Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да постъпя с тези? Кара ме да губя трезва преценка за нещата

Как да постъпя с тези? Кара ме да губя трезва преценка за нещата

Как да постъпя с тези? Кара ме да губя трезва преценка за нещата
Здравейте! Не, знам, как да започна ! Главата, ще ми се пръсне ! Как, да постъпя за редно ? Вътрешно ми се плаче, иде ми да крещя, а никой не ми дава реален съвет как да постъпя. Отчаяна съм, чувствам се виновна, излишна и самотна.

В началото на 2023, се запознах с мъжът ми и няма и един месец от както сключихме религиозен браг и се преместих при него. Знаех че преди мен е бил женен и има дъщеря от предишният браг, за мен това не е проблем даже и детето приемам, но като заживях с него, започвам да си задавам ужасно много въпроси.

Свекърва ми скача върху мен да не ревнувам от тази жена, която му е родила дете, но не мога, а и не знам човек или жена, на мое място да не и стане гадно, странно и не знам още как да я опиша ситуация. Една мисъл не ми дава мира, е че бившата му все още е влюбена в него или тя ревнува, от факта че той ако има друго семейство той няма да си гледа детето.

Преди да ме съдите, че аз съм ревнивата не мога да пренебрегна факта че той още, като гаджета, аз поисках да се запозная с дъщеря му, той не ме запозна, дори съм искала, да се запозная с бившата му, а той скача като ужилен и се напряга от това. Каня дъщеря му с нас на почивка, не! Сега, когато живеем заедно, тя нито веднъж, ама нито веднъж не е дошла да го види, въпреки, айде може да е сърдита на баща й, но баба й, която я е отгледала живее в къщата.

Но, иначе се обажда на баща й, и ако трябва нещо да се направи или трябва неговия подпис за нещо, той се среща скрито от мен, а той дори не ми казва за това. При, условие че баща ми е женен аз бих искала да се запозная с жената на баща ми, а тя и жена му, казвам жена му, защото, найстина имам чувството че не само аз съм жена на този мъж, го извикват отделно от мен. Според, вас коя
нормална жена, не би си задавала въпроса, дали бившата жена, найстина е бивша, при условие че съм казала че приемам детето. Друго нещо не ми дава мира е че така, наречената бившата до сега тя, да няма връзка с мъж, а е хубава жена. Когато някой спомене бившата му, мъжът ми се напряга и когато се опитвам да задам въпроса, защо не познавам дъщеря му, той става нервен, а се среща с нея и детето си, тайно от мен като престъпник. В главата на всеки човек, би изникнали хиляди въпроси, а дори не мога да ги задам, защото ако ги задам, свекърва ми скача, че те са имали дете, аз да не се опитвам да застана между баща и дете. Боли ме, защото дъщеря му, въпреки че е по малката, дори не се е опитала да ме опознае. А, сега излиза че, аз разделям баща от дъщеря! . А, мойте така наречени ревниви мисли се подсилват от факта, че преди мен, той е имал три годишна връзка, която е приключила, пак поради факта бившата жена и детето му. А, предишната му приятелка е била разведена с дете и защо тя ще ревнува, при условие че знае че бившите съпрузи се налага да общуват по между си, заради детето или децата. Тая ситуация ме измъчва и не знам, какво да мисля.

Как да постъпя? Кара ме да губя трезва преценка на нещата. А, мойте съмнения че бившата му все още има чувства към него се засилват от факта, как мъжът ми реагира що се отнася до нея. . . Как, тайно и скрито, той се среща с предишното си семейство и не мога да си дам отговор дали наистина тя е влюбена все още в него, или той въобще не осъзнава че като го извикват така скрито от мен, отстрани и поставяйки ме в ролята на излишна, тя много хитро и нагло всява семето на раздора помежду ни, не защото го обича, ако го обичаше нямаше да се раздели с него, а просто да бъде сам и тя се радва на това че той е нещастен. Той просто не осъзнава факта че нейното държание убива нашата любов и той ще си провали още една връзка пак заради нея.

Това, тя да го вика настрани да се среща тайно с него, да му звъни само на работа, когато мен ме няма, това не е ли преднамерен акт, да ни влошат нашите отношения? Боли, ме че той не осъзнава това ! Майка му, не осъзнава че това е манипулиране и тези действия рушат и тя не му мисли доброто! А, тя винаги ще е първата жена, която му е родила дете и с това много нагло ги манипулира всички.

Не съм ревнива, и това че той има дете от друга не е проблем за мен, но не знам друг човек на мое място, как би се почувствал при такива обстоятелства. Исках на свекърва ми дори да направи така да излезем с нея, бившата му и детето на кафе, за да видят че не съм злонамерена, не съм лоша, детето да започне редовно да идва при баща му, но не. Сякаш ме държат настрани от неговото, уж бивше семейство. И, се чудя какво крият?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: