Той не обича да говори - обича ли ме още или какво...

Той не обича да говори - обича ли ме още или какво...
Здравейте. Искам да споделя това, което ме мъчи относно моято половинка. Пет години имаме връзка, но досега не сме живели заедно. Не броя, разбира се, честите гостувания в домовете на единия или другия, преспиванията там или пък общите почивки и морета. Пет години всичко върви добре.

Приятелят ми е много уравновесен, спокоен и усмихнат човек. Проблемът е там, че той не говори много поначало. Не само с мен, а по принцип. Тихичък е. Когато имаме проблем, което се случва рядко, в повечето случаи го разрешаваме спокойно. Но никога не задълбочаваме разговорите. Колкото и да опитвам да го попитам например за мнението му по даден въпрос, той просто отвръща, че не винаги и за всичко било нужно да има мнение.

Типичен мъжкар е, много дисциплиниран и отговорен. Работи тежка и трудоемка работа, но никога не пренася проблемите си оттам във връзката ни. В началото на връзката ни, първите около 2 години, той беше душичка и мило и драго даваше за мен.

Постоянно ми казваше, че ме обича. От около година и нещо го чувам рядко, да не кажа изпросено. Твърди, че не били важни думите, а действията. И наистина - той се грижи за мен, кавалер е, гледа си ме, дето има една дума, но в същото време понякога се сопка без причина, вика рядко, но си е плашещо. И сега скандалите ни не са чести, но ме нараняват.

Упорит е, ако се разсърди, може да мълчи и седмица, докато му мине и никакви молби и сълзи не помагат. Пак от около 2 години ходи на фитнес, направи страхотно тяло, но прекарва почти цялото си свободно време в залата. Не ме пренебрегва, но ако пропусне тренировка започва да се нерви и да вика.

Пред хора хем е добър и мил с мен, понякога демонстрира страхотно отношение, прегръдки, целувки и мили думи, а друг пък ме е овиквал най-безцеремонно и ме е разревавал сред страхотна публика. Никога не признава, когато не е прав. Никога не съм чула извинявай. И така, живеем си ние, но вече и сексът се разреди.

От няколко пъти на седмица стана веднъж на 2 или 3 седмици, но е много страстен, див и качествен. Рядко е, главно, защото работата му е постоянно на път. Няма друга, убедена съм, защото той особено силно иска да живеем заедно, постоянно търси жилища и говори за това. Често, когато стане дума за сватби, ме пита каква и кога ще е нашата, искрено, не с ирония.

Говори ми как иска да съм майка на децата му, че ме желае силно. В същото време обаче трудно прави комплименти. Грубото му отношение на моменти е само пред хора, а когато сме сами, обикновено ме гушка, обгрижва и ми говори така, както навън не съм го чувала. В такива моменти именно ми казва, че ме обичал безумно, не можел без мен, била съм неговата принцеса. . .

Опитвала съм да го проверявам и следя, оказвало се е, че винаги е там, където ми е казал, че ще бъде, никога не съм го хващала в лъжа, а и не е добър лъжец. Казва ми често, че ако иска друга, ще ми каже, няма да стои с мен от съжаление или страх и понеже знам, че е наистина решителен човек, мисля, че го мисли наистина, но нямало такова нещо.

Притеснява ме, че не е от словоохотливите, разговорите за чувства го притесняват. Но е доста любвеобилен понякога. Противоречива личност, зодия Рак. Искам да попитам за вашите мнения и дали според вас той наистина ме обича така, както рядко си признава или нещата са наистина особени?

Коментари (11)

Изпрати
bo$ko
bo$ko
28.10.2013 15:58
Щом е мъжкар и не обича много да говори, показва всичко с действия не с думи. А ти каза, че с действия ти доказва колко те обича. Според мен няма за какво да се притеснявам. Вдигаите свадбата и си живеите живота.
1
0

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: