Родопското чудо зеолит лекува всички болести

зеолит
Защитна маска с клапан подсилена със сребърни йони (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан подсилена със сребърни йони (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Родопското чудо зеолит, също познато като клиноптилолит, е едно от най-изучаваните неща на планетата. От XX век е обявено за минерал от Световната научна организация. Причината са граничещите му с вълшебството качества.

Зеолитът все по-често се използва в най-различни сфери - хранително-вкусовата промишленост, индустрията, животновъдството, растениевъдството, космонавтиката, медицината.

Жителите на Родопите го познават и използват дълги години, преди някой изобщо да разбере за съществуването му. Те го добавят в ежедневието, като дори слагат зеолит във водата и храната си. Предполага се, че това е основната причина да са най-големите дълголетници у нас.

Клиноптилолитът представлява порест минерал, съставен от алуминий, силиций и кислород. Структурата му е това, която му придава уникални свойства. Поставен във вода, той елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Приеман перорално, той прочиства организма от отровите, поети чрез въздуха и храната.

Всеки може да приема от родопското чудо, без ограничения. В първите дни е нормално да се раздвижат песъчинки в бъбреците и жлъчката, да се появят болки или дискомфорт в тази област.

родопското чудо зеолит

Те скоро отзвучават. Минералът обаче дехидратира. Ако решите да го приемате на прах, трябва да пиете между 2 и 2.5 л вода на ден. Така ще улесните циркулацията на кристалните структури и очистването на шлаките.

Действията на зеолита са много. Той е силен антиоксидант, с който през първия месец от използването се свалят 3-4 кг мъртво тегло. Това са шлаките, които организмът изхвърля.

Приемът му извежда от организма и нитрозамините – всичко онези вредни и канцерогенни вещества, образувани при пържене, опушване или при използване на нитратна сол. Освободил тялото от свободните радикали, минералът предпазва от рак.

Добавката към храната чисти песъчинките и нормализира киселинно-алкалния баланс. Организъм с регулиран биохимичен баланс, е една добре смазана и здраво работеща машина.

Зеолитът е единственият минерал в света, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми. Той още нормализира кръвното налягане, намалява симптомите на алергии и стабилизира функцията на имунната система.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати