Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския

На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския

На 16 съм, спала съм с няколко, но не намирам истинския
Здравейте! Момиче съм и съм на 16 години. . Не претендирам, че съм нещо особено, но аз се харесвам. . Умна съм, инатлива и понякога настоятелна. . От малка мечтая за ''принца на бял кон'', но още го няма. . По-възрастните ще ми кажат, че има време за всичко, но защо моето време ще дойде толкова късно?

Имала съм 2 сериозни връзки една продължи дори година, но нещо липсваше след нея аз не съм същата. . Спала съм с няколко момчета, а живея в малък град и всичко се знае, повечето на мойте години вече имат лошо мнение за мен. . Аз самата знам, че не е така и не ми пука особено. . Свикнах да бъда лъгана и използвана и съм много наивна, а уж съм умно момиче. . доста често сменям компанийте си. .

Въпросът ми е дали е в мен вината за това да си нямам приятел? Сигурна съм, че мога да предложа много повече от секс, което повечето момчета търсят. . Приятелките ми са на моята възраст и имат прекрасни връзки с прекрасни момчета? Моят принц камион ли го е блъснал?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (62)

Изпрати
Ния
Ния
13.09.2013 14:09
Момиче, на 16 все още трябва да си играеш с кукли, а не да "спиш с няколко" , като няколко е изключително относително понятие..няколко може да са 3 -4 човека, а може и да са 20 30...
Докато станеш на 20 ще се срамуваш от себе си. Сигурна съм
0
0
Пролет
Пролет
13.09.2013 13:38
Малко ти е рано на 16 да си спала с няколко! И да знаеш - принцове няма :)
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: