3 погрешни вярвания за фитнеса, с които трябва да се разделите

1 от 3 Снимки

1. Тренировка веднъж в седмицата не е достатъчна


Ако вече сте в отлична форма и изваяно тяло, може да тренирате само веднъж седмично, но ако се стремите да отслабнете, тренировките трябва да са повече. Поне 3 пъти в седмицата трябва да сте във фитес залата, а най-добре е 5 пъти седмично, защото само с честите тренировки ще усетите положителен резултат.

Упражненията във фитнес залата преобразяват тялото, но не всичко, което сте чували и чели за този вид тренировки е вярно. В галерията ни може да видите 3 погрешни вярвания за фитнеса.

Поддържането на добра форма е важно за здравето и самочувствието и затова все повече хора се стремят да тренират редовно. Четейки съветите за тези тренировки обаче, трябва да имате едно наум.

За да постигнете някакви резултати, трябва да тренирате правилно. Затова трябва да се разделите с някои митове за фитнеса и да не очаквате чудеса.

Отслабването и поддържането на красиво тяло е резултат на постоянство и упоритост, а всеки, който твърди обратното, ви лъже. Вижте в какво още не бива да вярвате относно фитнеса и спорта.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати