Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!
Това е история за мен и една жена под домашно насилие, с която се запознах и се опитвам от доста време да ѝ помогна. И как съдебната власт и полицията вместо да помогнат на нас, помагат и подкрепят един...

От година и половина имам проблеми с един съгражданин казва се Явор Н.Н. от с. Бързия област. Монтана на 43 г. Този човек от септември 2013 г системно тормози моето семейство като два пъти направи опит да ме убие като вторият път се опита да посегне и на съпругата ми.

Цялата тази ярост злоба и тормоз е заради това че се опитах да помогна на неговата съпруга и сега ще ви разкажа цялата история тя вече се развива като турски или мексикански сериал и се надявам да ви заинтригува и да е публикувате, за да може цяла България да види какви хора живеят в град Монтана, как действа полицията и най вече вишестоящите в нея.

Как съдебната власт си затваря очите за тези проблеми, докато накрая не се случи най лошото изходът на тази история да е с фатален край за някои от нас. Ето и цялата история:

Някъде преди около близо 3 год се запознах с Миглена А. Н. от с. Бързия родена 1975г. Запознахме се по интернет, пишехме си и разговаряхме в един сайт и по скайп, по късно си разменихме телефони и така разговаряхме доста често и си споделяхме почти всичко съветвахме се и си помагахме но нищо повече, дори не бяхме се и виждали на живо, защото селото и е на 30км от Монтана.

Искал съм да се видим поне на по кафе, но тя все отбягваше и това много ме озадачи особено че тя ми сподели че има семейни проблеми . и аз реших да разбера какво има всъщност и от разговор на разговор тя се отпусна и сподели следното . Живяла е при родители, които не са и давали никаква свобода, забранявали са и всичко не са и позволявали да излиза като нормалните деца.

Затова при първият удобен случаи тя избягала с братът на много близък приятел на брат ѝ. И така се омъжила за него без съгласието на родителите си те го приели защото на всичкото отгоре са и съседи . Така тя забременяла на 16г и родила първото си дете момиченце но не минало много време и след скандал с съпруга си тя се прибрала при родителите си.

Те я приели с детето но след месец два след дъги молби и преструвки от страна на съпругът ѝ Явор Николов Николов тя решава да се върне при него за да не живее детето и без баща. Явор това и чакал, направил второто дете и вече забравил какво и е обещал когато и се молел да се прибере започнал пак да си ходи където си иска на нея да не й разрешава да излиза без него или майка му.

Да не работи никъде дори бил против да си завърши и средното образование , държал се с нея като господар не разрешавал да разговаря с никои мъж дори и с съседите където и да започнела работа винаги намирал причини да я ревнува да вдига скандали и да я кара да напуска щом там работи някои мъж . Така се нижели годините и дъщеря им започнала да учи в град.

Монтана и трябвало да и закупят компютър но той трябвало да е на село. След като се сдобили с компютъра съпругът и Явор прекарвал цялото си свободно време пред него а на нея неи давал достъп само в случаите когато е на работа. Нямало и няколко месеца откакто дъщеря им учи в града а съпругът и също работи там в завода за акумулаторни батерии МОНБАТ АД и до ушите на Миглена достига следният слух, че нейният съпруг се слави за женкар и ходи с млади момичета и дори ги водел в квартирата на дъщеря им.

Тя решава да провери това и го хваща на калъп с момиче от тяхното село, което само с няколко години по възрастно от тяхната дъщеря. Опитва се да го напусне но къде да отиде с две деца, като е финансово зависима от него нейните родители не я подкрепят - напротив дори я принуждават да стои при него и да не разказва никъде какво е станало за да не се говори в селото.

Така без да има подкрепа от никои и принуждавана от всички и за да не страдат децата тя остава и той си помисля, че всичко му е простено и забравено и започва още по голям тормоз в-у нея и тя трябва да търпи всичко. Затваря се в себе си и мълчи и търпи, докато се запознава с мен. Аз започнах да разговарям с нея и и казвах да се бори да не мълчи, че има достойнство да се бори поне за някои нормални неща да и даде свобода.

След няколко разговора тя ми сподели че нейният съпруг постоянно е на скайп и пише само с момичета и то доста по млади и целият компютър е пълен с снимки на голи момичета и порнографски снимки. Така аз и предложих да ми каже скайпа му и с помоща на моят син направихме скайп на 14-годишно момиче и му писахме. И той ни отговори започнахме да разговаряхме но освен за секс и това дали имам камера, за друго не сме говорили.

Искаше да му пратим голи снимки или да пуснем камера и да ни види, след дълги увещания той предложи да пусне неговата камера та да го видя. Пусна я й какво да видя, то се бе съблякъл гол беше си извадил члена и мастурбираше. Щях ада повърна, но успях да го снимам и да се обадя на съпругата му по телефона тогава тя влезе в стаята и го залови.

По късно тя успя да влезе в скапа му и видя, че повечето абонати са момичета от 12 г до 20г . Само че той започна да прави нови скайпове, че вече не знам колко бяха имаше следните никове (кики21, мартин , яворявор33, явор33)След известно време моята съпруга разбра, че си пиша и говоря с друга жена, разказах и всичко и тя ме помоли да прекъсна. Послушах я и прекратихме раговорите С Миглена, като си останахме приятели с уговорката, че ако има някаква нужда от помощ да ме потърси.

Така през това време тя вече започва работа в Монтана защото и второто й дете момченце започва да учи в града и искало да е при тях така всички заживяват в Монтана въпреки че съпругът и е против това. Позволява и да работи но само в шивашки колектив, защото са само жени. Но въпреки че там са само жени има и няколко мъже , тогава Явор започва да я прибира от работа да я кара дори да стои пред работата и на всяка почивка да наблюдава къде ходи, какво прави и с кого говори звъни.

През 30 мин и преди да заговори слуша да ли ще чуе шевна машина или ютия и ако не чуе започва да я обижда и да я кара да се покаже навън да види със сигорност че е на работа, това продължава до като не я увоняват от там. Месец преди това тя ме потърси като ми сподели, чее тук в града и има работа аз я поздравих и се зарадвах, че все пак е постигнала малко свобода но това не било така.

Започнахме да разговаряме отново, станахме много добри приятели и си помагахме кои както може. Но нещата при мен вървяха добре и се подобряваха благодарение на много нейни съвети то при нея те се влошаваха с всеки изминат ден. Докато един ден съпругът й я хваща с телефона когато тя разговаряше с мен и вместо да разговаря с нея, той я пребива по най жесток начин.

Нанася ѝ серия от юмруци в областа на очите, като тя едва не ослепява и то в присъствието на дъщеря им . През времето когато я бие, ми се обади и на мен като ме заплаши с убийство и аз чух как тя пищи за помощ и да спре чух дори ударите на юмруците му и как крещеше че ще я убие и нея и мен. Тогава аз се обадих на 112 и съобщих за побоя но полицаите.

Само го предупреждават с протокол и го завеждат като битов скандал когато поискват от нея документи тя немогла да им ги даде тъй като съпругът й бил отнел всичко телефон лична карта и шофиорска книжка и всички пари за да не може да се обади на никои и да не избяга дори отишъл на работа и я бил заключил в апартамента сама .

Тогава аз се свързах с него и му казах, че ако продължи да е бие и да я заключва и да нея пуска на работа (тя вече работеше в друга шивашка фирма ), ще предам материалите които имам с-у него и които го уличават в педофилия, дори му пуснах един запис на телефона ми в които аз му звъннах и му се представих за момиче и той ми сподели никовете на скайповете му. Тогава той ми предложи да се срещнем и да му ги предам, а той ще остави Миглена намира.

Щял да направи каквото поискам аз или тя, изобщо не му повярвах и се съгласих привидно че ще го чакам, аз вече пътувах за София и знаех че така Миглена ще може да ми се обади и каже какво се е случило . Така и стана тя ми се обади и ме предупреди, че той е взел нож и е готов да ме убие но да получи материалите но няма да изпълни нищо което искам аз или тя помоли и ми даде телефона на баща си Ангел.

Да му кажа какво е станало с нея, аз записах разговорът ни и вместо да се обадя на баща и отидох и му пуснах записа и му разказах всичко . Продължих си по пътя а баща й каза че ще вземе майка и и ще иде да сия прибере. Но нещата не стават така, родителите й отиват там но вместо да я приберат я обвиняват че тя е виновна и я заплашват и принуждават да си остане при него и да си сърба попарата Явор успява да ги убеди, че тя системно му изневерява.

Че има любовна връзка с мен и не само с мен а и с други и че това, което тя го обвинява било лъжа за да прикрие нейните изневери и че това което е направил преди години когато тя го е хванала с онова момиче било заради нея и било минало. След около месец тя отива на работа и всички неща, които той правеше пред предходната й работа, се повтарят всекидневно и още по ожесточено.

Щом излезе за работа, той тръгва след нея като детектив изпреварва я следи я и я причаква. Докато един ден я причаква на автогарата взима и личния телефон и я заплашва, тя отива в работата й, а той ми звани от нейния телефон и мълчи. Аз се досетих, че има нещо но бях на път защото работя в един сладкарски цех като шофиор доставчик.

Няма и 20мин и Миглена ми звана като пищеше от болка и ме молеше за помощ да пратя полиция пред работата и че съпругът и с помощта на синът им искат да я натоварят насила в колата и да я закарат на селото им и да я заключат там. Дори собственият ѝ син я е бил хванал за косата и я дърпал в колата. Аз се обадих на 112 и полицията отива пред работата й а в същото време бяха предупредени и полицаите в гр. Берковица, които ги чакаха пред входа на селото им.

Но през това време тя издърпва телефона си скача от колата и бяга към работата си, където я чакат полицаите . След този случаи аз и Миглена продължихме да се чуваме и аз да и помагам, свързах се с няколко агенции за закрила от домашно насилие и те ме посъветваха да не я изоставям в тоя момент и да и помагам и съветвам да я подкрепям и изслушвам и аз това сторих.

Мислех че ще е лесно и ще мога да я убедя но не се замислих че имам семейство и съм уязвим точно там и че този Явор ще нападне моето семейство , не вярвах че може да е толкова долен и гаден , и точно така и се случи . Явор не знам по какъв начин и с чия помощ намира телефона на съпругата ми и започва да я тормози звъни и и наговаря куп глупости на които тя не му повярва, тогава той започва да я напада и обижда.

Ходи в работата ѝ и продължава да говори глупости за мен и Миглена и след като тя не му вярва той започва да заплашва че ще ме убие. Минават няколко месеца и след всичкия тормоз и следене той успява да принуди Миглена с помоща на децата си да напусне работа и да открият хранителен магазин в момент на криза с убийствен наем и между два силни и реномирани хранителни магазини с една единствена цел - магазина ще е на дъщеря им, но ще работят двете като през повечето време ще работи Миглена за да я държи под контрол .

Откриват и започват но ревността на Явор е голяма топи през цялото време стои в магазина до Миглена и като влезе май дори застава м-у тях, да не говори че като ме види че минавам от там той тича и застава м/у нея и мен за да не ме види. Дни преди да открият магазина, той пак я хваща да говори с мен и я оставя няколко дни да е под ключ и контрол при родителите и а месец преди това я кара да даде жалба с-у мен като с помоща на нейните и негови родители и на децата им я принуждават да пише куп лъжи че аз я тормозя и преследвам .

На Коледа откриват магазина и той пак с помощта на децата си, които мислят само запарите които той им дава а не за мавка си и как се чувства и какво търпи заради тях я принуждават да отиде и да се срещне със съпругата ми и да и наговори куп лъжи така по този начин аз да не мога да и помогна .

Тя отива с синът си но не успява да повлияе на съпругата ми тъй като тя вече знаеше всичко и затова те прибягват пак към жалба но и там не успяват я Явор продължава с тормоза над Миглена а и над моята съпруга но това не му стига вече замезва и моят син започва да му звъни и да му казва че ако ще убие мен или майка му . Това вече ме вбеси и дадох жалба с-у него в прокуратурата като в нея съобщих и домашното насилие което той упражнява в-у Миглена .

Разследващият полицаи разпитва мен като престъпник а Явор в домашна обстановка , Миглена в присъствието на насилника си и така всичко привършва никои не обръща внимание на тормоза които той налага над моето семейство и на заплахите му към мен за убийство нито на това че аз и съпругата ми сме болни от диабет и имаме инвалидност 3та група .

На 14 . 02. 2013 аз спира с служената кола до блока в които те живеят тъй като над тях живее моя братовчедка иа на магазина до тях работи друга моя братовчедка с които не сам се виждал от години и които бяха разбрали за случващото се и искаха да говорят с мен . Аз ги чаках в колата и си правех отчета когато до мен се приближи пътрулка и полицаите дойдоха и ме казаха че с-у мен има подаден сигнал че тормозя едно семейство.

Аз се досетих кои ги е пратил и ги запитах Явор ли ви праща и го посочих той тъкмо идваше към нас и те ми отговориха с да. Той се разкрещя и започна да вика че постоянно минавам от там и ги тормозя особено най много тормозя съпругата ми . Когато полицаите я извикаха тя каза че думите на съпругът и са лъжи , полицаите написаха протокол за предупреждение и докато го подписвах Миглена ми звъна и ми каза като полицая чу думите и да помоля полицаите да не си тръгват, защото съпругът и и казал че само те да си тръгнат ще я пребие.

Затова дето не е излъгала така както той е искал . Мен ме пуснаха но Явор го вкараха в патрулката по късно разбрах от Миглена, че той е казал пред тях че ако неми забранят да минавам от там, той щял да счупи бусът и да ме пребие. Два Дни по късно Миглена избягва от квартирата им тъй като вечерта 14. 02. той вдига поредният скандал заключва апартамента и се опитва да й нанесе побои но тя успява да скочи от прозореца и да отиде до полицията .

Полицаите я придружават до вкъщи и вместо да предупредят Явор и да му кажат че така не може те се обръщат към Миглена й и казват че тя е виновна и те на негово място биха постъпили така дори биха били по жестоки. Тогава тя решава да бяга. На другият ден след бягството и Явор нападна семейството ми започна постоянен тормоз по телефона или в работата на мен и съпругата ми заплашваше ни с убийството ни.

Така се нижеха дните докато Миглена подава молба за незабавна защита но тъй като тя е жител на Берковица нещата се забавят и на 25. 03 тя успява да се сдобие с ограничителна заповед , но това не спира Явор да я преследва и тормози така успява да я принуди да се върне но тя не издържа и пак бяга той пак къде с сила с принуда , къде с децата дори и финансово я връща втори път но тя не изкарва до ри и седмица и пак го напуска.

Той продължава с преследването и тормоза и стои пред работата и и я следи за да разбере къде е квартърата и прави опити да я уволнят от работа . Преследва мен и съпругата ми и ни заплашва , ходи в моята работа като умолява моят шеф да ме уволни като пред него , ме заплашва пак с убийство .

Така на 01. 05. 2013 година той започва да звъни непрекъснато на мен и на съпругата ми като за няколко часа имахме над 100 обаждания и кликвания на всеки телефон , на сутринта този тормоз започна още от 06ч. Към 9ч аз вече имах над 200 кликвания съпругата ми също и аз се принудих да отида в полицията Там дежурният офицер ми обясни че ще се заеме с случая и ще прекрати това.

Още повече, че тогава при нас влезе мои съученик които му беше колега и беше запознат с случая и които по късно му е разказал подробно . така към 10, 30ч Явор прекрати с звъненето и дежурният офицер ми звънна и ми каза че е разговарял с него и че ще го чака след 14ч да се яви при него а аз да не се притеснявам и да си работя.

Както ви казах работя в сладкарски цех шофиор и работата ми се намира на около 100 метра от работата на Миглена и почти при всяко излизане и влизане минавам по край нейната работа а също така зареждаме столова която входа и е с-у входа на нейната работа. Наложи ми се към 1, 30 да закарам пасти в тази столова тръгнах натам и когато приближих видях колата на Явор пред входа на нейната работа въпреки че имаше ограничителна заповед и така я нарушаваше.

Тогава звъннах на Миглена и и казах че той се е запътил към нея, Предходният ден той пак е бил там и когато полицаите са дошли след като Миглена ги била извикала той избягал. Миглена ми отговори че не е той а синът и и аз продължих напред но не бях забелязал че и другата им кола е там тъкму се изравних с колата която караше синът и когато Явор изскочи иззад колите и скочи в-у предният капак на пикапа, които карах.

Оттам скочи и с юмрук ми нанесе удар през предното стъкло като ми счупи носната кост на три места през това време дотича синът му и го издърпа като после се обърна и той ми нанесе юмрук с думите това е заради това, че майка ми слуша теб, аз дори не слязох от колата чух по блутута си, че Миглена вика полиция а аз извадих телефона си и вкючих на видеозапис.

Така записах Явор как скача, блъска по пикапа, как ме обижда и нарича и как казва, че ще ме убие .
Това е част от историята след дни ще я продължа и ще ви разкажа за действията на прокуратура и полиция
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (77)

Изпрати
А.
А.
14.09.2015 16:17
Накрая какво стана - събраха ли се, разделиха ли се?
Много гадно така да не знаеш края на историята....
0
1
ивелина
ивелина
31.01.2015 16:57
Чета всички историй тук особено тези ,който са свързани с домашно насилие . Аз също съм преживяла това ,живота ми беше ужасен ,но ако това е истина тук в тази история то тогава моят живот е бил по добър .Смятам че историята е истински ,никой не би си направил труда да пише и разпространява лъжи на такава тема ,едно че това унизително и подигравателно ако е лъжа ,друго че ако е лъжа попада под ударите на закона .Невярвам автора да е толкова глупав и наивен или нагъл че да напише лъжи тук пред цяла България.МНого се ядосах на жените които нападат автора и го обвинват че се меси в чужд живот.,особено тази нели80 .Първо го подкрепя а след това напада и казва неща всякаш тя е свидетел на всичко ,незнам защо тази жена твърди постоянно че той тормози това семейство и че го прави от ревност ,откъде така е добре осведомена за това или защо смята така ако не е осведомена .Подразниха ме и жените които пишат че тази жена така заслужава за това защото е имала връзка с автора .Как могат да си мислят такива неща и да ги исказват на всеуслошание,това е срамно за една жена да мисли така .Закона и не само закона но и морал казва че никои няма право да посягва на на по слабите независимо те какви са и каво са сторили .Всяко посегателство се реследва и наказва ,с една дума никой няма право да бие друг .Това че те са семейство не дава право на тпзи Явор да е бие каквото и да извършила нито пък да я притежава и да и забранява .Нека тези жени да се поставят на неиното място и да изживеят неиният живот ,и тогава да дават оценки.Знаят ли тези жени какво е домашно насилие ,и кое закона приема за насилие ,нека да го прочетат ,нека да видят там какви са съветите към хората които са свидетели на домашно насилие и тогава да обвинват автора че се меси в чужди семейства .Точно заради такива жени като вас и хора които виждат насилието и си премълчават много жени са бити дори убивани или са се самоубивали.Това ли икате да се случи с тая жена ,искате всичко да се потули и смятате че ще и помогнете така ,не напротив вия е убивате ,и ако се случи нещо с нея вие ще сте виновните а не Пламен и ако той ви обвини в това не само аз ще го подкрепя а зад него ще застанат хиляди жени и организации.Нма закон който да ви накаже за това ,но има господ и природа те ще ви съдят ,и това ще ви тегне на съвеста .
Искате да заблудите всички тук читатели че Явор е простил всичко на Миглена ,и че живеят щастливо и се обичат.А замислихтели се дали Миглена му е простила за побоя , за преследването за унеженията и обидите ,ако мислите така се заблуждавате тя не муе простила нищо ,щом не му е простила изневярата и педофилията и е потърсила разбиране ,съчуствие и любов при Пламен.значи никога няма да му прости всичко това което е извършил особено това че тя е разбарл какво е истинската любов и Явор я е откъснал от тази любов .Никога ама никога няма да му прости това ,нито една жена не би му простила а камоли да е щастлива с него и да го обича.Няма такава жена и не съществува която да прости на мъжът си за всичко което и е причинил особено боя и наи вече това че е посягал на малки момичета ,което е долно и гнусно.Засрамете се вие сте жени и може и вие да попаднете в такава ситуация или вашата дъщеря,никой не е застархован ,ако вие нямате нищо общо с това семейство и сте истински и нормални жени няма как да пишете такива коментари и такива глупости,това не е нормално .Казва ви го жена преминала през този ад ,жена преживяла такъв кошмар но с помоща на такъв мъж като автора преодоляла всички трудности и сега живее щасливо с този мъж.Децата ми осъзнаха всичко чак когато ги оставих при баща им и разбраха що за идиот е той и че ги лъгал и заблуждавал ,а също так и подкупвал като този Явор.Сега са при мен и сме щастливи всички , а съпругът ми стигна дъното и живее сам самичак че дори и родителите му и мойте които му помагаха и подкрепяха. сега го изоставиха .Година бях разделена от деца и родители но вече всички са с мен ,простих им всичко и жевеем щастливо.
Казвате че пламен е накрал миглена да бъде с него и я излъгал и изнудвал за да е с него,и че тя докато е била с него той е преследвал заплашвал и тормозил децата и .Не мога да бъда съгласна с вас .Първо не смятам че тази жена е толкова глупава и заблудена че да се остави някои да я излъже или изнудва и заставя,а и не виждам с какво ще бъде изнудвана и заставяна .Как и по какъв начин този човек е държал насила и с лъжи при него и как за тия години жена му не е разбрала ,коет означава че такова нещо не е имало .Цялата тази тяхна врузка се дължи на взаимна любов,това са цели 5 години.Как така този мъж е преследвал и тормозил децата и и въпреки това тя е била с него че дори е напускала мъжът си и тях ,няма такава жена която любовникът и да тормози децата и ,и въпреки това тя да е с него и да го обича ,което говори че той не е преследвал и тормозил децата и.едно е да се е опитвал да им покаже истината и да раговаря с тях ,това не е тормоз ,нито заплаха .Твърдите че вор е били простил всичко на Миглена ,съмнявам се и то мниго се съмнявам ,ако този човек искаше да и прости щеше да го направи веднага след побоя над нея .И наи напред щеше да поиска от нея прошка за побоя и тормоза и тогав да и каже че и прощава и наистина да и прости и зарави всичко.Така тя щеше да скъса с Пламен а не да продължи връзката си с него.А защо я продължила ами защото този Явор и е натяквал ,тормозил заплшвал ,държал се като господарят в къщи той коли и беси и това я е накарало да продължи връзката с човека които я обича ,уважава и цени като жена ,всяка жена това иска уважение и разбирателство и тя го е открила в лицето на Пламен.Но както всички насилници Явор вместо да се осъзнае и да и прости той е продължил да я тормози и бие .Ето защо тя е бягала толкова пъти ,ще питате защо се е върнала ,нали .Ще ви кажа жени като нея и мен кото сме насилвани години наред и нямаме подкрепа нито от деца нито от родители ,за нас има само едно решение да седим и да мълчим ,да се примирява ме с всички и да испълняваме безропотно всички желания на насилника .Живеем ден за ден и се надяваме някой ден да стане чудо или насилника да умре.Е аз поне имах смелоста да се преборя и да напусна моя насилник ,но до мен стоеше тояно такъв човек като автора и се бореше и стрдаше заедно с мен .Аз за разлика от Миглена не предадох човека които ми помагаше и подкрепяше ,човекът които ме обичаше и бе готов на всичко за мен ,такива хора не се предават, напротив за такива влизаш в огъня ако трябва
1
1
твоя причтелка
твоя причтелка
23.06.2014 22:09
ЖАНА ти която се пишеш за приятелка на Миглена а постоянно я клеветиш и и създаваш проблеми заради която тя е тормозена и бита престани да се пишеш под чужди имена вече не само полицията знае че ти се представяш за мариана и там други, цял град го знае вече колко си долна и гадна но вече и мъжът ти разбра за това нали ,че не само си долна и подла но и че имаш някакво вземане даване с Явор и не ти е чиста работата него щом толкова го защищаваш криеш при себе си в магазина и се интересувате постоянно от Пламен и семейството му цели две години се пишеш приятелка на Миглена и тя ти се доверяваше а ти я злепостави навсякъде заради теб бе бита и тормозена но обвини Пламен .Но маи сега и ти ще бъдеш бита след всичко което е получил и разбрал за теб мъжът ти Не ти е чиста работата с Явор и да но твоят мъж да го осъзна е и да те изхвърли на улицата като парцал защото там ти е мястото Можеш да даваш жалби с-у Пламен и да лъжеш но много ще се изненадаш ако разбереш кои писа на мъжът ти и му разказа истината за теб как му разби семейството и какво те свързва с Явор това което разказах на мъжът ти Пламен него знае но знае много неща за теб какво правиш тук и че ти пишеш с0у него тези обиди и клевети .И ти и Явор ще си платите за всичко което причинихте на Миглена и Пламен и семейството му
1
6
ЕМИ
ЕМИ
12.07.2014 09:56
Ама този Явор е гголям пич ! Май всички жени го обичат!!!
8
3
Величка
Величка
09.06.2014 00:35
Убийство❗това минава всякаква граница❗Изрод,тази история е като филм на ужасите❗
1
0
Димитар павлов
Димитар павлов
31.05.2014 00:48
Казвам само че историята е ужасна,мазохистка,садист,благодетел,и сеиржий. Българска одисейя за западналия северозапад, а и всички там са продажни и дволични и подкрепят простотията и грубоста.
4
0
РОКО
РОКО
28.01.2014 14:26
,,Обичам я лудо,но мъжът и е извеРг,
Ето с тази статия която си написъл под това заглавие.показваш всичко това което ти казах че говорят твоите колеги за теб професоре.
Сам си се оплете в лъжите.
Срам за мъжете си ти ,подлецо.
8
6
plamen
plamen
10.03.2014 21:25
да прав си само че този които се оплита в лъжите си си ти всички мои колеги знаят истината от самото начало и нито един неме подиграва а напротив те ме подкрепят и дори са свидетелствали с-у Явор и са помагали на Миглена всички в моята работа познават Миглена добре този които тие наговорил тези глупости за мен може да бъде самият Явор и братът на Миглена знам кои си и престани да лъжеш че имаш сестра че твоя колежка тие казала и незнам ти какво доста се изложи с лъжите си тук ,а и по долният коментар показва колко ти се връзват на лъжите читателите тук и са прави ти си същият като Явор щом го защищаваш само насилник може да защищава друг насилник мисля че хората ти казаха че никои няма право да бие друг независимо какво е сторил а ти него схващаш и отричаш и само търсиш причина за това че тя е бита от мъжът си така както тои търси и създава умилено причини и поводи да е бие и тормози ТАКА ЧЕ ТИ СИ СЪШИЯТ КАТО ЯВОР
3
1
Sun
Sun
10.03.2014 15:57
Едва ли ще отдели време, за да напише тази "глупост" както ти го наричаш, а то може да си същия като този, който тормози съпругата си. Не ставайте глупави, това е тормоз психически и физически, браво на теб, че й помагаш точно такива хора трябва да има.
4
3
plamen
plamen
29.01.2014 18:29
като теб лъжецо
1
1
barbados
barbados
18.01.2014 01:37
Беше ми малко трудно да прочета тази тъжна история, поради така лошите правопис и граматика.
Аз също имам корени от Монтана и не съм съгласна, че това е нормално! Или поне не трябва да е!
Защо не пробвате да извикате някоя телевизия? А фактът, че в този край нямо следствие и правосъдие за голямо съжаление е отдавна известен.
Надявам се тази жена да се избави от този изрод!
2
0
гражданин
гражданин
15.01.2014 19:02
Монтана? Напълно нормално...
0
0
Eli
Eli
11.01.2014 03:31
Хората трябва да си помагат! Особено щом тя търси помощта,а никой друг не й помага,мисля,че това което правите за нея е достойно!Лошото е ,че рискувате здравето си и това на семейството си!
8
1
plamen
plamen
15.01.2014 17:55
благодаря ти за разбирането и подкрепата дано има много хора и смятам че все още има много хора които като теб разбират съшноста на тази история
0
1
plamen
plamen
05.01.2014 17:37
Всеки които иска да разбере дали говоря истината нека да ме потърси в феисбук (Пламен Колов )но написано на латински и ще получи доказателства които не искам да качвам тук защото ще нараня и злепоставя Миглена
2
1

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 17
53
48
33
23
10
Дай твоята оценка: