Дейвид Бекъм се снима в комедия за бельо

Дейвид Бекъм Бельо

Футболната звезда Дейвид Бекъм прие предизвикателството да се снима в комедийно клипче, посветено на нова марка бельо. Във видеото той позира заедно с телевизионния водещ Джеймс Кордън.

Дейвид, който е известен в Холивуд с чувството си за хумор, с удоволствие се съгласил да се пусне по боксерки заедно с доста пълничкия телевизионен водещ. По време на снимките на клипа двамата позират в мъжествени пози и гледат съблазнително към камерата.

В клипа се вижда добре тренираното тяло на Дейвид Бекъм, който е известен със страстта си към татуировките. Те са покрили голяма част от тялото на спортиста и единственото му облекло са бели боксерки.

Клипът е черно-бял, както е модерно напоследък. И докато съпругът на Виктория Бекъм отправя мъжествени погледи към зрителите, Джеймс Кордън подскача около него като балерина и от време на време нежно го погалва.

Дейвид и Виктория

Целта на предизвикателното видео е да рекламира новата марка бельо за мъже, която е собственост на Дейвид и на Джеймс. Според бившата спайска Виктория Бекъм филмчето, което няма и две минути, ще окаже необходимото въздействие върху евентуалните купувачи на прилепнали бели боксерки.

Слоганът на новата марка бельо е измислен от цял екип професионалисти и одобрен от Виктория. Той гласи: Бельо за мъж с великолепно тяло. И за Дейвид Бекъм. Според клюката след пускането на клипа вече има огромен брой заявки за новата линия на Дейвид.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати