Боли те корем? Ето защо боли в различните части на корема

Боли те корем? Ето защо боли в различните части на корема

Не всички форми на коремна болка могат да бъдат предотвратени. Местоположението на коремната болка може донякъде да ви подскаже кой е основният виновник за нейната поява.

1

Корем

Корем - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Корем от Ezine.bg. Списък на статиите за Корем. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Корем.
Корем - Ефективни коремни преси и упражнения за всяка възраст

Ефективни коремни преси и упражнения за всяка възраст

11.04.20190271

За да ви помогнем да постигнете така желания стегнат и плосък корем, сме ви подготвили няколко от най-ефективните упражнения за корем, които са подходящи за всяка възраст.

Корем - Колко често се тренира корем?

Колко често се тренира корем?

07.03.20190190

Всички искаме да влезем във форма за лятото. Кой не си мечтае да покаже перфектно тонизирано тяло със стегнат корем и леко оформени плочки на плажа?

Корем - Колко често се тренира корем?

Колко често се тренира корем?

02.12.20180205

Всеки спортуващ мечтае за плосък корем с плочки, но не знае какво точно е необходимо да направи, за да го постигне. Колко често се тренира корем?

Корем - Упражнения за стягане на тялото за жени

Упражнения за стягане на тялото за жени

10.08.201802226

Стройната и стегната фигура е мечта за повечето жени. Но за да я постигнете, са нужни много старание и тренировки. От разнообразните упражнения можете да подберете такива, които са предназначени именно за стягане на тялото за дамите.

Корем - 13 храни за изваяни коремни мускули

13 храни за изваяни коремни мускули

26.07.20180485

Храната не е враг, а дори напротив, когато искате изваяни мускули на корема. Например богатите на фибри и калций продукти помагат за оформяне на коремната преса. Ето и 13 храни, които се препоръчват, ако искате изваяни коремни мускули.

Корем - Как да се справим с корема след раждане

Как да се справим с корема след раждане

10.07.20180421

По време на бременността тялото на жената претърпява промени, с които тя трябва да се справи, след като се сдобие с рожба. Една от тях е размерът на корема, който значително се е увеличил.

Корем - Искате плочки на корема? Хранете се така

Искате плочки на корема? Хранете се така

03.07.20180675

Коремната мазнина не е просто естетичен проблем. Всъщност, наличието на много мазнини в коремната област е силно свързано с болести като диабет тип 2 и сърдечни заболявания.

Корем - Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

23.06.201801199

Всеки има своите предпочитания, що се отнася до любов и чувства. Оказва се обаче, че жените се обединяват, когато става въпрос за любима част от мъжкото тяло.

Корем - Ефективни упражнения за странични коремни мускули

Ефективни упражнения за странични коремни мускули

04.06.20180393

Ако искате перфектно изваяни мускули на корема си, трябва да обърнете специално внимание на всяка мускулна група, намираща се в тази така трудна за поддържане част от човешкото тяло.

Корем - Лесна тренировка за сваляне на корема

Лесна тренировка за сваляне на корема

09.05.2018015509

Не е важно само желанието за свалянето на корема. От съществено значение са и упражненията, които трябва да се правят за целта. Искащите да имат плосък корем често се провалят в този си стремеж

Корем - Тайните на релефния корем

Тайните на релефния корем

06.05.20180458

Можете да тичате километри, да пракарвате часове в правене на коремни преси и да се изтощавате с какви ли не други упражнения, но това не е гаранция, че ще успеете да се сдобиете с така искания релефен корем.

Корем - Хитринки за секси коремче: Минус 5 см за 2 седмици

Хитринки за секси коремче: Минус 5 см за 2 седмици

02.05.2018034219

Нека погледнем истината в очите! Отпуснатият корем не е приятна гледка за никого, но въпреки това се оказва номер едно проблем за все повече хора.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни