Правилно ли постъпих

Правилно ли постъпих
Здравейте, може да ви натоварвам, но само тук съм болезнено искренна, защото ще получа съвети от хора които дори не съм и никога няма да видя. Ако бях милионерка и живеех в Ню Юорк щях да отида на психотерапевт да си седна на дива да си поговорим, да си платя чао, чао и това е ...но не съм и затова пиша.

В историята си преди ден ви разказах за една не споделена на практина любов, днес реших да му напиша някой друг ред, там също бях толкова искренна както никога досега. Макар, че този човек ме нарани ужасно много, и то не веднъж не два пъти, аз пак го Обичам или по-скоро си мисля така защото немога да го имам.

Но той ме срина психически, от притеснения получавам болки, (в болница съм за възпалени яйчници) слагат ми посреднощите системи, инжекци за успокоение...
Пратих го да върви подяволите, правилно ли постъпих, като му писах, но не издържам така...

Коментари (8)

Изпрати
Luis
Luis
23.04.2014 13:42
Да и аз мисля, че не си постъпила както трябва.Нямаше ли възможност да го затриеш завинаги тоя изрод........
0
0
Диди
Диди
22.04.2014 18:27
Не не си постъпила както трябва трябвало е да го пратиш по дяволите.
0
0
сдфс
сдфс
05.05.2013 20:21
Не, не си постъпила правилно, човек, котйо те докарва до това състояние, трябва да остане в мйиналото ти, останалото е поява на слаб характе ри малодушие - ето ти един болезнено искрен отговор.
0
0
M
M
03.05.2013 15:35
Благодаря ви!
0
0
Мелиса
Мелиса
03.05.2013 02:03
Виж сега , отлично знам как се чувстваш ! И аз загубих цяла година от живота си , заради човек, който ме нарани хилядократно и нито веднъж не изпълни едно свое обещание.
Да , правилно си постъпила и знам , че много страдаш и ти е адски тежко , но виж докъде си се докарала , заради него ! Лежиш в болница , щом като вече е повлияло на здравето ти , значи е много сериозно.
Постъпила си правилно и по-добре късно , отколкото никога !
Не се притеснявай , гледай си здравето, оправяй се и забрави този нещастник !
Ще намериш друг и отново ще бъдеш щастлива.
0
0
cvetelina
cvetelina
02.05.2013 14:26
извинявайте че пак пиша но не е точно така.аз много пъти съм била наранявана но това не ме е карало да си тръгвам.щом го обичам съм готова на всичко.това е любов.знаете че любовта е сляпа.явно аз съм от тези който сляпо вярват в нея.
0
0
Лиана
Лиана
23.04.2014 18:45
Не съм съгласна, не можеш да обичаш някой, който не държи на теб, в смисъл може, но в твоя случай ти си тази която страда, а той си стои спокойно.
0
0
Angel
Angel
29.04.2013 20:47
Не знам каква е историята, която си споделила преди ден, но това, че любовта е била страдание и си заслужавало е жестока заблуда. Ако да бъдеш с някого изисква нечовешки усилия, ако той те кара да плачеш по цяла нощ и те срива психически, както ти сама казваш, това не е любов. Това е извратена мазохистична илюзия за любов. Не си струва, казвам ти го от личен опит, да се съсипваш за някого, който не го оценява. Няколко пъти съм го правила и емоционално от мен не е останало почти нищо. Щом той не те оценява, не показва, че държи на теб, остави го да си живее живота и си пази здравето. Да, любовта изисква търпение и компромиси, но не саморазрушение. Ще намериш човек, който ще държи на твоето щастие, ще те подкрепя и ще те кара сама да искаш да бъдеш нещо повече. Тогава ще разбереш разликата :)
1
0
cvetelina
cvetelina
28.04.2013 00:39
понякога любовта е болезнена.но пък си заслужава това страдание.
0
0

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: