш деца и не знаеш какво е да имаш дъщеря, която да ходи с твой набор. Въпроса не е в любовта, а в това всичко да е нормално и в реда на нещата. Тоя пич си ходи все с малки, дали му е зле, според тебе? Нима това е чиства любов или девойката като порасне и започне да осъзнава, че иска да живее, защото е на 18-19, той има вероятност да я зароби с деца(недай си Боже), както и има вероятност и да и прави проблеми, ако реши да учи. Но нека девойката сама си се опари. Да не мислиш, че на тази възраст разбира какво значи любов. Да изпитва чувства, но все още не знае истинските нюанси на любовта. И само да кажа - никой не ги познава, докато не намери човека за себе си, а само времето ще покаже дали онзи мъж е за нея. Но нека поживее, нека да стане на 19-20, когато ще иска да ходи с приятели наляво - надясно, когато ще иска да води активен живот, когато другите ще искат да се забавляват.. Сама ще стигне до извода дали иска да е с него след някоя друга година. А относно родителите - абсурд да приемат ситуацията. Най-малкото, защото е на 16..
4
0
Пламена M.
Пламена M.
25.04.2016 15:29
Твоите родители никога няма да го приемат, бъди сигурна, Най-много да ти забранят да се виждате. Реално не знам как си изживяла 2 пъти любовта, като си на 16. Дори да си започнала да водиш полов живот на 14, .. ?? Не разбирам. Няма как да знаеш на този етап какво е пълното разочарование, но, повярвай ми - той ще ти го причини рано или късно. Замисли се реално - когато ти си на 24, той ще е на 40!! Колкото баща ти МОМИЧЕЕ!
7
0
УшмиФка
УшмиФка
25.04.2016 13:25
То годините не мисля, че са проблем, но забога ти си на 16. Според мен, ако той беше толкова зрял нямаше да позволи да излиза с непълнолетна. Явно човека обича да играе с малки, щом миналата му връзка е с момиче малко по-голямо от теб и е бил с нея от няколко години, това значи, че я е забил на твоята възраст някъде. Не смятам, че е редно и се опасявам, че този мъж си играе с теб и повярвай ми един 32 годишен мъж знае как да баламосва малко момиче, защото познава жените достатъчно добре и знае една малка млада тинейджърка от какво има нужда и със сигурност знае как да го използва. Може и да греша, но за мен не е редно.
6
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: