Ето как Скарлет Йохансон поддържа красотата си

Скарлет Йохансон

Пропорциите на кино звездата Скарлет Йохансон са сочени като идеал за красота според стандартите на древните гърци, но самата знаменитост разкрива, че като всяка жена полага старание да запази сексапила и красотата си.

В свое интервю актрисата казва, че обича често да сменя цвета на косата си, тренира редовно, а на диети се подлага само ако някоя роля го изисква. Скарлет обича гримовете, но никога не си ляга, без първо да е свалила макиажа от лицето си.

Сменете цвета на косата

Първият съвет, който тя дава на своите почитателки, е да смеят цвета на косата си. Това ще ги провокира да променят и до голяма степен стила си. С промените във външния вид на жена може да събуди креативността си, а това се смята за изключително секси от мъжете.

Скарлет Йохансон

Важно е обаче да полагате грижи за боядисаната си коса както с подходяща козметика, така и с домашни маски.

Пийте достатъчно вода

Всяка сутрин звездата измива лицето си с мек сапун и изпива чаша топла вода с лимон. Старае се често да пие вода и през деня, за да поддържа организма си хидратиран.

Махайте задължително грима

Сенки за очи

Актрисата споделя, че всяка сутрин сваля грима от лицето си, дори да се е прибрала призори след бурен купон.

От време на време спестява гримовете на кожата си, като дори избягва и кремовете.

Правете си домашни маски

Маски за лице

Скарлет е почитател на [домашните маски за лице] и предпочита сама да измисли полезен микс за кожата си, вместо да купува готови от козметичните магазини.

Подбирайте правилните за вас гримове

Актрисата обича и гримовете и редовно използва туш, молив за вежди, руж, сенки за очи.

Спорт, а не диета

Йохансон рядко се подлага на диети и обича да си хапва дори висококалорични храни като хамбургери, чипсове и тестени изделия. За сметка на това тренира редовно и е наистина стриктна, когато трябва да свали някой килограм.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати