Потвърдено! Двойките се делят на четири вида

Потвърдено! Двойките се делят на четири вида

Двойките се делят на четири вида. Колкото и да не ви се вярва, много партньори имат подобни на вашите взаимоотношения.

1
Миш-Маш - Хитри начини за игнориране на досадниците

Хитри начини за игнориране на досадниците

17.08.20180225

Понякога, колкото и усилия да полагате, има хора, с които не можете да се разберете и да общувате продуктивно. Те може да са колеги, съседи, познати, които ви досаждат и дразнят. За да запазите душевното си равновесие, може да се наложи да ги игнорирате.

Миш-Маш - Как да разкараш гаджето за 10 минути

Как да разкараш гаджето за 10 минути

16.08.20180101

Много хора, да не кажем всеки, са били в някакъв момент от живота си в отровна връзка с даден интимен партньор. Без обвинения към дадената страна, тези взаимоотношения трябва да се прекратяват.

Миш-Маш - Три съвета от бармани за успешна свалка

Три съвета от бармани за успешна свалка

15.08.201801544

Баровете си остават най-горещото място за срещи и нови запознанства, но ако искате да поддържате вниманието на новата си тръпка, спазвайте трите основни съвета на професионални бармани.

Миш-Маш - Усмихвате се широко? Възможно е да сте глуповати

Усмихвате се широко? Възможно е да сте глуповати

13.08.20180261

Намръщеното изражение кара околните да ви смята за компетентни. Хората, които раздават широки усмивки наляво-надясно, предизвикват впечатление на глуповати.

Миш-Маш - Нравите на нациите, които ще втрещят нашенеца в други държави

Нравите на нациите, които ще втрещят нашенеца в други държави

13.08.201802899

Важна част от подготовката на всяко пътуване до някое екзотично кътче на света е да се запознаете с местните нрави и обичаи. Докато жестове и практики в някои държави са напълно нормални и в границата на доброто поведение, то в други може да не така

Миш-Маш - Ново 20: Пиенето на чаша вода сутрин не е толкова полезно

Ново 20: Пиенето на чаша вода сутрин не е толкова полезно

08.08.20180681

Ако искате да забързате метаболизма си, за да горите по-бързо приетите калории и съответно да отслабвате по-бързо, несъмнено сте много добре запознати с едва ли не задължителното правило за пиене на чаша вода веднага след събуждане.

Миш-Маш - Ето какво ви прави по-умни от другите

Ето какво ви прави по-умни от другите

08.08.20180743

В съвремения свят може да не е толкова лесно да се различат природно интелигентните хора от останалите. Днес с няколко клика в Мрежата всеки може да започне да цитира древни мислители или пък да изтъква факти, известни в миналото само на малцина.

Миш-Маш - Как да водим дневник

Как да водим дневник

06.08.2018054

Поддържането на дневник e чудесен начин да изразявате спокойно чувства, емоции и страхове, укрепвайки по този начин вътрешния си мир. Дневникът ще ви напомня за доброто и лошото време, което сте имали в миналото си.

Миш-Маш - Днес е Световният ден на приятелството

Днес е Световният ден на приятелството

30.07.20180390

На днешния ден-30 юли отбелязваме Световния ден на приятелството, обявен преди няколко години на Общото събрание на ООН с идеята да бъде насърчена дружбата и разбирателството както между отделните индивиди, така и между различни общности, култури, народи.

Миш-Маш - Тайната за справяне с тревогите и засилване на креативността

Тайната за справяне с тревогите и засилване на креативността

21.07.20180636

Една лесна дейност, която може да практикувате всеки ден и при това напълно безплатно, ще ви помогне да избистрите ума си, да се справите с тревогите и да повишите креативността си.

Миш-Маш - Джиджи и Бела Хадид преди славата: Разликата е огромна!

Джиджи и Бела Хадид преди славата: Разликата е огромна!

20.07.201805958

Не се заблуждавайте, че Бела и Джиджи Хадид винаги са изглеждали толкова невероятно. Техни по-стари фотографии доказват, че някога и те са имали някои несъвършенства.

Миш-Маш - Как да впечатлим момиче

Как да впечатлим момиче

17.07.2018067

Когато сте си паднали по някое момиче, трябва да намерите начин да му го покажете. Колкото и да сте срамежливи или пък нерешителни, е наложително да се постараете по някакъв начин да впечатлите избраницата си. Ето 5 съвета как това да се случи

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни