Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»На 35 години съм и не съм бил с жена

На 35 години съм и не съм бил с жена

На 35 години съм и не съм бил с жена
Здравейте бих искал да разкажа своята история. На 35 години съм и не съм бил с жена. Мислех да отида на компаньонка не никога не съм ходил. Странно ми е да бъда с жена, която никога не съм виждал. Някой би ми се присмял или помислил че съм грозен или с някакъв сериозен недъг. Истината е че преживях травма когато бях на 7 години.

Мой познат ме изнасили затворих се в себе си и не казах на никого. Дали поради тези или друга причина бях много затворено дете и младеж. Така и не успях да се обвърже сериозно и да бъда с жена. До към 20 си година се дърпах, ако някой иска да ме прегърне. Странно чувство. Сега още не мога някакси да се привържа силно към жена, може би се страхувам. Пък и фактът че не съм бил с жена ме кара да съм в много неприятно положение.

Ако си намеря приятелка и тя разбере? На тези години да не съм бил с жена. Друго обаче ме притеснва и мъчи. Боли ме страшно много ме боли, осъзнавайки факта че никога не съм бил обичан от жена.

Моля за съвет какво да правя ? Срамувам се от сее си, но трябва да споделя с някой, в случаят с вас. Аз съм от Шумен, ако някой желае може да ми пише или да се видим. Ще се радвам да говоря на тази тема. Ако има жена, която би искала да се запознае с мен, също бих се радвал. Моля само за сериозни коментари. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: