Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той ме обижда, а аз съм толкова зависима от него

Той ме обижда, а аз съм толкова зависима от него

Той ме обижда, а аз съм толкова зависима от него
Здравейте.

Имам сериозна връзка, много съм привързана към приятеля си и много го обичам. Често той се държи зле с мен, пренебрегва ме, отблъсква ме и най-дребното нещо, което направи, оказва огромно влияние върху мен и не знам какво да направя, за да променя това, а не искам да не съм с него. Може ли да ми дадете някакъв съвет как да не бъда толкова зависима от неговото отношение?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Димитър
Димитър
16.01.2014 01:57
Хубаво е да се дават примери с други хора,както е направила тази госпожа,но лошото е,че при всички двойки е различно и примерите с други хора са меко казано нелепи.Всяка двойка си има различни отношения и общ живот.Сега на проблема.Просто си задай въпроса какво харесваш в твоя партньор.Но трябва да бъдеш абсолютно искрена със себе си.И след като помислиш по този въпрос,ако се окаже,че нещата които харесваш в него са прекалено малко,значи знаеш какво трябва да направиш.Не е важно какво харесваш в него когато сте се запознавали и опознавали,а какво харесваш в него сега.Защото хората могат да са едни когато водят самостоятелен живот,а могат да бъдат съвсем различни когато се обвържат.Има и друг вариант за твоя проблем,но за това се иска много силен характер и решителност.Можеш директно да говориш с твоя приятел за твоя проблем и за това как се чувстваш.Ще му обясниш,че искаш нещата да се променят.Ако той те разбере и промени поведението си,ок.Но ако нищо не се промени,просто си стягай багажа.
2
0
twinsmother
twinsmother
15.01.2014 14:43
Аз нещо не разбирам. Искаш да убедиш себе си или тези които прочетат поста ти, че си щастлива с човек който те обича, пренебрегва, отблъсква и пр?!?!?! И как точно си щастлива? Аз бях "щастлива" така цели 8 години. Докато в един момент от цялото това "щастие" не се оказах сама, с две бебета на няколко месеца, сума ти кредити - теглени в името на "общото ни щастие"... И от какво толкова си зависима? Ако трябва смени района, града, компанията и пр. само и само да си далече от него. Не казвам, че ще е лесно... Никак даже няма да е. Особено в началото. но идва момент в който осъзнаваш, че можеш да се справиш с всичко сама. Че заслужаваш да си обичана, обгрижвана, усмихната и наистина щастлива, от това което споделяш с човека до себе си, вместо да получаваш обиди, отблъскване и пр. Няма сила на този свят, която може да ме убеди, че не е така. Аз бях с 240лв майчинство, бебета, 700лв на месец кредити, без роднини в града в който живеехме... На първият си рожден ден децата ми заспаха с плач - гладни. Но ето ме сега - никога повече не позволих децата ми да са гладни. Мобилизирах се. Отделих се от него. Сега съм обичана и желана - виждам го всеки ден. Имам работа и много много щастливо семейство. Така че - Я СЕ СТЕГНИ :)
16
0
Инчето
Инчето
15.01.2014 19:21
Поздравления,Магдалена:)Вие сте пример за една силна и достойна жена и майка,да са Ви живи и здрави малките съкровища!Относно поста на авторката съм напълно съгласна с Вашето мнение,аз самата няколко месеца бях с човек който издевателства психически над мен и когато се освободих все едно заживях нов живот.Човек който твърди,че те обича не се държи зле с теб и не омаловажава личността ти,така,че авторке прощавай,но мисля,че този мъж изобщо не изпитва любов към теб...по-добре се осъзнай и започни живота си на чисто без него!Успех:)
11
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: