Да обичаш, значи да боли

Да обичаш, значи да боли
Здравейте, защо които много обича винаги много страда бях женен и много ама много обичах и оште мн обичам казваше ми аз без теб не мога да живея на истина ме обичаше и тя мн един ден се скараха с сестрами и на другия ден си заминава без аз да знам прибирам се от работа и я няма маиками и баштами са в чужбина а сестра ми женена ни бяхме сами прибрах се помислих си че някъде е на близо чакам чакам и я няма.
Aз от яд нея търся викам си както си замина и така штеси доjде минаха една седмица и чувам че заминала в белгия при маика си какво и стана не знам а се обичаме и двамата и то много минаха два месеца и ми се обажда моляте аз сгреших да си дойда мн. искам това но аз немога да го приемам това че ме напусна казах и аз не те искам, ти ме остави штеси намеря друга смених си и номера на тел да не ми звани.

И кво става нарочно се хващам с друга това всичко става за простотия защото мн. я обичам и ме остави тя ме търси и ми намира тел номера и ми звани пак оставя другата аз да си доида аз не аз я обичам и казах излагах я и за това сега тегля сега тя вече е с друг и никога не сме се виждали от както ме напусна до сега кои ли е виновен за нашата любов тя ли повече аз ли не знам сега всичко бих направил за да сия върна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Инчето
Инчето
09.02.2014 19:53
Остави жената да си е щастлива:)има ли според теб значение кой крив и кой прав..тя е решила да продължи живота си без теб,ако я обичаш както твърдиш просто я остави да бъде щастлива,дори щастието за нея да не си ти!Успех:)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: