ezine.bg»Статии»Здраве»Лечение и Процедури»Конопеното масло лекува тумори

Конопеното масло лекува тумори

Конопено масло

Учените доказаха – конопът, по-известен като марихуана, лекува тумори. Конопеното масло действа само на увредените клетки.

Смарагдово-зеленото масло от коноп, употребявано редовно, осигурява безпроблемна работа на клетките. Уникалният му състав има функцията да ускорява зарастването на раните, намалява възпаленията, предпазва от заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, повишава издръжливостта, дава енергия и повишава имунитета.

Конопеното масло е последното откритие на алтернативната медицина. То се смята за най-полезното растително масло, откривано до момента. Смята се, че редовната му употреба повлиява положително много видове рак, множествена склероза, деменция, Алцхаймер и Паркинсон.

Всички тези ползи конопеното масло дължи на своя антимикробен и антибактериален ефект. То оптимизира вътрешномозъчното налягане, разширява кръвоносните съдове и подобрява настроението и качеството на съня. Широко препоръчвано е при глаукома и всякакви дегенеративни болести.

Масло от коноп

Едно от уникалните свойства, които се приписват на конопеното масло, е благотворното му влияние при наличието на рак и ракови заболявания. То буквално топи туморите.

В медицинските среди е известен случай, в който жена, болна от рак на черния дроб, се е излекувала напълно само с масло от коноп. След дълго лечение, тя била изпратена вкъщи, без шансове за подобрение. Масивните туморни формации обхващали почти целия ѝ черен дроб.

След поставената черна прогноза, жената започнала да приема конопено масло. Резултатите били повече от изумителни – само след месец билирубинът, един от междинните продукти на разграждане на хемоглобина в тялото ѝ, паднал значително.

Лекарите веднага я изследвали. Резултатите показали, че туморите в десния лоб на дроба са напълно обезвредени, а тези в левия били смалени и стопени.

Коноп

Добрите резултати насърчили жената да продължи с домашното лечение с конопено масло. След още два месеца тя отново се подложила на изследвания, при които било установено, че всички тумори са изчезнали, а дробът е почти напълно възстановен.

Този случай води след себе си много медицински опити и изследвания. Резултатът е безспорното доказателство, че канабисът може да лекува рак. За целта той трябва да се приема под формата на конопено масло.

Най-добре въздейства на мозъчни тумори, рак на черния дроб, деменция, Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза, рак на кръвта и на лимфната система, на белите дробове и на простатата.

В момента се изследват и пълните му възможности в лечението на рак на черния дроб, панкреаса и устната кухина. Използва се още при епилепсия.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виолета Петрова
Виолета Петрова
29.10.2015 18:34
От къде можем да се снабдим с конопено масло?
40
3