Десертите с чиа са изключително универсални и лесни за приготвяне, без термична обработка и без сложни съставки. Рецепти с чиа. Идеи за десерти с чиа. Летни десерти с чиа.
Пролетта е сезонът, в който природата предлага едни от най-полезните и силно подценявани храни – зеленолистните растения. Сред тях се открояват копривата, лападът и спанакът – зелени чудеса, богати на желязо, витамини
Аспержите са лесни за приготвяне, гъвкави в рецептурите и идеални за бързи, здравословни ястия. Рецепти с аспержи. Лесни рецепти с аспержи. Здравословни ястия с аспержи.
Прошутото е един от най-емблематичните деликатеси в италианската кулинарна традиция. Какви видове прошуто има? Какви са разликите между различните видове прошуто?
Пролетната вечеря трябва да е балансирана – с нужната доза белтъчини, фибри и полезни мазнини, но без излишна тежест. Ето няколко идеи за лесни, сезонни и вкусни ястия, които да приготвите в делничен ден или уикенд вечер
Вижте как можете да си направите истинска домашна халва – автентична, вкусна и без излишни консерванти. Как да си направим вкусна и истинска домашна халва?
Ето какво представлява втасването на тестото, кои са основните фактори, влияещи върху него, и как да избегнем най-честите грешки. Съвети при втасване на тестото.