Влюбена в непознат

Влюбена в непознат
Възможно ли е да обичаш човек който дори не си виждал на живо? ! ? Поддържам връзка от доста време с човек, с който не съм се виждала и изпитвам ужасно привличане към него по цял ден чакам да ми пише или да се чуем като влюбена ученичка.

Историята ни започна невинно в социална мрежа той намери отдушник в мен аз във него и двамата споделяхме за току що приключилите ни връзки с разбити сърца. Дори не усетих как почнах да хлътвам в този човек, но е факт той ще си дойде след 10 месеца и иска да се съберем, говори ми за сериозно обвързване и т. н.

Но мен ме е страх, че когато нищо не ни дели няма да е същото и тръпката ще изчезне . . . дали някой е бил в моето положение и може да ме успокой че всичко е наред и любовта в непознат е възможна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
altera
altera
21.09.2013 19:43
към 665675 ами все пак живеем във века на технологиите, така че е очевидно младите и следващите поколения да се задържат повече време в нета и да търсят там контактите и отношенията си.
0
0
665675
665675
21.09.2013 11:56
Виж сега, в голяма лъжа си.
Това съм го изпитала на собствен гръб. Когато си пишеш с даден човек, ти не виждаш неговите реакции, държание, говор, не усещаш неговото присъствие, аромат, топлина. СЛЕДОВАТЕЛНО ти си представяш как е на живо, тъй като не го виждаш, а чпвек винаги изопачава нещата така както са му най-приятни и удобни.
В реалния свят този човек най-вероятно няма нищо общо с твоите изградени представи за него. Имай си едно на ум и се срещай с реални хора, стани от този компютър!
Имам чувството, че някой ден хората ще си умират сами пред компютъра и телефона, с предварителното оповестяване на събитието във фейсбук... Ужас думи нямам вече до къде пропаднаха всички хора..
Успех.
0
0
нина
нина
21.09.2013 01:12
Може да се влюбиш в непознат от нета.Няма нищо лошо в това, нито е необичайно в днешно време.Много хора се ожениха по този начин.Въпросът е доколко той е това,което показва,когато си комуникирате.На живо може да е различен. Ако се видите и ти го харесваш -ок,радвай се на живота с него.Не е важно как си се запознала,а че си намерила половинката си.
Ако пък не ти допадне-чао и толкова.Живота продължава,няма от какво да те е страх,явно не е твоят човек.
0
0
altera
altera
20.09.2013 20:32
:) аз съм в същото положение, но на по-долен етап от твоя. Все още не сме се виждали. От 3год. комуникираме и нещата не винаги вървят гладко, но все пак се разбираме и търсим. Никой от нас не иска да се разделя с другия... не знам какво ще се случи с времето, но се надявам да има хубав край. Колкото и странно да е явно може човек да се влюби и обича някой, с който се е запознал в нета.
0
0
Роси
Роси
20.09.2013 19:37
Ще те успокоя :) аз също се запознах с приятелят ми по интернет и аз имах твоите притеснения но мога само да ти кажа, че вече три години живеем заедно и сме все така влюбени един в друг.
0
0

Рейтинг

2.7
Общо гласували: 7
50
42
31
24
10
Дай твоята оценка: