Как да повишим сексуалния апетит

Сексуален апетит

Високото сексуално ниво изисква постоянни усилия. Някои използват хапчета, други храни, които повдигат либидото. Методите са много. Тук ще ви предложим варианта с билки, които подобряват сексуалния апетит.

Тайната на използването на билки за стимулиране на желанието е позната от векове. Билките помагат за всичко, като не само стимулират сексуалните функции, но и действат отпускащо и тонизиращо на цялото тяло.

Приемът им носи и психическа устойчивост, което е важно, що се отнася до сексуалния живот. Така например има интересни билки с екзотични имена, които могат да събудят отново страстите между вас и партньора, които забързаното ежедневие е отнело.

Ето кои са билките, които повишават сексуалния апетит:

Йохимбе

Тази билка се получава от кората на дървета, растящи в Западна Африка. Тя се препоръчва при еректилна дисфункция, тъй като стимулира специфични нервни центрове по протежението на гръбначния стълб, контролиращи ерекцията. При жените стимулира чувствителността в половите органи.

Козя трева

Мака

Тя може да бъде открита само на голяма надморска височина. Има способността да повишава ерекцията и да минимизира симптомите на менопаузата. Съдържащото се в нея веществото икарин пък спомага за производството на тестостерон при мъжете и жените. А това от своя страна помага за увеличаване на сексуалния апетит.

Мака

Тази билка стимулира производството на хормони в организма. Това помага за увеличаване на сексуалния апетит при двата пола и подпомагането на сексуалната функция.

Златен корен

Растението се открива в Арктика, планинските части на Централна Азия, Алпите, Скандинавския полуостров и Исландия. Установено е, че билката може да подобри сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. За представителите на мъжкия пол златният корен е истинска виагра и може да удължи ерекцията, докато при жените предотвратява някои неприятни симптоми на менопаузата.

Кава кава

Женшен

Женшен доказано увеличава притока на кръв към долните крайници и половите органи и помага за подсилване сексуалното желание, най-вече при жените.

Кава-кава

Когато сте под стрес, нямате никакво желание за креватни изпълнение. Кава-кава има способността да успокоява без да приспива, като по този начин помага за по-качествения любовен живот.

Гинко Билоба

Освен като средство за подобряване на паметта, тази билка успешно се справя с еректилната дисфункция, като стимулира притока на кръв към половите органи.

Рейтинг

5 1
4 1
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати