Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския

На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския

На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския
Здравейте! Момиче съм и съм на 16 години. . Не претендирам, че съм нещо особено, но аз се харесвам. . Умна съм, инатлива и понякога настоятелна. . От малка мечтая за ''принца на бял кон'', но още го няма. . По-възрастните ще ми кажат, че има време за всичко, но защо моето време ще дойде толкова късно?

Имала съм 2 сериозни връзки една продължи дори година, но нещо липсваше след нея аз не съм същата. . Спала съм с няколко момчета, а живея в малък град и всичко се знае, повечето на мойте години вече имат лошо мнение за мен. . Аз самата знам, че не е така и не ми пука особено. . Свикнах да бъда лъгана и използвана и съм много наивна, а уж съм умно момиче. . доста често сменям компанийте си. .

Въпросът ми е дали е в мен вината за това да си нямам приятел? Сигурна съм, че мога да предложа много повече от секс, което повечето момчета търсят. . Приятелките ми са на моята възраст и имат прекрасни връзки с прекрасни момчета? Моят принц камион ли го е блъснал?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (62)

Изпрати
eva
eva
19.03.2014 17:45
знам какво ти е и аз също съм на 16 и разбирам какво ти е да гледаш връсниците ти или по големите от теб как си имат полвинки.... ужасно гадное да те потценчват и да те имат само за секс..... приживявам същото тъиче те разбирам перфектно :(
0
3
Чучи
Чучи
23.11.2014 02:23
Като те гледам как пишеш, нищо чудно, че те искат само за секс....
1
0
Наталия
Наталия
31.05.2014 09:12
Евааа, много си неграмотна ти и връстничките ти....потресена съм...къде са ви родителите питам аз???
4
0
ИВ
ИВ
29.04.2014 10:14
Малеее,каква неграмотност!Има за какво да те подценяват!
2
2
коя е тя
коя е тя
12.01.2014 13:51
На 16 години и вече си имала "няколко" патрньора? Колко е това "няколко"? Ти от сега превърташ километража, а чакаш "истинския". Е няма как да го намериш с тази репутация, която си си изградила вече. Казваш, че не ти пука за мнението на околоните? А от къде ще се появи този принц на бял кон, от небето ли ще падне, та да не е чувал за славата, която ти се носи? Още повече, че си от малък град, където всичко се знае. Замисли се малко, момичета като теб трудно си намират място в живота. А колкото до това, че се имаш за умна остави другите да преценпт, но съдейки по начина, по който се изразяваш и правописните грешки, които си допуснала, докато си писала мога да поспоря с теб. Все пак тази история ще я прочетат доста хора, малко да се беше постарала поне да пишеш грамотно, след като твърдиш, че си умна. А и да оставим правописа ти настрана, едно умно момиче никога няма да позволи да си изгради такова име, каквоти ти вече си си изградила. Или на 16 години да се чуди къде е принца. На тази възраст трябва да си учиш уроците, не да се чудиш с кого да си начешеш крастата. Вашите знаят ли те какви ги вършиш? Горките хорица. Не им завиждам. Замисли се и за това, кой знае как те сочат с пръст и ти се смеят зад гърба, ето я лесната, дето дава дупе на всеки. Това ще стигне до ушите и на родителите ти, ако вече не е стигнало и тогава ще имаш много по-сериозни проблеми, от това да си намериш идеалният мъж. Сядай си над учебниците, има си време за всичко и не отваряй крака на всеки. Не искам да те съдя, но все пак си писала тук за да получиш съвет, мисля, че моят ще ти е от полза, защото съм виждала много момичета като теб, повярвай ми накрая свършват обвързани с някой див селянин, бременни, без образование и перспективи в живота. Тези момичета, които още на 16 водят безразборен полов живот и искат да срещнат принца, обикновено намират коня. Успех.
17
0
Li
Li
19.03.2014 19:11
Напълно съм съгласна с това мнение! По-добре учи и отиди в някой хубав университет, там със сигурност ще срещнеш свестни хора и ще имаш време да си изградиш добра репутация, а кой знае може там да е любовта на живота ти?
2
0
TINA
TINA
20.12.2013 18:24
На 16 като намериш истинския, какво ще правиш следващите 20 години? Какво толкова си се разбързала? Знаеш ли колко скучно е това, за което мечтаеш ?! Сега ти е времето да се забавляваш и да правиш това, което искаш. Не е задължително да е с гадже, много по-приятно е с компания, с приятели, защото не се съобразяваш с никой. Наистина не те разбирам !!!
2
0
ева
ева
19.03.2014 17:48
да но е ужасно да няма на кои да кажеш нешто мило.... а по добре ли е на 16 и да си правила секс с 3-4 момцхета заштот всички искат само това???? аз напълно ги разбирам тези които са на 16 и искат нещто сериозно
0
1
хах
хах
19.12.2013 13:36
На 16 си се...? Поредното малолетно ку**е, с претенций...
10
3
Ehhhh
Ehhhh
08.11.2013 16:21
Охх...на 16 години, не сте ли малко малки, за да намирате ''точния'' човек,...колко хляб и сол има да изядете ощее....
2
1
Анонимен
Анонимен
26.09.2013 17:27
В тая държава намира ли се все още някакъв морал,и.и е останала само чалгата с поддръжниците си?
4
0
Лили
Лили
26.09.2013 15:27
А бе момиче, ти си само на 16 години, за какви сериозни връзки говориш.Не подлагам на съмнение това че си ума, както ти сама казваш, но въпреки това една сериозна връзка е отговорност за която ти не си готова. Сега ти е времето да учиш, за да завършиш и да се развиваш. Какви момчета какви връзки, за всичко си има време.
Носичи си мислите и усилята в друга посока, за да не се чудиш на 19г. ако си бременна какво да правиш, тогава щеш ме щеш всичко ще ти бъде повече от сериозно.
Млада си, радвай се на тези годи и още един път се съветвам да насочиш мислите си в съвсем друга посока.
2
1
Стефани
Стефани
23.09.2013 07:24
Момиче, ти си на 16 и казваш, че си спала с няколко момчета на мен на толкова ми беше първия път. Сега съм на 21 и съм сигурна, че сексуалните ти партньори наброяват повече отколкото моите за 5 години. Замисли се малко какво правиш с живота си. Не позволявай да ти излиза име на лека жена пардон момиче. Тогава има доста да си почакаш ''принца на белия кон'' с репутация на лесно достъпна. Извинявай, че говоря така, но наистина е недопустимо още повече, че си от малък град там тайни няма. Ок на всеки му се е случвало да си легне с някой само за нощ, но твойто е прекалено.Съветвам те да си сложиш спирачки и да помислиш много внимателно какво искаш да правиш с живота си. Ти си на 16 и имаш още много неща да видиш, не си проваляй живота заради глупостта си.
2
1
Све
Све
22.09.2013 20:26
Спри да се сваляш на всеки или да се държиш твърде сексуално (това, което наричаш "настойчиво"), тъй като от такова поведение лъха на отчаяние. Тези, които искат да ти дадат повече от секс ще бягат от теб, щото им изглеждаш лека, и ще си мислят че ще кръшкаш. Другите ще ти взимат части от достойнството, когато просто спят с теб и те заблуждават че тва е качествено внимание.
Дръж се на положение, мацка :)
2
0
директна
директна
22.09.2013 20:21
Карай така от мъж на мъж и до 36 г. може и да дойде принца на магаре...
0
2

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: