Тъжно! Ограничиха размерите на бразилското дупе

1 от 6 Снимки
Зузи Кортес
Снимка: Instagram
Зузи Кортес

Стандартите за бразилско дупе се променят към по-елегантен вариант, съобщиха организаторите за конкурса за най-хубаво бразилско дупе Miss Bumbum, който ще се проведе през август.

Мерките се ограничават и обиколката на дупето на тазгодишните кандидатки не бива да е повече от 107 сантиметра, съобщава Дейли мейл.

Това означава, че Ким Кардашия, чийто размер на дупето е 109 сантиметра, няма никакъв шанс да участва. Кандидатките със силиконови импланти също няма да бъдат допуснати до конкурса.

Конкурсът за най-хубаво дупе е най-популярният конкурс в Бразилия и между хилядите кандидатки се избират само 27 – по една представителка на всеки щат в страната.

Гласуването става онлайн, а миналата година в него се включиха 20 милиона души.

В конкурса се включват жени с различни професии. Някои от тях са студентки, други са учителки по танци, а трети са готвачки. Поне една година те са на интензивни упражнения, за да представят задните си части във възможно най-добрата си форма.

Миналогодишната победителка Сузи Кортес стана и една от най-известните носителки на титлата. Почти един милион души я следят в Инстаграм, а освен снимки на добре изваянието си дупе, тя споделя и тренировките, с които го поддържа.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти