Тайните трикове за красота на корейките

Тайните трикове за красота на корейките

Дамите от всяка една страна си имат своите малки тайни за красота. Вижте на кои процедури залагат корейките, за да изглеждат млади и свежи.

1

Масажи

Масажи - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Масажи от Ezine.bg. Обзор на статиите за Масажи. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Масажи.
Масажи - Най-странните масажи в света

Най-странните масажи в света

12.07.20170116

Масажът на лицето и тялото – любимият ни начин за разпускане. Някои от видовете масаж в света обаче са изключително екстремни и дори могат да изглеждат екстремни.

Масажи - Няколко масажа лекуват тревожност и депресия

Няколко масажа лекуват тревожност и депресия

27.12.20160618

Ако често сте тревожни и това чувство заплашва психическата ви стабилност, само с 5 масажа, може да намалите стреса и напрежението от деня и да си върнете нормалното емоционално състояние.

Масажи - Излекувайте подутото лице с масаж

Излекувайте подутото лице с масаж

27.06.20160635

Лицето може да се подуе по различни причини. Състоянието е неприятно и причинява дискомфорт. Едно от универсалните решения за проблема е масажът.

Масажи - Масаж на точката Цзу-сан-ли

Масаж на точката Цзу-сан-ли

26.08.201501849

За онези, чиято главна задача е загубата на килограми, се препоръчва масажът на цзу-сан-ли да се прави вечер, а не сутрин. Все пак японците предупреждават, че цзу-сан-ли не трябва да бъде стимулирана непосредствено преди сън, защото тонизира тялото

Масажи - Масаж с питони предлагат в зоопарк във Филипините

Масаж с питони предлагат в зоопарк във Филипините

29.01.20150406

За да се съгласи човек на подобно изживяване, безспорно се изисква голяма смелост. От управата на зоопарка споделят, че не липсват желаещи да опитат интересния масаж на питоните.

Масажи - Полезни масажи за гърдите

Полезни масажи за гърдите

01.10.2014010079

Гърдите на жената са важна част както от естетична, така и от здравословна гледна точка. На тази част от тялото трябва да се отделя вниманието, което и се полага.

Масажи - Сладките и мазни храни водят до главоболие

Сладките и мазни храни водят до главоболие

04.05.20140825

Сладката и мазна храна, както и дългото висене пред компютъра водят до главоболие. За да се избавите от него, променете начина си на хранене, позволете си спа-процедури и масажи.

Масажи - Специални упражнения коригират зрението без скалпел

Специални упражнения коригират зрението без скалпел

28.04.201406353

С помощта на специален комплекс упражнения можете да подобрите зрението си без хирургическа интервенция. Всеки ден трябва да се извършват определени движения на очите и да се правят масажи.

Масажи - Направете си сами масаж с горещи камъни

Направете си сами масаж с горещи камъни

25.04.20140813

Масажът с горещи камъни, който е популярен в салоните за красота, може да се направи и в домашни условия. Достатъчен ви е само един голям плосък камък, метална купа, билки и подправки.

Масажи - Няколко екзотични спа процедури

Няколко екзотични спа процедури

05.04.20140452

Съвременната спа индустрия предлага какви ли не екзотични и процедури за красота. Като масаж с рибки, масаж с хайвер или вана с бира.

Масажи - Най-екзотичните маски и масажи в света

Най-екзотичните маски и масажи в света

31.03.201401294

Най-екзотичните СПА процедури в света - масажи със змии в Индия и маски с пилешки изпражнения, които се предлагат в Япония, или пък маски от злато.

Масажи - Кратък път към щастието чрез три лечебни метода

Кратък път към щастието чрез три лечебни метода

27.03.201401277

Аюрведа, Уелнес и Спа са все термини, които в последно време по-често срещаме и използваме. В повечето случаи се досещаме, че става дума за почивка, начин да съхраним себе си, да релаксираме, да се отърсим от грижите и проблемите