Съветите на Деми Мур за бляскава коса

Деми Мур

Косата на актрисата Деми Мур винаги се е отличавала с необикновения си блясък и жизненост. Звездата споделя, че постига този ефект с няколко обикновени продукта.

Деми Мур казва, че всички жени по света могат да имат невероятния блясък на нейната коса чрез няколко лесни и достъпни продукти.

Минерална вода

Световноизвестната актриса разкрива, че блясъкът на косата си дължи на минералната вода. След като използва шампоан, Деми измива косата си с минерална вода.

Този метод е използван и от Ким Бейсинджър, чиято прическа също е обект на завист.

Миене на Коса

За да имате блестящата коса на двете актриси, трябва да изплаквате косата си с минерална вода в продължение на две седмици. Освен това минералната вода може да направи косъма много по-мек.

Според някои проучвания в чешмяната вода се намират някои токсини и свободни радикали, които увреждат косата. Експерти дори препоръчват редовно да изплаквате косата си с бутилирана вода, когато сте на почивка край море или басейн, тъй като високото съдържание на хлор може да е вредно за косата.

Аспирин

За да направи косата си по-мека, Деми Мур добавя към балсама си малко аспирин. Трябва да натрошите 5-6 хапчета от аспирина и да ги добавите към балсама си за коса, след което да го нанесете върху скалпа си, както обикновено.

Тази процедура се прави поне 2-3 пъти в седмицата, за да има ефект. Аспиринът има противовъзпалителни и антибактериални свойства, като може да отстранява вредните натрупвания по косата.

Аспирин

Аспиринът ще заздрави косата ви и само след няколко седмици ще забележите огромна разлика.

Таблетките от аспирин могат да ви помогнат и да се отървете от пърхота. За тази цел трябва да стрийте на прах 3 хапчета, които да разтворите в 200 милилитра гореща вода.

Трябва да напръскате косата си със сместа и да я оставите да подейства за няколко минути, след което да изплакнете с топла вода.

Аспиринът помага за изчистването на скалпа от натрупвания, като ще направи косата ви по-мека и блестяща.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати