Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»28 години брак, а се влюбих се и незнам какво да правя

28 години брак, а се влюбих се и незнам какво да правя

28 години брак, а се влюбих се и незнам какво да правя
Здравейте, на 49 г съм и съм семейна от 28 г. Преди няколко месеца се запознах с мъж на 37 г. Запознанството ни бе по интернет. Контактите ни бяха само по фейсбук, докато един ден ме покани на кафе. Приех /незная защо но приех/Срещата ни премина нормално. Да уточня аз съм от София, а той от градче на около 60 км от тук.

Вечерта се чухме. Каза ми че срещата му с мен мн. му харесала. Контактите ни продължиха по телефона и фейсбук. Но усещах, че всеки нов контакт с него ми доставя удоволствие и ме зарежда.

След известно време той поиска нова среща. И се срещнахме отново. И отново удоволствието и на двамата ни беше огромно.

Не искахме срещата ни да свърши и какво се случи - случи се най-малко това, което очаквах влюбих се, а НЕ смея да му кажа. Той усеща по специалното ми отношение към него, намеквам му но много внимателно, нАИСТИНА МИ СЕ СЛУЧВА ЗА първи път и не зная как да постъпя за да не го загубя. Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (82)

Изпрати
Радост
Радост
03.08.2016 19:05
Не му намеквай за по-специалното си отношение. Радвай се на срещите и толкова. Иначе наистина ще го загубиш.
0
1
Един объркан Мъж
Да не загубиш него или мъжът си.
Ако с мъжът ти нещата са изстинали отдавна но не искаш да го губиш, прецени дали ще можеш да "тачеш" на два стана. Имай предвид че мие мъжете усещаме когато една жена ..... има нещо. Не се конти повече, недей да си даваш повечко старание за външният вид. Старай се да няма никаква промяна във визия, отношение, поведение към мъжът ти и в семейството. Ако си сигурна че искаш да бъдеш с младежът но не искаш да губиш съпругът, направи го но много внимавай. В моментът в който стигнете до секс с него нещата стават по друго яче. Ако все още го правите със мъжът ви, имайки любовник не трябва да е повод / причина да спираш с нено - повод за съмнени е (за нас мъжете) , винаги минавай през банята преди да си легнеш при съпругът , колкото и странно да е и ние мъжете усещаме ароматът на хормоните след секс, отделяни от една жена. Всъшстност това ни възбужда адски много или вбесява адски много според зависи!!! То няма да е очарован ако усети нещо такова. Внимавай с телефонът и личният компютър ако имащ такъв, сложи си парола или премахни от браузърът данните на личните са акаунти ако е общ, спри фейс чатът да не те засече през компютърът и ползвай вайбър или приложение което той няма но спри ринг тоновете от него за да не пюлка постоянно че в даден момен даже и да те заподозрат! Каквото и да решиш много внимавай.
Ако Не искаш да изгубиш младежът. Имаш два варианта, или му кажи деректно и му дай пас да не напрви нищо и да е на страна, или ограничи контактите до минимум.
Желая ти успех и сземи правилното решение за теб. Все пак никой не се влюбва всеки ден а и в крайна сметка много рядко е за цял живот. Щом мъжът ти те е изгубил ..... или всъщност можеш да насочиш цялата си енергия в това да възбудиш, да върнеш неговият интерес към теб. Свали си задръжките и го вкарай в леглото и все едно сега се запознавате и започвате любовната си история на ново. Повярвай ми , този път ако се постараеш искрата която ще предизвикаш ще бъде цял ПОЖАР неугасващ ПОЖАР. Успех КотеЛора ;)
1
0
у
у
26.05.2016 21:56
Хора,защо нападате?На всеки може да се случи да се влюби,независимо на каква възраст и семейно положение е.Не казвам,че изневярата не е вид предателство и за никой не е приятно,но никой не е застрахован.Просто се случва.Ако им е добре нека да се срещат и да не задълбават много,защото сега е розово,но после едва ли..
3
0
Джонката
Джонката
07.05.2016 14:09
Шибани курви ......
1
6
Анна
Анна
07.05.2016 13:02
Обърнете внимание на правописа още в заглавието "незнам" се ПИШЕ - НЕ ЗНАМ! Моля автори, редактори, администратори или както и да се наричате, олеквате, елементарни правописни грешки. Спирам да следя публикациите ви във ФБ.
2
1
Варианти
Варианти
15.04.2016 19:38
Не знам какво работи мъжа ти, но ако има начин го накарай да замине в чужбина. Така хем ще е далеч и ще си спокойно с други, хем вероятно ще получава и изпраща повече пари. Другият вариант е, ако съпругът ти не изкарва много пари, започни да му натякваш, че не ти обръща внимание, не е грижовен, мил и не те оценява. После преспи с другия и кажи, че на практика съпругът ти е виновен. Ако се разведете, ти ще вземеш жилището или в най-лошия случай ще го продадете и ще разделите парите. Отделно, дори и да не искаш деца вече, кажи на новия си приятел, че си бременна. Мъжете не разбират много от видеозони, месечен цикъл и т.н. Така и той ще се грижи за теб 4-5 месеца докато се усети, че коремът ти не расте. Така и така той ще ти писне за това време и ще америш друг. Късмет!
5
6
Ана
Ана
11.02.2016 16:34
Не се занимавай с глупости,намери си хоби,тръгни на фитнес или на някакъв спорт, ателие или нещо. От нямане какво да се прави, се развалят семейства.
14
2
M
M
25.11.2015 09:18
Не мога да разбера какви са тези злобни хорица, които си седят и само чакат някой да напише нещо, за да запоянат да
сипят злобни коментарчета и обиди. Хора гледайте си работата и като не ви интересува не се занимавайте да пишете. Не сме в съда нито в час по български език, че да съдите харата и да критикувате правописа им !!!!
5
2
Светла
Светла
09.11.2015 23:19
След 28 години брак мисля,че не си оценила това,което имаш,за да се впуснеш в мимолетни авантюри с 12 години по-млад човек.Трябва да си знаеш мястото!!!Да развалиш дългогодишен брак с моментна връзка - голяма глупост!!!
11
0
К.
К.
18.08.2015 17:30
Тъжно.
Нима съпругът Ви има толкова малко значение за Вас?
Удоволствието е преходно. Не забравяйте непреходните неща.
13
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 14
54
44
35
21
10
Дай твоята оценка: