Пуснаха тест за съвместимост на партньорите

Връзка

Канадска компания състави тест за съвместимост между партньорите. Тестът струва 164 щатски долара и изследва както биологичната, така и психологичната съвместимост между влюбените.

За теста не е необходим специалист и може да го попълните у дома, като сами установите дали любовната ви връзка е обикновен флирт или от нея ще излезе нещо по-сериозно.

Тестът е създаден от канадската компания Instant Chemistry, като от компанията заявяват, че чрез въпросите може да изследвате химията между двама души.

Флирт

Това е първият тест, който е разработен съвместно научни и психологични експерти. Наречен е Couple Kit.

Основната форма на теста съдържа 3 по-малки теста, като два от тях са биологични, а третият оценява психологическата съвместимост на двойката.

"Чрез интензивни проучвания учените установиха, че удовлетворението от дългосрочна връзка се състои от две константи - вашата ДНК и човешката ви личност" – заяви доктор Сара Сийбрук от Instant Chemistry, като добавя, че комбинацията от биологични и психологични тестове може с категоричност да покаже дали сме с правилния човек.

Комплектът Couple Kit се състои от два биологически теста. Единият е на базата на удовлетворението от връзката, а другият е за дългосрочната химия между двамата.

Двойка

Тестът за удовлетворението от връзката определя дали мозъците на двама души произвеждат серотонин и разкрива различията в техните емоционални реакции в различни ситуации. Хормонът серотонин се свързва с успеха на връзката и щастливия брак.

Вторият тест също е биологичен и показва доколко гените на двама души са съвместими. Този тест разглежда основните компоненти на ДНК, както и детайли като например как реагират двамата партньори на един и същ аромат.

Третият тест е тест за психологическа съвместимост и изследва основните черти в характера на влюбените, както и дали двамата са способни да създадат стабилна и щастлива връзка.

Според психолозите двамата души трябва да имат еднакви ценностна система, възгледи за живота, социален статус и интелектуално ниво, за да са съвместими.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати