Деми Мур става учител по йога

Деми Мур

Холивудската актриса Деми Мур е решила да прекрати актьорската си кариера в полза на това да стане учител по йога.

Звездата се е потопила толкова надълбоко в изучаването на Кундалини йога - клон на древната индийска дисциплина, който се фокусира върху повишаване на индивидуалното осъзнаване чрез дихателни техники и физически пози, че смята това за нейно призвание, съобщават американските медии.

Деми Мур, Аштън Къчър

"Деми е напълно наясно, че нейната звезда в Холивуд залязва. Тя знае, че предизвикателните роли в света на киното далеч не са за жени на нейната възраст, тъй като там всички са обсебени от младостта и красотата", разкрива източник, близък до актрисата.

"Също така Деми вярва, че кундалини йога й е помогнала да се възстанови от емоционалния срив, свързан с раздялата с бившия й съпруг Аштън Къчър през миналата година, заради когото дори беше за кратко хоспитализирана", добавя източникът.

Той признава още, че актрисата се е заела изключително сериозно с изучаването на йога, като посещавала курсовете пет пъти в седмицата в продължение на месеци.

Тя е завършила пълен курс по кундалини йога в центъра „Nine Treasures” в Лос Анджелис и е решена да продължи този начин на живот, както физически, така и на чисто духовно ниво.

Освен личната удовлетвореност от постигнатия резултат Деми е решена да помага и на други хора.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати