Без дори и дума ме изтри от живота си

Без дори и дума ме изтри от живота си
Здравейте, приятели.
Аз съм момичето, което написа историята "Влюбени сме, но семействата ни се мразят. "

Ще започнала отначало. Както написах в предната история, много щастлива бях с него. Но нещо стана. На 8 март той спря да ми пише, а когато му пишех само го виждаше, но не отговаряше. След няколко часа ми писа, че е имал проблеми. Разбрах го и почаках, но не издържах и на другата сутрин се обадих.

Той беше нетърпелив да затвори и аз не настоявах да говорим. Вечерта видях, че ме е махнал от приятели във фейсбук. (имахме уговорка да се видим в петък). Спрях си фейсбука, но след два дни пак си го пуснах, след което видях, че ме е блокирал. Това ме нарани.

На следващия ден трябваше да ходя на лекар с тати и сестра ми и преди да се кача на колата той се появи пред мен, но аз си обърнах главата. Просто се паникьосах и не знаех какво да направя. Сестра ми после ми каза, че ме е гледал продължително.

Много съм объркана. Всичко беше толкова добре, изведнъж без дори да каже и думичка ме изтри от живота си. Аз наистина не разбирам какво става, само си мисля това ли заслужих?

Коментари (5)

Изпрати
Ирма Великова
Ирма Великова
13.04.2014 23:43
А бе любов ли е това неговото?И можеш ли да разчиташ в живота на мъж като него?Зарежи го ти-веднъж завинаги...безвъзвратно...
2
0
ema
ema
12.04.2014 15:51
прочел е някоя от историите които си написала тук и се е паникьосал най-вероятно :D
3
2
Лозка
Лозка
12.04.2014 07:22
Така е мило момиче, повечето мъже са такива, не се отчайвай, а гледай напред, ще се запознаеш и с друго момче или момчета живота е пред теб, живота е хубав и когато някой се подиграе с теб ти си вдигни лавата нагоре и не давай да те унижават. Успех и само напред и така ще успееш. Може да намериш много по-добро и умно момче от това, с което си била.
1
0
ива
ива
22.03.2014 14:15
ами вероятно семейството му има влияние над него и заради това е прекратил отношенията си с теб. Съжалявам че го казвам но на мен така ми прилича. Заслужаваш по - добър
3
0
Але
Але
14.03.2014 13:34
Ами да ти кажа ако е решил да прекрати всичко между вас най-лесния вариант е да те блокира от всякъде за да може да те преодолее по-лесно, и най-вероятно това се случва. А относно какво заслужаваш и какво не, не го мисли толкова, живота е такъв и тепърва ще те подлага на изпитания, ако самата ти не се стегнеш и не се научиш да преодоляваш тези неща тогава ще страдаш за всяко нещо - малко или голямо а това не е добре за теб. Горе главата, просто си дай време, всичко отминава.
5
0

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: