Упражнения на стол – пет гениални предложения

Упражнения на стол – пет гениални предложения

Всеки трябва да спортува – независимо от пол, възраст и вероизповедание. Ако нямате време и мотивация, упражненията на стол са едно идеално решение за вас. С помощта на подръчни материали за няколко минути всеки ден скоро ще усетите как формите ви се пром

1

Коремни Мускули

Коремни Мускули - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Коремни Мускули от Ezine.bg. Списък на статиите за Коремни Мускули. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Коремни Мускули.
Коремни Мускули - Как да се храним, ако искаме плосък корем

Как да се храним, ако искаме плосък корем

08.04.20131436519

Подбрахме няколко трика относно хапването, които ще ви осигурят плосък корем и добро самочувствие. Благодарение на тях ще хвърлите няколко сантиметра от талията си. Здравейте тесни дънки!

Коремни Мускули - Стягане на абдоминалните мускули

Стягане на абдоминалните мускули

23.05.2012110472

Много полезно упражнение за коремните мускули се изпълнява, като легнете на пода, качите краката си от коленете нагоре на диван или легло и ги разкрачите на широчината на раменете.

Коремни Мускули - Столът с облегалка виновен за затлъстяването

Столът с облегалка виновен за затлъстяването

18.04.20111976

Когато седите на стол с облегалка, коремните ви мускули се отпускат и гръбнакът трябва сам да се справи с тежестта на тялото. Това води до затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни