ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Никога не съм го ревнувала от друго жени, но точно от тази..

Никога не съм го ревнувала от друго жени, но точно от тази..

Никога не съм го ревнувала от друго жени, но точно от тази..
Не знам дори как да започна. Преди 3 години се запознах с едно момче от много добри приятели нещата между нас се задълбочиха и така станахме приятели +. На всякъде излизахме заедно почти през целия ден бяхме заедно дори е имало и дни в който не сме се разделяли , но приказката до тук. Един ден просто се появи бившата му, която успя да го омая и така пак се събраха.

След това ние се виждахме само като приятели, но не чак толкова често (искам да подчертая че приятелството ни винаги е било може би на първо място ). След около 6м. връзка с нея те се разделиха и ние пак започнахме да се виждаме, като приятели и отвреме на време правехме секс. точно тогава се появи друга и нещата малко или много охладняха между нас.

Тази авантюра между тях прерасна в любов. В момента не са заедно, но не знам защо само при мисълта, че може би пак ще е с нея или има някакъв шанс нещата между тях да се оправят ми се свива сърцето. Никога не съм го ревнувала от друго жени, но точно от тази . . . не знам защо се получи така .

Много ми е хубаво с него дори когато нещо не съм в настроение той винаги е правил така, че да ме развесели и забравя поне за миг проблемите, който имам . Да , аз , мога да кажа , че имам наистина приятел в негово лице , но не мога да си обясня защо? Тая мисъл, че може да се оправи с това момиче ме побърква.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Мартина
Мартина
08.04.2014 01:23
Тази тема вече е приключена . Благодаря ви за изказаното мноние и съвети :)
0
0
анелия илинова
и всеки път като се появява друга той ще те оставя ще бадете само приятели след това като се разделят той отново ще тарси теб...и кво ти на повикване ли ще бъдеш...трябва да му покажеш, че го обичаш,че искаш да сте повече от приятели, и че те наранява като прави така
2
0
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 06:10
Остави го на другото жена.
0
0
Мартина
Мартина
12.03.2014 21:43
Благодаря ви , приятели ! Наистина не знам какво чувствам към него наистина. Точно за това се обърнах към вас. ЩЕ ми е трудно да прекратя всичко това.
0
0
Деница
Деница
12.03.2014 20:42
Ако сексът ти е правил кеф си влюбена в него.При нас не е като при мъжете.Веднъж ми се е случвало да правя секс с човек,към който нямам любовна тръпка и просто не ми хареса.Четох някъде,че едва 5% от жените по света умеят да правят секс само заради кефа.Що не пробвате?Разбрали сте вече,че секса върви,защо и връзка да не потръгне?Освен това си излизате заедно,правите секс,не се криете...Границите определящи една връзка са точно тези малки радости.Кажи му за какво става въпрос,ще разбере.Най-вероятно.
0
0
Елияна
Елияна
12.03.2014 13:40
Ти си влюбена в него, а той те има само за добра приятелка ... Това е самата истина, която според мен знаеш, но не искаш да приемеш. Според мен, за да направиш услуга на себе си, просто трябва да прекратиш всякакви контакти с него, в противен случай само ще страдаш ...
2
1
Ники
Ники
12.03.2014 13:14
Изпадала съм в подобна ситуация и да ти кажа най-доброто решение за теб е да спреш всякакъв контакт с него. Ясно е че винаги ще имаш чувства към него а той няма да те види по този начин, може и да си казваш, че няма нищо, но винаги ще се надяваш, а така само ще се нараняваш. Аз спрях всякакъв контакт и сега съм много добре, сещам се от време на време за човека и още усещам тръпката, но поне знам, че вече неможе да ме нарани. Не се заблуждавай че сте големите приятели само ще страдаш
1
1
радо
радо
12.03.2014 12:15
той си търси гадже, а ти си момичето да му начеше крастата когато има нужда .
4
0

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: