Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Имам голям страх от обвързване

Имам голям страх от обвързване

Имам голям страх от обвързване
Започвам директно историята си. Имам проблем с обвързването, може би най-дългата връзка беше брака ми - цели седем години. Имам си дъщеря, с която се гордея. Та проблема ми е следния - не мога да задържа мъж до себе си. Не съм лоша, нито грозна, нито пък глупава.

В началото на връзките си винаги всичко е ок, но после - нещата се усложняват. Започвам да ставам дребнава, да търся недостатъка на всеки, докато накрая не се разделим, а стане ли дума за съвместно съжителство - бягам като дявол от тамян. Какво не ми е наред? Какво трябва да променя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Снежко
Снежко
09.02.2014 12:33
Спри да бъдеш дребнава,няма нищо страшно в съвместно съжителство,но просто прецени добре мъжа преди да пристъпиш към тази стъпка.Все пак имаш дете.Бъди по-търпелива и щастието ще ти се усмихне.Успех.
0
0
stzabv
stzabv
03.01.2014 04:58
и аз бягам но защото ме естрах да не ме изоставят и боли с времето или ще се оправиш или ще се научиш да свикваш да правиш така или ще се научиш да живееш с болката
0
0
Онзи Онзов
Онзи Онзов
17.11.2013 23:45
Сигурно проблемът е някъде дълбоко в теб. Спомни си кога за пръв път се е появил и какво го е провокирало.... Това е най ефективният начин да се справиш.
0
0
perfect
perfect
10.10.2013 00:45
Какво трябва да промениш? Ми... себе си. Това е много добре, че виждаш недостатъците си и много лесно може да ги промениш.
0
0
Але
Але
07.10.2013 11:37
Да правиш всеки път едно и също нещо а да очакваш различен резултат... Няма как да се получи. Дребнавостта и търсенето на кусури навсякъде въобще не са хубави качества. Наложи си да се промениш, дори и да си намерила нещо дребно което те дразни, вместо да го изтъкнеш просто се усмихни и си кажи, че е прекалено дребно за да мислиш за него. Понякога човек има нужда да се промени поне малко за по-добро, успех.
0
0
No name
No name
05.10.2013 08:05
Ако имаш страх от обвързване, обвържи се с някой!! И щом след време започваш да търсиш или те първа да забелязваш отрицателните черти на човека.. няма лошо :)) Всеки си има негативна страна, но не трябва заради тези отрицателни черти да приключиш връзката, а напротив, да приемеш, че този човек е такъв и да го обичаш още повече! Защото в живота всичко се връща и както постъпваш днес с един, така друг ще постъпи с теб. И предполагам няма да ти е много приятно, ако се появи "правилният" и той започне да изтъква твоите отрицателни черти, нещата които най-мразиш в себе си, и приключи връзката заради тях.. Замисли се :)
3
0
misi frost
misi frost
04.10.2013 23:51
Сама си отгораряш на въпроса като казваш,че ставаш дребнава и търсиш кусурите на хората.Или ще трябва да го изкорениш от себе си или за съжаление няма да вървят нещата с мъжете.Научи се да се фокусираш главно върху положителните страни на партньора си,всеки си има недостатъци ,както и самата ти!Освен ,ако недостатъците са непреодолими(зависимости,несходни планове и т.н.)тогава прекрати отношения от раз просто,за да можеш да намериш правилния :)Относно страха от по-сериозно развитие на връзката-когато намериш подходящия сама ще се почувстваш готова.А и все пак кой е казал,че веднага трябва да заживявате заедно,карай си го спокойно,опознай човека и тогава мисли за такава стъпка.Желая ти успех за напред :)
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: