Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Би я пред всички, а тя си тръгна с него

Би я пред всички, а тя си тръгна с него

Би я пред всички, а тя си тръгна с него
Здравейте, от доста време чета споделените истории в сайта и се асоциирам с някои от тях, но не вярвах, че ще дойде момента и аз да споделя.

Така се случи, че се бяхме разбрали с четирима приятели - две двойки, от които едната сестра ми и приятеля й, с който са заедно от 7 месеца, да отидем на ресторант, или по-правилно е да кажа на кръчма. По принцип всички знаеме що за стока е Жоро, приятеля на сестра ми, когато се напие и избягваме да се събираме с него, но все пак не можеме вечно да го отбягваме, нали?

Отидохме ние в кръчмата, избрахме си маса и седнахме. Първите часове нямаше никакви проблеми - пиехме, смеехме се, танцувахме. Докато на масата ни не седна един познат, който също се беше напил много. А когато се напие не можеш да му откажеш за нищо - настоява, моли те, заповядва. И стана така, че покани Ванеса, сестра ми, на танц.

Тя се позамисли, първо отказа, но той продължи да настоява и накрая се съгласи. Докато танцуваха погледнах към Жоро, чийто поглед беше толкова злобен, че направо тръпки полазиха по гърба ми. Имах чувството, че съм във филм, а той е серийния убиец. Опитах се да го успокоя и да му кажа, че нищо не е станало, но той отблъсна ръката ми и излетя през вратата.

Ванеса видя това и хукна след него. Оставих ги да си се оправят както намерят за добре, но в един момент отдръпнах пердето от прозореца и пред очите ми се разкри ужасна гледка. Жоро я беше хванал отзад за роклята и я блъскаше с всичка сила в стената като крещеше нещо.

Изтръпнах цялата, всичко ми се преобърна, все пак това беше малката ми сестра, изкрещях нещо на другото момиче, което беше с нас, и двете изтичахме при сестра ми и Жоро. Наталия, другата ни приятелка, успя някак си да дръпне Ванеса настрани, която плачеше, и я заведе на една маса в двора на заведението, за да се успокои. В момента, в който обаче се обърнах с лице към Жоро той ме нападна с юмруци и с най-обидни думи от типа на:

" Ей, мършо, ще те смажа и тебе! " Успях да го сритам и изтичах при сестра ми, която през хлипанията само повтаряше: "И преди ме е удрял, но сега не спираше! ". Разтреперих се цялата от нерви и изкрещях на Жоро: "Ти си побъркан! ", след което отново ме нападна с юмруци по лицето. След няколко удара Наталия успя да го избута от мене и той тръгна нанякъде.

Някак си Ванеса се успокои, изтри разтеклия се грим и хукна след Жоро да се "разбирали". Наталия ме дръпна в заведението и каза да ги оставя да се оправят. След около две минути до масата ни дойде Жоро и се обърна към мене със злобния поглед и стиснати челюсти. "Тебе колко бой те чака, ще те пребия, ще те смажа! ", ми каза. Не обърнах внимание, а изтичах навън да видя дали Ванеса е добре.

Забелязах, че си е облякла якето и си е взела чантата. Направо й казах: "Отивай към вкъщи, аз скоро ще се прибера. ", но тя поклати глава и каза, че отива да спи у Жоро. Първо я помолих, а след това направо й заповядах да заминава вкъщи, но тя така и не ме послуша и действително си тръгна с него.

Не знам какво да правя. Любовта ли си им е такава, да им се чуди човек. Но все още като се сетя как я блъскаше в стената и как я е удрял ръцете ми се разтреперват от нерви. А като си помисля, че след това тя доброволно си тръгна с него направо се питам защо ли се бутах и аз между шамарите, за да я спасявам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (43)

Изпрати
Гери
Гери
05.12.2015 23:12
Трябва да спасиш сестра си колкото се може по бързо от този незнам как да го нарека.С него тя няма бъдеще само ще страда
1
0
Нина
Нина
17.07.2015 16:43
Не се бутай между шамарите, това е. Има една категория жени, които обичат да ги налагат и това им харесва. Така че м и пречи да си получи дозата як бой. Може би точно това и се иска.
2
3
Даниела
Даниела
14.10.2014 19:01
Не знам на колко сте години ти и сестра ти, но е най-добре да споделиш с родителите ви. Те ще се оправят, защото сестра ти се страхува да го остави бъди сигурна и това е донякъде разбираемо. Мама и тати винаги знаят как да се оправят, а ако не ги послуша си е за нейна сметка, но имай предвид, че може да се стигне до фатален изход.
7
2
пфф
пфф
30.08.2014 12:55
Това е толкова фалшиво и пълно с глупости, чак чувам журито на България търси талант да те ругае... А и щом мъжете до вас другите са путки заспали... Какво да ви кажа... Смях се с глас на тая простотия честно :Д
11
3
Vania Vladimirova
Vania Vladimirova
14.08.2015 10:50
смей се,смей то се връща
2
0
Butterfly
Butterfly
15.08.2014 19:23
Сестра ти е глупачка! Извинявай,че го казвам,но е факт! Да те пребият и след това да си тръгнеш ... няма логично обяснение за тази постъпка!
5
2
лорейн
лорейн
13.07.2014 21:33
Сестра ти ще яде бой от закуска до вечеря ако остане с този тип. В случая не знам кой е по-луд- той, че е насилник, или тя, че остава с него?! Никоя самоуважаваща се жена няма да търпи това! Явно с всеки ден женските стават все по-безхрактерни и започват да обожават мъжете да ги препляскват за щяло и нещяло. Може би това е представата им за истински мъж ?! Болни жени, много болни....
18
0
Деси
Деси
19.04.2014 12:22
И аз имах подобни проблеми като тези на сестра ти... От личен опит знам, че колкото и да ѝ говорите тя ще продъшжи да е с него за това е по-добре да се обърнеш към родителите ви за помощ, тъй като връзка с такъв човек е пагубна и ако по-дълго време е с нвго то после, когато се разделят тя няма да има вяра на никого и ще бъде ограбена. За това сподели с родителите си, а ако не го направиш то следващият път повикай полиция. Ако искаш можеш да се свържеш с мен и да се срещнем да поговорим, ако сте от София.
6
3
Роус
Роус
09.03.2014 11:49
Не мога да не коментирам този случей. Ти като сестра сподели това с родителите си. Направете всичко възможно сестра ти да го разкара този кретен и комплексар. Или при поредното му напиване може да я остави в инвалинда колка. Вие си решавате, но време за губене няма. Реагирайте адекватно не може да оставите сестра си в ръцете на този звяр.Ако тя не иска да подаде жалба в полицята за нанесен побой, направете го вие. Или ако се случо нещо непоправимо ще ви тежи на съвестта цял живот
11
0
Соня
Соня
24.02.2014 15:58
Това се вика луда работа!
0
0
Иван
Иван
18.11.2013 15:42
Абе, момичета, вие бащи и майки нямате ли? Бие ги и двете сестри някакъв льохман в кръчмата, едната пак му се навира в кревата, а другата реве по сайтовете и се чуди какво да прави? Вие бездомни и безпризорни ли сте, че се скитате по чуждите къщи и то с тъпанари, дето ви бият и унижават публично? Кажи на баща си, момиче, ако нямаш баща- на вуйчо, на чичо, на дядо си, ако щеш! Да върви да я прибира сестра ти от този кретен и да му хвърли един хубав бой, за да разбере как се бият чужди деца и друг път да не посяга!!! Само си представям мое дете на вашето място и не ми се мисли колко бой ще изяде такъв кретен, ако му посегне!
25
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: