Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Toй дори не се обажда

Toй дори не се обажда
iЗдравейте!
Не си падам особено по споделянето на истории по форумите, но днес чашата ми преля. От почти година живея с едно момче. В началото на връзката ни всичко беше приказно. След 3 месеца заедно, аз се пренесох у тях. Започнаха скандалите. Всичко, както си му е реда. Сякаш нарочно целеше скандал, заяждаше се с мен. Аз нали съм си чувствителна патка, ревях и спах отделно. И така след ден-два всичко се оправяше.

Минаха още 6-7 месеца. Битовизмите си казаха думата. Е, пламък има, но клечката не гори вечно! Сега ново 20. Преди няколко дни се скарахме, казах му да се разделим, а той замълча. След неколкократни въпроси "Защо изобщо сме заедно? ", той продължи да си трае. Каза, че му е писнало от плач и въпроси, че това го убивало. Аз от своя страна заявих, че във всяка връзка с проблеми, вината е и на двамата. Легнахме си, даже не си и говорихме повече.

На сутринта замина за няколко дни да навести родителите си. Първия ден се обади, пита ме как съм, това-онова.
Вече минаха 2 дни и даже и СМС нямам от него. И нали съм си инат, няма да звъня. Да става каквото ще.
N. B. За тези от вас, които ще предположат, че ме е излъгал и е някъде другаде, ще подчертая, че наистина е при родителите си. Поне не ме лъже. Но въпроса ми е: Докога да си мълча и дали изобщо да го търся, или да го чакам да си дойде? /i
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Илияна
Илияна
19.07.2014 06:11
Взимай си багажа и се изнасяй ...
Та вие се карате, а сте заедно едва от година, за в бъдеще какво очакваш ??? С мъжа ми сме заедно от 5 и сме се карали всичко на всичко 1- 2 пъти и то на 5тата минута всичко е минало и заминало. Търси си свястен и достоен мъж
7
1
shukran
shukran
17.07.2014 21:12
моят съвет е да прекратиш всякакви контакти с него.извинявай ама на твоя синковец незнае -ся дали ми се ебе,дали ми се пикае.прекрати нещата още в зародиш.като лепенка която махаш.имам подобен приятел но при нас нещата се по различни.нали знаеш че съжителството не е само секс и любов.понякога има и сълзи.щом не може да ти изтърпи сълзине не иска серйозна връзка.ами,ако детето му плаче.
3
0
Але
Але
17.07.2014 21:05
Никога не съм разбирала хората, които немогат или неискат да говорят по между си, като има проблем да си го казват и да намират решение и да правят компромиси от двете страни. Щом тези прости неща ги нямате защо се натискате зорлен да ви е зле?
Битовизми ... защо не си сготвила, защо си оставяш мръсните дрехи на земята, защо не ме водиш на кафе, в мола, на разходки в парка ... вече не ме гушкаш, ти пък не ме оставяш да си почина и хиляда хиляди други глупости.. ама такива огромни глупости.
Ако ме питаш хич не се мъчи повече, ако не се разбирате за елементарните неща незнам за серозните какво ще става. Не ти се обадил 2 дена и сега отвътре те гложди и колкото и да си инат накрая пак ще му звъннеш.
Еми човека ти е казал че му е писнало от плач и въпроси, ако не спираш да му досаждаш с някакви горепосочени от мен примери и за най малкото се надупваш и ревтуниш вместо да се опиташ като нормален човек да говориш на всеки ще му писне. И щом за 1 година не сте си изгладили тези прости отношения пак питам защо се натискате да ви е ЗЛЕ.?

Извинявам се ако караниците или "битовизмите" нямат нищо общо с моите посочени, но тъй като не си споменала се наложи да импровизирам.
5
1
Lii
Lii
17.07.2014 14:30
Не му се обаждай, нека си починете един от друг, да усети липсата ти. Вече ако продължават скандалите по-добре наистина се съберете и го питай за последно дали иска да сте заедно, ако не и ако пак мълчи напускай, няма смисъл да се измъчвате.
4
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: