Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той твърди, че съм неговата жена, но аз не искам да живея там

Той твърди, че съм неговата жена, но аз не искам да живея там

Той твърди, че съм неговата жена, но аз не искам да живея там
Здравейте, незнам как да започна. Първо да кажа, че съм на 30 години и се запознах с един мъж на 33 по интернет. Влюбих като ученичка без да се усетя, дори и като разбрах, че е циганин продължих Толкова бях хлътнала и ме погълнаха емоциите, че направо не стъпвах по земята и не мислех за нищо. Не мога да си го обясня.

Секса също беше супер. Но с течение на времето (година вече, през която ходех при него и се прибирах) видях, че не всичко е розово. Отначало правех всичко за него, за да се чувства добре, а той все изискваше повече и повече, а на мен взе да ми писва. Все пак и аз имам нужда да съм обгрижваната и специалната

Но това както и да е. Аз искам да живея в по голям град, да работя нещо по специалността си, да се развивам, а той казва, че ако го обичам както твърдя, ще съм до него, независимо къде е. А той живее в малко градче и работи в едно заведение. И оттук започна всичко, защото аз не искам да живея там. Няма хора, няма живот, няма къде да отидеш, няма нищо.

А аз имам образование, а там няма какво да работя. Постоянно се караме, не намираме общ език, говорим си един срещу друг, а не един с друг. Постоянно се обвиняваме единия какво направил, а другия какво не е. За мен излиза все едно или той или работата, а за него е все едно че не искам да сме заедно! ? Имаме различно виждане за нещата явно.

След като не можем да си говорим незнам как ще продължаваме занапред? Незнам вече дали не е било влюбване и вече да е преминало. . . Или на подсъзнателно ниво да съм се осъзнала, намаляли са емоциите и мисля вече с главата си. . . незнам и аз Но постоянно се караме и тези скандали ме отдалечиха от него. Въпреки, че той иска да се оженим, че аз съм неговата жена. А това означава да живеем там.

Би трябвало да се съобрази с мен какво искам. Компромиси се правят и от двете страни Или е дошъл момента да се вземе някакво решение.Все си мисля, че тези неща се усещаш и се правят спонтанно, а аз не го чувствам, че трябва да го направя, малко егоистично ми звучи от негова страна. Ще кажете, че не съм малка и трябва да знам какво искам. Знам, че ще има много критики, но просто съм объркана и имах нужда да споделя Просто имах нужда някой да ме обича и аз да обичам. Благодаря ви предварително, че прочетохте моята история
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (20)

Изпрати
Росен
Росен
26.04.2014 13:29
Зарежи го,има толкова много самотни хора по голямите градове,които ще те носят на ръце,а ти ще имаш добра работа и ще бъдеш щастлива!Помисли за бъдещето си!Предполагам,че не искаш да бъдеш като робинята Изаура?!А с него ще бъдеш,напусни го.
5
1
Neli
Neli
26.04.2014 13:23
Здравей мило момиче,твоята история е една от многото за които всеки ден слушаме и четем.Трудно се приемат съвети,защото любовта е силна.Твоите близки хора най-добре от страни виждат и преценяват ситуацията.По всичко личи,че това е комплексар,не толкова образован човек,който гледа само неговата изгода и те омайва с приказки и "УЖ"много те обича.Това е дявол в човешки облик,затова бягай надалеч и ще видиш след време като изтрезнееш от тази заблуждаваща любов,колко прекрасни и мили мъже има без да те използват и наистина ще ти покажат любовта си без само да я повтарят.Това се прави с дела.Успех!
4
0
11111111
11111111
25.04.2014 00:00
Какво та те посъветвам,аз съм в подобна ситоация ама аз съм може би на мястото на приятеля ти....и да ти кажа го разбирам много добре,защото който не е бил на горбет не знае какво е да се бориш за покрив над главата и къшче хляб.Ние живеем в чужбина с приятеля ми и тук е ужасно трудно .Огромен стрес е всеки месец да се чудиш как да платиш наема,ако нямаш финансова възможност,а като си помислиш че имам собствен дом над главата найстина се вбесявам.Но приятеля ми като теб му харесва,защото можело да се реализираш.Но помни ми думата реализацията донякате е въпрос на късмет.НЕЗНАМ аз съм на този принцип че кариерата няма да ме прегърне нощем и няма да ме целуне.Парите са преходни.В твоя случай да те питам ?Парите или любовта?
1
1
Анета
Анета
02.05.2014 09:26
А любовта- тя не е ли преходна. След като премине първото опиянение с годините остава уважението. Но когато уважението го няма още от самото начало като премине опиянението няма какво да остане. Що се отнася до парите - вярно е, че може би не са най важни, но има ли недостиг на пари тогава започват проблемите и скандалите, и любовта отива на кино.За съжаление само с любов не можеш да си нахраниш детето когато плаче от глад, а ти нямаш какво да му дадеш. Браво на приятеля ти, че се старае да се реализира, защото това е отговорно мислене не само към вашето бъдеще като двойка, но и към бъдещето на децата ви- настоящи или бъдещи - уважавай го за това, а недей да го съдиш!
4
0
child81
child81
25.04.2014 22:33
В моя случай проблема е в отношенията ни, в това че не можем да си говорим...Просто е променено заглавието и така се набляга на това, че не искам да живея там, а това не е основния проблем...
0
0
ххййх
ххййх
24.04.2014 01:58
свършиха ли се българите
5
0
Ели
Ели
22.04.2014 20:46
Казваш,да се вземе някакво решение....аз мисля,че решението е в главата ти...взела си го вече,но не искаш да го признаеш...А ако искаш съвет,и то добронамерен....като майка към дъщеря ще ти кажа:бягай....спасявай се от циганина...колкото можеш по-скоро.Бъди сигурна,ще намериш кой да те обича...
4
0
Eliza
Eliza
22.04.2014 15:57
Не си малка, но си млада :) Това е важно, защото имаш всичко пред себе си. Развивай се, работи, запознавай се с нови хора, намери работата, която те прави щастлива! В никакъв случай не се забивай в някакъв малък град, където можеш само да затъпееш и да се лишаваш! Ако беше истинска любов, повярвай ми и той щеше да иска най-доброто за теб! А това със сигурност не е с него в мишата дупка там. Искай повече от тези елементарни неща, които той ти дава. Просто го зарежи! Какво като е работил в чужбина и не му се живее по квартири, ако искаше да е с теб, щеше да измисли компромис и да отидете в някой по-голям град заедно.
3
0
Мими
Мими
22.04.2014 06:38
Всички ще ти кажат едно и също - не се занимавай. Просто се раздели с него, явно няма смисъл. Това не е, защото е циганин. Просто явно човекът не е подходящ за теб и е по ограничен. Не стой на едно място! Развивай се, този не е единствения! Много са!
5
0
Сисито
Сисито
21.04.2014 20:49
бягай далече.сама също се живее и то много по-добре, повярвай ми.
1
0
не мерси
не мерси
21.04.2014 12:42
знам че ще прозвучи цинично но стига бе момиче с циганин прекалено сме различни и като култура манталитет социално битово ако щеш , не знам за мен теа хора са още в родово първобитниа строи , естествено че ако ти имаш работа и отидеш в в некво село кво ша правиш там ше останеш изцяло на негова издръжка сега си му привлекателна българка и то баи манго се ебе с българка голяма работа но в момента в които изпаднеш в зависимост кво ще те прави тоя мангал, понякога човек отчаяно търси някакъв образ в главата си но в момента в които се събудиш не ми се мисли , да знаеш само че има регресия децата ти приемат възпитание обноски манталитета на бащата и се си имаш две музукални циганчета на главата чистокръвни според мен не ме разбирай погрешно не съм расист или с предрасъдъци но на тоя етап на еволиционно развитие на българските цигани все още не са дорасли аве кви ги говоря циганина си е циганин
8
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
20.04.2014 18:53
Бих могла да те посъветвам: Щом не си щастлива и помежду си имате само скандали, не виждам смисъл да се занимаваш още с него!
Ако той те обичаше и държеше на теб щеше да направи и той някакъв компромис, да седнете, да го обсъдите като големи, зрели хора.
Или какво иска? Да те върже за него, да те накара насила да живееш на място, на което не искаш, да работиш някаква мизерна работа и да живеете като скотове?
Хубаво е, че имаш образование, че искаш да се развиваш, че имаш мечти и потребности. Големия град определено е привилегия, и не виждам защо той не иска да се премести.
Ти си знаеш, но пак казвам, не позволявай на някого да те спира в растежа и развитието ти!
Успех! :)
17
0
Надя
Надя
20.04.2014 20:19
Благодаря за съвета:) Може би ако всичко ни беше наред в отношенията аз сама щях да го почувствам и да го направя...Не иска да живее в големия град и да плаща квартири, защото е живял 10 години в чужбина...Явно само обичта не е достатъчна:)
4
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: