Ezine.bg»Статии»За Дома»Готвене и Хранене»Откажете тези храни! Вредят на красотата ви

Откажете тези храни! Вредят на красотата ви

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190212
7 от 9 Снимки

7. Фрешове


Те са изключително актуални през последните години сред хората, опитващи се да водят здравословен начин на живот. Но изследванията сочат, че редовният прием на фрешове води до пожълтяване на зъбите и до разрушаването на зъбния емайл.

Нежната, гладка и свежа кожа, здравите нокти, буйната и чиста коса са в основата на ослепителната визия. За да изглеждат винаги добре, представителките на нежния пол непрекъснато пазаруват от козметичните магазини и се подлагат на скъпи разкрасителни процедури, които са и изключително болезнени нерядко.

Но дори и след луксозните кремове за лице, тежкия грим и всевъзможните манипулации, понякога продължаваме да изглеждаме зле.

Причината за това според диетолозите се крие в нашата неправилна диета. Има храни и напитки, които вредят на външния ни вид, така че похапвайки ги, не си правим услуга.

Те са вкусни и примамливи, но е добре да се откажем от тях или поне да ги отбягваме, ако искаме да запазим обаянието си по-дълго.

Вижте кои са тези врагове на красотата ви в галерията и си помислете дали не е по-добре да намалите приема им в името на по-привлекателната си визия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати