Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Красивата дума, започваща с буквата О

Красивата дума, започваща с буквата О

Красивата дума, започваща с буквата  О
Здравейте. Не е начина за мен да вземам решения от форуми, реших да споделя моето катапултиране от история която дъвча и се питам как стигнах до тук? Преди да започна тази побъркваща за мен любов да добавя че съм на 25. За увод започвам че моят разказ стартира скоро.

Случайно се запознах в едно заведение с момче което причини земетресение, започна се с романтични думи, опияняващи съобщения и споделяне на чувства. Всичко си споделяхме весели, лоши и скърбящи истории за нас. Неговото признание че от известно време има приятелка и че разделянето от нея е било за сега неловко, защото е имал чувства и не знаел как да подходи. Не бях изненадана, защото този заразява всичко по пътя си, какво пък толкова все пак мъже.

Той е с една година по малък от мен но реално погледнато е доста интелигентен и здраво мислещо момче, което може да се успокои повечко с неговият буен нрав. Имам предвид че е леко импулсивен и губи контрол на моменти, но и хубавите му качества бяха качествени. Контактите ни продължаваха, той се срещаше с неговата си любимка и нямах никакви намерения да развалям нищо между тях. И той го знаеше това, бяхме на приятелски отношения, виждахме се по рядко но и се чувахме, през това време се влюбвах лека полека дали от неговите умни думи или от това че вярвах в неговата ера на мислене. Невероятен е!

Стигна се до запознанство на моите родители с него което беше неочаквано. Всичко беше супер те го одобриха, но и не знаеха че той не е мой. Бях дистанцирана и очаквах моят момент да се докажа, ако имах такъв. Вниманието му към мен не спираше подаръци, цветя, вечери прекарани на брега на морето, който ни пита сме само приятели.

Харесваше да го подкрепям и разбирам, че всичко е въпрос на време. Има странен начин на чувства но си ги имаше. Много ситуации бих споделила с него, но ще ги спестя за следващите ми публикации, дойде и моят миг на доказване. Спря земята за мен когато дойде и ми каза(всичко ще бъдеш ти за мен от тук нататък). Беше се разделил окончателно с неговата недостойна избраница преди няколко седмици.

Доказва ми че обичта негова ще дойде в по късен период, обеща ми да не ме изостави каквото и да се случи. Не вярвам на думи ама делата му не са колебливи които бяха преди. Преди десет дена се сгодихме, както на разказите както се казва. Плановете за сватба са за догодина, но много ме е страх да не дойде деня във който неговата бивша не го разиграе :cry: Объркана съм но и обичам :x: ! Благодарна предварително за мнения и коментари :love:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Razdvoena
Razdvoena
27.10.2014 13:15
Не всичко разбирам и аз самата. Когато се запитам и аз за този въпрос,щастлива съм.Всъщност няма човек който не е преследван от нещо или някого и независимо дали искаме да отрежем болката със скалпел или да я набутаме в килера усилията са напразни.За да се откъсна от призраците трябва да преобърна нововъведението или да се помиря с миналото му.Вярвам му,но не зная отговорите на безумието ми. Имам чувството че той бяга от мен въпреки че го прикрива.Не искам да съм излишната ако се стигне до брак и семейство и да се страхувам с въпроса >Защо?< . Няма да мога да избягам от тази негова магия с която ме направи на кукла.Тя и той са били в някакъв сън и да се събудят, в реалността ще търсят истинската обич. Какво бихте ме посъветвали ? Пишете на лично
0
1
Малчо
Малчо
26.10.2014 02:04
нито пък аз разбрах нещо...
Щастлива ли си? ако е ,,да" не се предавай. Ако е ,,не'' бягай.
Обичаш ли го?
Вярваш ли му? Ако на всичко е ,,да'' пази го, като очите си и не го карай да скучае иначе ще го загубиш. Бъди непредсказуема и опианяваща, както до сега и бившата ще е безсилна.
1
0
****
****
22.10.2014 21:04
Най-точната дума е Обект. Така вече имаме работно място.
1
0
777
777
22.10.2014 11:04
"Доказва ми, че обичта негова ще дойде в по-късен период..." Това означава ли ,че той не те обича, а има само някакво привличане и се надява да се случи може би по-късно? Ти ли не си се изразила добре, или аз нещо не мога да разбера? А пишеш за годежи, сватби...
1
0
Razdvoena
Razdvoena
22.10.2014 21:16
Не мога да ти отговоря с точност дали ме обича истински защото предната му връзка е била проблематична за него.Показва си обичта по негов си начин и аз самата знам това,повтарял ми е че имам стойност за него и че всичко се е случело доста бързо. До темата за годежа ни както това беше взаимно решение,винаги единият ще обича повече и аз съм тази която обича и изисква повече от тази връзка. За него бях привличане в ранен стадий, а аз бях влюбената.Ако е грях нека ми бъде простено,не зная дали ще имам вторият шанс да обичам до задушаване и не исках да го пропусна.
0
2
Ивана
Ивана
21.10.2014 16:35
"Не викай дявола" както се казва. Спри да мислиш за това и се наслаждавай на всеки миг прекаран с него. Защото не знаеш кога ще е за последно. Аз го разбрах по трудния начин. Показвай му колко го обичаш. Просто живей за мига. Кой знае, може и да сте заедно до края. Пожелавам ви го. Просто не мисли лоши работи, защото така ги предизвикваш. Успех и много любов! :)
1
0
Razdvoena
Razdvoena
22.10.2014 21:15
Благодаря за съвета и мнението, Но и аз самата не гоня питомното.Зная що за търпение е този човек и зная че предизвикам ли го ще бъде много зле и ще си има едно на ум за мен. Досега не съм го правела, показвам обичта си и най вече емоционалната си активност, явно такива типове мъже това харесват.Явно и ти си преживяла премеждия с такива трудно разбираеми натури от силният пол.
0
1
бианка
бианка
20.10.2014 11:11
не разбитам проблема ти
2
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: