ezine.bg»Статии»За Дома»Готвене и Хранене
Готвене и Хранене

Готвене и Хранене

Готвене и хранене , практични съвети от Ezine.bg. Здравословни съвети за балансирано хранене и готвене.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десет храни, които са забранени по светаДесет храни, които са забранени по света
29 Дек.
Mariana
Мнозина от вас ще останат изненадани, когато разберат как храни, които могат спокойно да се срещнат на трапезата в някои страни и дори се смятат за деликатес, са забранени със закон в други. 10 забранени по света храни
Какво да направим с остатъците от коледната трапеза?Какво да направим с остатъците от коледната трапеза?След обилната коледна трапеза остава много недоизядена храна, която се чудим какво да правим. Ето няколко практични идеи какво да правите с остатъците от коледната вечеря
Ароматно греяно вино за КоледаАроматно греяно вино за Коледа
25 Дек.
Жана Г.
На Коледната трапеза ароматното греяно вино е просто задължително. Загрятото вино, което е обогатено с ароматите на различни подправки и плодове, е вкусно и действа затоплящо.
Какви здравословни подсладители да ползваме в рецептите?Какви здравословни подсладители да ползваме в рецептите?Какви здравословни подсладители да ползваме в рецептите? Кои са натуралните подсладители, които са безвредни?
Да украсим масата за Бъдни вечерДа украсим масата за Бъдни вечерОсвен празничната вечеря всички светли ритуали и подаръците под елхата хубаво е за Бъдни вечер до украсим трапезата. Не е необходимо да са някакви сложни украси.
Коледните подправки повдигат настроението ниКоледните подправки повдигат настроението ни
15 Дек.
Mariana
Оказва се, че приповдигнатото коледно настроение няма нищо общо с магия, а се дължи на различни уникални съставки в коледните подправки, които действат като антидепресанти.
Украсете елхата с коледни сладкиУкрасете елхата с коледни сладкиЗа да зарадвате хлапетата, направете коледни сладки, които да закачите на коледното дърво с помощта на цветни ленти. За украсата са нужни захарни пръчици, сребърни сладкарски перли.
Вечерно меню за тънка талияВечерно меню за тънка талия
21 Окт.
2
Mariana
Истината е, че няма нужда всяка вечер да гладувате или да се опитвате да се заситите само с няколко лъжици кисело мляко и две листа от маруля. Има много храни, които можете с чиста съвест да похапвате на вечеря.
Естествени имуностимулантиЕстествени имуностимуланти
03 Септ.
Жана Г.
За разлика от химичните препарати, естествените имуностимуланти спомагат за постепенното възстановяване на организма, без при това да нарушават хормоналния баланс.
Храните, които ни правят щастливиХраните, които ни правят щастливи
19 Август
Марина
Много е важно човек да запази позитивното си мислене и разбира се добрия апетит, за да поддържа добро настроение всеки ден. Храните, които ни правят щастливи: