Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Прави ми намеци, а всъщност май нищо не иска от мен

Прави ми намеци, а всъщност май нищо не иска от мен

Прави ми намеци, а всъщност май нищо не иска от мен
Здравейте !
Пак се обръщам към Вас за съвет. Пак проблеми. . и да знам, че не съм единствената на света, която има проблеми, но вече се отчаях супер много. Надявам се никой от приятелите ми да не ме разпознае.

Става дума за момче. За пръв път се влюбвам до такава степен в момче, а по принцип аз съм момиче, което мрази да вижда приятелките си тъжни заради момче и затова гледах да не се влюбвам, но ето, че стана. . . . Той ме накара с всичките си намеци, с характера си, с визията му, той е прекрасен за мен и просто полудявам.

Цялото училище научи за него освен самият той (надявам се) и затова сега съм под натиск и напрежение някой да не ме издаде, а и всички момичета го мислят за грозен, така че надали ще си хване някоя друга, а за момичетата е важно да си хубав, а за мен той е най-хубавият на света. Та да започна отначало

Момиче в хубаво училище, спортувам, уча, пея, забавлявам се и имам прекрасни приятели. Още като го видях за пръв път и се влюбих в него , но не мислех, че е нещо повече от симпатии.

Един ден като си тръгвахме и той ме прегърна и така ходихме , но по една време ръката му отиде по-надолу и тогава се отдръпнах , а той ме погледна (изобщо не съм лесна или лека, имам високи критерии за момчета и много мразя някой да се опита да ме обара, защото всичко завършва с шамар и "сбогом" , просто не мисля , че е подходящо на 12 да те обарват) той пак ме прегърна , но този път го отблъснах , но той не се отказа и май затова ми хареса. . .

На другият ден дойде и ме гушна и през часовете се закачаше с мен и като си тръгвахме пак същото освен , че този път не посмя да ме обара. На следващия ден правихме тест и той беше готов и отиде и си го предаде и като се връщаше ме погали по косата и почна да си играе с косата ми , а аз си проверявах теста , но беше толкова приятно , че нищо не му казах .

После следващия час от слушалките си направи форма на *пенис* с извинение и ми извика името в умалително, за да се обърна и ми намигна, а аз глупачката само се усмихнах като няква ку*ва, но всъщност досега не съм имала нито гадже, нито първа целувка. . и просто чакам правилният. После ме попита дали може да ме целуне , а аз му отказах.

И той ми сподели, че досега дори и да се шегува или да говори на сериозно всички момичета му отказвали и ме попита дали е чак толкова грозен , че всички му отказват и на мен ми стана гадно и му дадох –по бузката и той ме целуна. Прави ми намеци, а всъщност май нищо не иска от мен . . . като се има на предвид , че аз съм единственото момиче , което прегръща в училище и ми казва , че съм най-красивото момиче от целият клас.

Моля Ви за съвет. . . наистина се нуждая от него . Дали ме мисли за прекалено лесна ? Има ли смисъл да го харесвам ? Според Вас той има ли симпатии към мен ? Ще се радвам на съветите Ви . Как да го впечатля , защото той е казал , че прекалено много мисля за училище и оценки и това го дразнело.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Сладка
Сладка
24.11.2013 18:51
Почти никой не общува с него,защото е срамежлив . :) Няма много приятели в училище само 2-ма са ,с които общува а и тези двама са ми много добри приятели и за нещо на света няма да му кажат и затова не вярвам някой да му е казал . :) Мерси много за съветите,добри хора ! :)
0
0
:)
:)
23.11.2013 21:11
Мило дете!!! Позволявам си това обръщение, защото съм на 46г. и за мен си такова :). Бих искала само да вметна, че любовта и привличането към другия ги има във всяка една възраст и по всяко време.
Замисли се малко, моля те! Ако момчето, което харесваш се отнася с пренебрежение и насмешка към твоите интереси, /каквито и да са те: училище, спорт,хоби и т.н./ то тогава той не е подходящата компания за теб. Умничко си, с характер си, вгледай се внимателно и прецени правилно.
Опитай се да погледнеш ситуацията като страничен наблюдател.... все едно, че това се случва в другия клас с други хора.... какво би ги посъветвала, ако имаше тази възможност?
0
0
сдм
сдм
23.11.2013 20:23
А, и да ти кажа, ако много хора са разбрали, че го харесваш, вероятно е някой да му е казал, даже 90% вероятно и поради тази причина е и толкова настоятелен, защото знае, че го харесваш и си сигурна стръв, един вид.
1
0
сдм
сдм
23.11.2013 20:21
Не мисля, че истински те харесва, просто си единствената, която му обръща някакво внимание. Особено като ти е казал, че го дразнело, че мислиш ного за оценки и училище - това не е хубав човек, с който да бъдеш приятел, камо-ли да ти е гадже, само ще те повлече назад в бъдеще с идиотизмите си.
2
1
Сладка
Сладка
21.11.2013 22:21
Мерси много ! :)
2
0
Your_dream
Your_dream
20.11.2013 14:24
Охх много сладурска история, върна ме във времето, когато аз бях на тези години и тези детски влюбвания и.... отнесох се :D. Ами да се опитваш да му привлечеш вниманието няма смисъл, според мен вече си го привлякла. Похвално е че не си като повечето на твоята възраст и се пазиш, но ако наистина харесваш това момче и мислиш че е специално, разреши му поне целувка по устните, за друго ви е рано. Просто бъди себе си, ако те харесва ще те харесва такава, но честно казано момчетата на тази възраст са много непостоянни и не знаят какво искат. Изживей си го, радвай му се, а дори и да не стане нищо - главата горе, сега може да мислиш че той е единствения, но след време ще срещнеш друг. Успех, надявам се че съм помогнала :)
1
1
Сладка
Сладка
19.11.2013 22:08
Диляна Д. мерси за милите думи - за съжаление характера ми е проблема и то точно ,че не е слаб = крайна съм,инат съм,държа на своето и т.н. но не мога да разкажа цялата си история тук. Можеше да минеш и без "имаш много слаб характер и лапешко мислене, съжалявам че прочетох историята" да съм те карала на сила да ми четеш историята ? Да съм ти бутала главата в екрана,за да ми прочетеш историята ? Явно заглавието те е грабнало,че си я прочела и ти си била лапе и като виждам не се опитваш да разбереш хората ,а нападаш . Хахах мерси ,очарована съм .
0
0
dilqna
dilqna
19.11.2013 21:46
имаш много слаб характер и лапешко мислене, съжалявам че прочетох историята, но моя съвет е задръж гарда и дори той да разбере не си сигурна как ще реагира, слей се със ситуацията дай му време, дай време и на себе си пак каквото стане
0
0
Сладка
Сладка
19.11.2013 19:55
Мерси,но наистина искам съвет... :( Днес пак му бях безразлична ,защото май е разбрал ,че имам симпатии към него...
0
0
:)
:)
19.11.2013 11:09
1.Това че е казал , че го дразни че учиш - пропусни го през ушите си!!! Той не е единствения мъж на света и няма смисъл да загърбваш училището си заради едно момче.
2.Това че те прегръща и ти го оставяш не те прави лесна.Нормално е да се закачате.
3.Това че се занимава с теб след като си се отдръпнала, значи че не си му безразлична.
Дръж се естествено и не искай съвети как да го впечатлиш- вече си го направила :)
Евала , че не гледаш външността :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: