Дестилирана газ може да излекува всяка болежка

Болки в ставите

Днес традиционната медицина се развива със скоростни темпове. Въпреки това и до днес не всяко заболяване е лечимо. Нетрадиционната обаче е на друго мнение. Според нея с дестилирана газ може да се излекува всичко.

Дестилираната газ се нарича още медицинска. В реалност обаче това е обикновена газ и се използва в домакинството при газовите лампи и печки или като гориво за автомобили. За да се използва за пречистване на токсините от организма, тя трябва да бъде дестилирана.

Лечението с газ на пръв поглед може да е опасно и дори – налудничаво. Някои обаче го намират за естествено и дори – нормално. Не са един и двама, които твърдят, че именно с дестилирана газ са се излекували от редица сериозни заболявания, пред които традиционната медицина изглежда безсилна.

Нетрадиционната медицина предлага дестилирана газ за лечение на диабет, артрит, ревматизъм, остеопороза, автоимунни и ракови заболявания, кандидоза, заболявания на лимфната система, храносмилателни проблеми. Приемането ѝ действа детоксикиращо. Газта има очистващо действие, тя убива гъбичките и микробите, пречиства кръвта и укрепва имунната система.

Храносмилателни проблеми

Дестилирана газ с лечебна цел се приема по една супена лъжица на ден сутрин преди хранене. В първия ден приемете една лъжица, във втория – две, и всеки следващ ден увеличавайте дозата. Внимавайте – дестилираната газ се приема върху бучка захар. Ако ви притеснява количеството от една супена лъжица, може да намалите дозата на не повече от 2 до 5 капки на ден, отново върху бучка захар.

Напълно възможно е приемът на дестилирана газ е доведе до определени странични ефекти. Някои от тях са гадене, повръщане, загуба на апетит. За щастие - с времето отшумяват.

Лечението с дестилирана газ варира в зависимост от проблема. При някои е нужна само седмица, а при други - до няколко месеца. Почивки трябва да се правят през две седмици или през месец.

Захар

Традиционната медицина не признава метода на лечение с дестилирана газ. Въпреки това има случаи на раково болни, които са се повлияли добре от лечението. Т. нар. медицинска газ се предлага в някои аптеки. Ако искате да я добиете у дома, ви трябва газ, която може да купите от железарията, активен въглен, марля или филтърна хартия.

Сложете няколко пласта марля във фуния или завита като конус филтърна хартия. Отгоре сложете активен въглен и изсипвате бавно 200 мл газ. Сменете марлята и активния въглен и същите 200 мл газ и отново преминете през филтъра. Третия път филтрирате само през марля или хартия без въглен.

Внимание! Консултирайте се с лекар, преди да преминете към самолечение с газ.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати