Забранена любов

Забранена любов
Моята история е може би банална , но ще е хубаво все пак да получа странично мнение за ситуацията , в която съм. Значи. . . . аз съм студентка 2ра година . Преди имах приятел , който родителите ми не харесваха и тогава заради тях се разделихме. След него съм била с други , но не успях да го забравя и една вечер му се обадих , след което се видяхме. Всичко беше както преди -прекрасно , вълшебно , всеки миг беше уникален .

Тогава разбрах , че отново искам да съм с него независимо какво ще кажат. Зачестихме срещите и родителите ми разбраха и отново започнаха кавги, но аз съм все пак на 21 и няма как да си наложат. Всъщност те не го харесват , защото няма собствено жилище и работи като общ работник , но никой не може дори да си представи как той ме кара да се чувствам.

Единствения проблем е , че сме в различни градове и малко по-рядко се виждаме , но аз го обичам много . Знам , че немога да съм щастлива с никой друг така , както с него. Омръзнало ми е непрекъснатото мрънкане и разправии вкъщи , но немога да се откажа от него. . . . това е моята история . Ще се радвам да получа мнението ви

Коментари (9)

Изпрати
ИВА
ИВА
05.08.2014 14:09
Обичаш ли го ? Е нямаш проблем.
1
0
дани
дани
24.07.2014 08:53
аз съм на мнение,че щом ти го искаш давай бъди с него.Никой не е казал че той цял живот ще бъде общат никой не може да каже дали утре този човек няма да е бокат,но май той е богат в други утношения до колкото расзбрах...Успех мила бори се за любовта си ти веднъж си я изгубила и си уценила липсата и така че прецени си все пак и сама как ще си без него
1
0
Аз.
Аз.
10.07.2014 06:22
Миличка не съм материалистка,но все пак ако някой ден решиш да живееш с този човек къде ще бъде жилището ви след като той няма собствено..а и как ще се издържате ''общ работник'' не звучи много обещаващо постави се на мястото и на вашите.Съберете се,обичайте се,просто не започвай толкова сериозни отношения като деца и прочие..Успех!
0
1
Оня
Оня
09.07.2014 01:34
Душицо, чукайте си се на воля , удряй си и по някой друг за разнообразие и ще видиш колко по интересно ще ти стане :) Не си мисли че си му единствената дори в момента
1
0
vallery
vallery
10.06.2014 23:55
Аз лично не виждам никакъв проблем в твоята ситуация. Не е настанал краят на света, защото родителите ти не го харесват. Да, разбира се, че би било по-лесно ако одобряват връзката ви, но все пак тяхното мнение не е решаващо в тази ситуация. Ти си тази, която излиза с него и само ти знаеш какви са чувствата между вас. Не позволявай чуждото мнение да се отрази на любовта ви, ако е истинска, защото после ще съжаляваш, че не си послушала сърцето си. :) Успех!
2
0
мименцето
мименцето
04.06.2014 14:49
Охх извинявам се ако те убидя,но искам да ти кажа, че твоите родштели са материалисти...Какво значение има какво работи важното е ти да се чувстваш добре,а пък за работата,той няма да работикато общак вечно!!!кажи на ваще да си гледат работа и да те оставят сама да взимаш решенията за своя живот!!!Успех миличкаа :))
1
1
Oly
Oly
14.05.2014 22:58
Обясни на родителите ти, че не можеш вечно да се съобразяваш с тях все пак ти ще си с него, не те! Бъди с този, който те прави щастлива, няма време да се съобразяваш с желанията на всички, животът е прекалено кратък.
6
0
Дани
Дани
13.05.2014 00:48
Хубаво е,че си отстояваш мнението пред вашите и защитаваш връзката си,евала.Щом те прави щастлива,бъди си с него.
5
0
reny
reny
11.05.2014 12:18
Значи всеки родител иска най доброто за детето си но е тъпо, смисъл това ,че сега е обштак не значи ,че цял живот ще е такъв все от някъде се тръгва.А това ,че няма да намериш штастие с друг и ,че не можеш да се откажеш от него ,за бога ти си на 21 какво си видяла ти от живота още ..Моето мнение е да не бързаш или ще се събереш с него и след време раздяла, развод може и дете дълго и широко. Няма да ти е нито 1 ви нито последен затова не бързай .Успех .!
7
0

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: