Най-ефикасните упражнения за релефни плочки на корема

Най-ефикасните упражнения за релефни плочки на корема

Всеки иска да има плосък корем и по вързможност тук-там да е изпъкнала и по някоя от така наречените плочки. Оптималният вариант е комплект от шест, на които да ви се възхищават, когато се разхождате по плажа. За посигането на тази цел обаче трябват ефика

1

Коремни Мускули

Коремни Мускули - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Коремни Мускули от Ezine.bg. Списък на статиите за Коремни Мускули. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Коремни Мускули.
Коремни Мускули - Ефективни упражнения за странични коремни мускули

Ефективни упражнения за странични коремни мускули

04.06.2018085

Ако искате перфектно изваяни мускули на корема си, трябва да обърнете специално внимание на всяка мускулна група, намираща се в тази така трудна за поддържане част от човешкото тяло.

Коремни Мускули - Съвети за оформяне на коремните мускули: Ето как го правят професионалистите

Съвети за оформяне на коремните мускули: Ето как го правят професионалистите

26.05.20180181

Плоският, тонизиран корем не само увеличава самочувствието, но също така намалява шансовете ви да развиете множество животозастрашаващи заболявания. Излишното тегло в областта на талията е свързано с диабет, инсулт, сърдечни заболявания и висок холестерол

Коремни Мускули - Упражнения на стол – пет гениални предложения

Упражнения на стол – пет гениални предложения

17.09.20170186

Всеки трябва да спортува – независимо от пол, възраст и вероизповедание. Ако нямате време и мотивация, упражненията на стол са едно идеално решение за вас. С помощта на подръчни материали за няколко минути всеки ден скоро ще усетите как формите ви се пром

Коремни Мускули - Как да се храним, ако искаме плосък корем

Как да се храним, ако искаме плосък корем

08.04.2013038088

Подбрахме няколко трика относно хапването, които ще ви осигурят плосък корем и добро самочувствие. Благодарение на тях ще хвърлите няколко сантиметра от талията си. Здравейте тесни дънки!

Коремни Мускули - Стягане на абдоминалните мускули

Стягане на абдоминалните мускули

23.05.2012010608

Много полезно упражнение за коремните мускули се изпълнява, като легнете на пода, качите краката си от коленете нагоре на диван или легло и ги разкрачите на широчината на раменете.

Коремни Мускули - Столът с облегалка виновен за затлъстяването

Столът с облегалка виновен за затлъстяването

18.04.201101006

Когато седите на стол с облегалка, коремните ви мускули се отпускат и гръбнакът трябва сам да се справи с тежестта на тялото. Това води до затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни