Сложен любовен живот..

Сложен любовен живот..
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години и като цяло животът ми е ужасно объркан, особено любовния . . Един ден , се случи така , че се запознах с едно момче от компанията на един мой съученик (излизахме всички заедно на заведение) и въпросното момче ме е харесало доста, също така той на мен не ми беше съвсем безразличен, но тогава имаше друго момче в живота ми . .

С него си пишехме доста често, по някакъв начин се издаваше , че има нещо към мен, защото се държеше уникално мило и внимателно , но тогава не исках връзка , но никога не съм го отблъсквала или пък да съм била груба с него , много си го обичах , но като приятел. .

Изведнъж той се промени, стана с две думи лошо момче, и малко по-малко започнах да си падам по него. . Бяхме заедно на Нова година и тогава разговарях с един негов приятел и той ми каза, че А. (главния герой в моята оплетена история) иска да сме заедно, но много го е страх да не го отблъсна или нещо подобно, защото преди много са го наранявали и е станал прекалено предпазлив . .

След 4 месеца и двамата си признахме всичко и тръгнахме , след 3 дни той прекъсна всякакъв контакт с мен (през тези 3 не се бяхме виждали) . . Измъчвах се доста дълго време (почти 4 месеца) как всичко уж беше перфектно и изведнъж какво се случи. . Един път се видяхме случайно, а той ме подмина . .

Малко преди да започне учебната година , бях на парти с негови приятели и с един от тях си говорихме цяла нощ за едно негово момиче, заради което много страда и за моя А. , но това момче така и не ми каза защо е постъпил така А. . . Сближих се доста с това момче и реших, че мога да му помогна да забрави момичето по което страда. Та и това момче започна да си пада по мен и уж и аз си паднах по него, но уви. .

Вчера бях на концерт с него и "бившия ми А. " беше там, доста често си засичахме погледите и ни следеше сякаш с другото момче, но въпреки погледите не ми каза дори едно " Здравей" и се държи студено, но въпреки това аз май все още си имам тръпка към него , а уж го бях забравила . . Не знам какво да правя моля Ви дайте ми някакъв съвет защото се побърквам , не стига , че имам чувства към бившия си , а ще нараня и чувствата на друго момче , което е страдало достатъчно. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
11k
11k
01.10.2013 08:45
детска му работа,утре ще срещнеш друг и трети и пети,и на 20 няма да им помниш дори имената
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: