ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-големите любовни грешки на Девите

Най-големите любовни грешки на Девите

любовни грешки на Девите

Зодия Дева принадлежи към земните знаци. За тях е известно, че са разумни, надеждни партньори, лоялни и привързани към своя избраник. Девата обича домашния уют и предпочита да прекарва много време вкъщи, затова ще направи много за комфорта - своя и на своята половинка. Като прагматично мислещи и практични хора, представителите на зодията постигат желаното без излишни разхищения.

Тази кратка характеристика създава впечатление, че с този знак не биха възникнали проблеми в интимното общуване, но това не отговаря напълно на истината. Девите правят и доста грешки, създаващи напрежение във връзката. В следващите редове вижте най-големите любовни грешки на Девите.

Прекалено критикуващи

Ако трябва да се потърси най-критично настроеният знак в зодиака, Девата е сред първите кандидати. Педантичен и перфекционист, представителят на знака е склонен да тормози партньора си с изисквания. Подходът им често е агресивен, не успяват да разберат отсрещната гледна точка и с хапливия си език създават напрежение в общуването.

Липсва им спонтанност

Девата не умее да направи нещо спонтанно и от сърце, а винаги премисля и претегля всяка стъпка. Така насладата от момента им се губи и затъват лесно в рутината.

Прекалена придирчивост

Знае се, че Девата се отличава с око за детайла, което помага в професионално отношение. Не така стоят нещата в личните отношения обаче. Прекаленото вглеждане в недостатъците и грешките на човека отсреща се приема лошо.

Вглъбяване в рутината

най-големите грешки в любовта на Девите

Рутината в ежедневието е трудност за много хора, не и за Девите. Те направо потъват в нея. Това ги прави прекалено предсказуеми във връзката. И скучни.

Не знаят как да поискат помощ

Взаимната помощ в трудностите заздравява всяка връзка и развива отношенията в положителен смисъл. Девата обаче не търси помощ. Този знак иска да се справи с всичко сам и това създава студенина в отношенията.

Работата преди връзката

Прагматично настроена и перфекционист в работата си, Девата е в състояние напълно да забрави партньора си в гонене на срокове в кариерата. Работохолизмът е добре дошъл за всеки работодател, но не и за половинката във връзката.

Приемат живота твърде сериозно

Подредената и организирана до съвършенство Дева не умее да бъде спонтанна и гледа на любовта като на работен график. В любовните отношения това не се толерира.

Опитват се да моделират хората по свои изисквания

Една Дева никога не греши, тя винаги има право според своите разбирания. Затова тя се стреми за оформи другите по свой образ и подобие. Неприемането на околните такива, каквито са, е голям недостатък, който в любовта често има трагичен завършек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати