Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза ми, че за него любовта си е отишла

Каза ми, че за него любовта си е отишла

Каза ми, че за него любовта си е отишла
Здравейте!
С приятели ми се разделихме неочаквано за мен. И за двамата това беше първа сериозна връзка. Аз съм на 27 години, той е на 25 години. Преди него винаги усещах, че имам проблем с комуникацията с мъжете, не усещах да съм себе си, не можех да споделям, усещах бариера между мен и партньорите, с които съм била. Друг проблем пък беше и това, че всички искаха само секс и си тръгваха неочаквано.

Миналата година срещнах човека, с когото вярвах, че ще остареем и ще създадем семейство. Моята сбъдната мечта. Момчето, с което бях истинска, по детски щастлива, момчето на което споделих всичко, момчето с което разговарях за всичко. Той познава всеки мой жест, движение, мимика. Познава ме такава, каквато съм. Даже се сбъдна най-галямата ми мечта - мъжът до мен да се казва Александър, да бъде със сини очи и да бъде зодия рак, да правим страхотен секс и да се чувствам отпусната, секси, дръзка и дива в леглото.

Да, имахме различия, да бяхме противоположности. Но според него той не може да ги преодолее и за него любовта си е отишла.

Но е странно всичко, което ни се случи. Запознах го на цялото си сечейство, съответно и той на своето. Мен ме харесаха, него го харесаха. Двамата се забавлявахме като деца, тичахме, гъделичкахме се насред улицата, пощипвахме се, споделяхме. И неочаквано се разделихме. Вярвам в знаците, в съдбата, че ще се съберем.

За мен беше като дар от Бога да срещна човек като мен, който не може да кара колело, кола и да играе карти. Приличаме си визуално, сякаш сме брат и сестра, движенията ни бяха едни и същи, довършвахме си изреченията, галеното ни име беше същото като това, което майка ми използваше когато бях дете към мен. Финансово се разбирахме, намерих човек, който да споделя моята страст към пътуванията.

Но той казва, че не съм му давала достатъчно свобода, ревнувала съм го, притискала съм го, казваше че аз не съм идеалната, както и той не е идеалният за мен, че без мен се чувства добре.
Странно е всичко това.

Аз имам една тайна, която се бях зарекла пред Господ, че ще я споделя единствено и само на Човека, с когото ще остарея, казах му, че като тийнейджърка бях изнасилена. Казах го на човека, на когото исках да споделя бъдещето си целия си живот. Направих с него толкова много неща за първи път и въпреки това вярвам в Бог и в знаците, че сме един за друг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Maracaibo
Maracaibo
04.12.2015 11:44
Angry, аз вече нищо не усещам. Недей, да се бориш ако мислиш, че няма смисъл. Ние сме приятели, не сме скарани.
0
0
Toni
Toni
04.12.2015 16:29
Това е проблема че незнам дали има или няма смисъл и ние сме приятели но като я видя винаги имам усещането че ме лъже и нарочно не иска да е с мен защото ми е казвала че не иска връзка от разтояние страх я е понеже аз уча в Благоевград тя във София
0
0
Toni
Toni
04.12.2015 11:30
Моята история е същата само дето аз съм момче тя е момиче всичко беше прекрасно докато не ми каза че вече всичко си е отишло и не изпитва нищо към мен ако можеш да ми дадеш съвет как аз да посъпя трябва ли да се боря или да забравя.Относно твоята исторя аз съм зодия рак и ти казвам от личен опит че наистина не трябва да ни ревнуват и да ни притискат това ни подлудява но ти казвам и другото там където е горяло може пак да пламне :) имах приятелка която ме следеше какво правя след като я зарязах след години пак нещо в мен потрепна и отново я желаех но беше вече късно.
0
0
К. П.
К. П.
19.11.2015 19:58
В тази история виждам себе си. Едно към едно! И за това, което той ти е казал, на мен ми казаха същото. И това, че и аз преживях това, което си преживяла и ти, но разлика във възрастта има - аз съм на 24, а той - 22... В нашата история се намесваха и много други девойки и лъжи от негова страна. Аз се правех на глупачка 15 пъти и прощавах...
Сами сме си виновни, че позволяваме да се държат така с нас. Мислят си, че когато щракнат с пръти ние отново ще сме до тях...Колкото повече даваш, толкова повече ти сер*т на главата. Гледай напред! Дръж се сякаш не ти пука (знам, че е трудно). Покажи, че можеш и сава.
1
0
мим
мим
01.11.2015 19:44
Младежът е страхливец , просто нещата са станали прекалено сериозни , а той не е готов да носи отговорност! И запомни винаги един мъж трябва да обича жената повече отколкото тя него за да има дълга връзка!
2
0
Maracaibo
Maracaibo
09.10.2015 10:44
Онзи ден се видяхме и не спряхме да си говорим и да се смеем, заливахме се от смях. Държеше се много добре. С него винаги сме комуникирали, взимали сме решения и много сме се забавлявали.
0
10
Maracaibo
Maracaibo
09.10.2015 02:02
Благодаря, Гери! :)
0
10
гери
гери
09.10.2015 01:01
Страхливци са зодия рак, женчовци. Проблема е според мен, че прекалено много си открила чуствата си и съответно мъжете свикват с това и губят интерес въпреки, че истинския мъж който обича ще го оцени. Това което си разказала все едно съм го писала аз . Моята история беше много подобна но с много по- голямо разочарование . Но съдбата-Бог ще ти подари истинската любов която заслужаваш от личен опит ти го казвам.
3
41
Maracaibo
Maracaibo
06.10.2015 05:55
Всяка вечер го сънувам и постоянно мисля за него.
Онзи ден се видяхме и той ми каза, че се оставяме по течението и може някой ден да сме отново заедно.
Не знам какво да мисля и да очаквам.
0
10
Vraca
Vraca
05.10.2015 23:00
По-добре спри всякакви контакти с него ако още си комуникирате, той сам ще те потърси, ако ли не просто го забрави, като намериш друг мъж.Знам, трудно е да го забравиш, но любов се забравя с любов.
2
42
Maracaibo
Maracaibo
24.09.2015 15:51
Каза ми, че не може да оправдае моите очаквания. Дойде моментът, в който връзката ни да стане много по-сериозна и той постъпи детински. На моменти имам чувството, че може да се влиея от мнението на хора, които искат да ни разделят.
0
11
азззз
азззз
24.09.2015 16:39
Той си е виновен. Той си позволява да слуша хората!И го е страх от обвързване даже бяга от отговорност! Какъв бъзливец!!! Не го заслужаваш! Само така ще му търпиш детинското поведение. Мисля че се сещам коя е подходяща за него! Онази дето няма да го търси нито звъни нито ще го ревнува нито пък няма да има чувства към него няма и да се тревожи за него и така нататък...мисля че такава съвсем ще му е сгодна...както и е сгодна за всички момчета!!! Той си го е направил така... той позволява намесата на хората във връзката ви. Връзката ви зависи само от вас двамата а не от хората!!! Какъв слабак е...любовта му е дошла и го виж как се отнесе с тебе.
1
46

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: