Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименОбичам го, но той мен не
Виж какво живота не играчка с която да си играеш. Вземи се в ръце и не ми говори глупости от рода обичам да се самонаранявам. Това, че ни си имала успех с хората който си обичала не значи, че трябва да се отчайваш от живота. И аз съм имала разочарования както и повечето хора. Ти си само на 16 и те първа ти предстоят различни преживявания, не може при първата несполука и да казваш край. Според мен не момчетата трябва да се борят за теб а трябва ти да се пребориш първо със себе си. И като казваш че всички ще те критикуват ти какво очакваш да ти ръкопляскат ли? Това че истината не ти харесва си е твой проблем. Но трябва да започнеш да живееш в реалността. И не прави глупости от рода да пробваш да се самоубиваш защото това е най-голямата глупост. Така изглеждаш много жалка защото ти е даден живот а ти искаш да го пропилееш. Замисли се как дните ти минават а като погледнеш назад какво виждаш едно нищо-пропилени дни. Вместо да стоиш в стаята и да се депресираш започни да излизаш и да се забавляваш. Съжалявам но не мога да бъда мила с теб колкото и да искаш защото това е реалността и колкото по-бързо я приемеш по-добре за теб. Не очаквай от хората да се държат мило защото най често ще получаваш неодобрение и неразбирателство. Трябва да се научиш да живееш с това защото такъв е живота. Някой ден ще срещнеш точния човек за теб, просто още ни си го открила. Но не сядай да се тръшкаш за такива неща защото когато му дойде времето нещата ще се получат от само себе си. Надявам се да съм ти помогнала
АнонименОбичам го, но той мен не
Сега разбирам че е безсмислено да ти пишат хората. ХОРА не пишете защото единственото което ще получите е псувня. Няма смисъл да си хабите думите за някой който няма да ви разбере. Мисля че този форум не е за да се пишат измислици. Така иди да напсуваш баща ти да видим какво ще ти каже.
АнонименОбичам го, но той мен не
Дишай мила Какво се заяждаш ката някое лапе не съм аз тази която пише " ако някоя може да ми помогне моля те помогни ми " Май на теб не ти достигат мозъчни клетки :x:
АнонименОбичам го, но той мен не
Спри да си измисляш. Този форум е създаден със съвсем друга цел . Показвай писателските си умения някаде другаде.
АнонименПриятелят ми си пийва в повече
Мила не си губи времето да му обясняваш вредата от алкохола. При повечето мъже колкото и да им обясняваш колко е вредно пиенето, те си знаят своето. Те приемат алкохола за безвреден и да им говориш е все тая. През едно ухо влиза през другото излиза. Но проблем при вас наистина има и трябва да вземеш мерки. Продължи ли да пие смятай, че вече няма да е само бира а ще мине на твърд алкохол. Проблема ще става все по сериозен защото капана наречен алкохол е много коварен. Накрая повярвай ми ще се получат много грозни отношения между двама ви. Най важното е че той трябва да осъзнае че има проблем в противен случай каквото и да направиш ще е безполезно. Все още си млада не оставяй нещата така. Колкото и да не ти се иска варианта е само един. Моя съвет е ако наистина иска да е с теб ще направи всичко по силите си да спре да пие. Това звучи като избор " или ти или алкохола" но нямаш време за колебания. Знам че може би те страх от реакцията му, от това да не те остави, но от това зависи твоето щастие. Ако не реагираш сега после ще е твърде късно. Трябва да се бориш колко и трудно да е. Не оставяй нещата така бъди смела и решителна. Понякога човек трябва да рискува за да спечели. Успех!
АнонименМъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойки
Няма какво да го мислиш. Решението е едно да го напуснеш. Замисли се заслужава ли си да живееш с такъв мъж който не е само твой а когато ти трябва все го няма. Каквото и да направиш няма да погне. Най добрата опция е да си вземеш детето и да си гледаш живота. Няма смисъл да продължаваш да водиш този живот. Не си заслужава да бъдеш с този мъж. Намери си някой който те подкрепя и иска да бъде с теб. Трябва да престанеш да пренебрегваш своето лично щастие заради него. Успех
АнонименРазделих се с първия мъж в живота ми
Живота продължава продължи и ти. Не съжалявай за това което е станало. Ако е искал да е с тебе нямаше да те остави. Това че изтъква факта че не е правил секс с никоя друга показва колко е жалък. Всъщност иска да ти покаже, че той е сериозния и едва ли не, че ти си виновна за всичко. Не се подавай на опитите му да те накара да се чувстваш виновна. Като си решила да го оставиш си е имало причини. Щом си преценила, че не върви няма за какво да съжаляваш. А относно това което ти е писал не му позволявай да те размотава. Покажи му че щом веднъж ти е казал не връщане назад няма. Нека е мислил когато ти го е казвал. След като не си отстоява мнението очевидно и той не може да те забрави. Единственото което можеш да направиш е да спреш всякакви контакти с него. Ако наистина иска да е с теб ще намери начин да ти го покаже. Остави го в неведение и ще видиш как ще се изяжда от факта, че ти не се интересуваш от него. Ако има някакви чувства към теб това е начина да разбереш. Лично мое мнение е да не търсиш въглени сред пепелта защото няма да намериш такива.
АнонименТя му се обажда редовно и аз полудявам
Запитай се искаш ли да бъдеш с този човек и дали си струва да минаваш през всичко това само защото се е "утешил с друга". Погледни нещата от друг ъгъл, това дебнене и непрекъснато съмнение според мен е породено от факта, че се ужасяваш при мисълта че може би намира нещо различно в нея. Колкото и да не ти се иска да го чуваш, мъжа ти очевидно търси нова тръпка и тя му го е предоставила. Наричай го утеха, но факта, че е бил с нея говори сам по себе си. Според мен това, че е предпочел нея пред теб те е накарало да се върнеш при него. Чувството, че някой ползва това което е твое те побърква. Вместо да се чудиш кой му звъни постоянно седни и си помисли дали можеш да продължиш да живееш с този човек и дали си способна да простиш това което е направил. Няма значение ,че сте били разделени това не е извинение за постъпката му. Ако някой иска да е с теб няма да тича в удобен момент при друга. И не обвинявай нея а си помисли дали мъжа ти ни иска да продължи аферата си. Това което казваш " да тормози чужди мъже " замисли се дали това не му харесва.