Бижута и Аксесоари

Бижута и Аксесоари

Бижута и аксесоари, практични съвети и идеи. Бижутата и аксесоарите към тях. Модни дамски аксесоари и бижута .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обеците - история и съветиОбеците - история и съвети
26 Март
Обеците са били чисто мъжко украшение, преди да започнат и дамите да ги носят. Католическата църква забранила пробиването на ушите през тринадесети век, а пиратите и крадците продължили да ги носят.
Извънгабаритни бижута ще се носят този сезонИзвънгабаритни бижута ще се носят този сезон
17 Септ.
С големи, едри бижута ще шестват дамите по улиците тази есен. Дизайнерите наблягат на пищна украса на ушите, китките, ръцете и врата - огромни обеци, тежки гердани и геометрични пръстени.
Шапките са задължителен аксесоар това лятоШапките са задължителен аксесоар това лято
06 Юни
Шапките ще бъдат задължителен моден аксесоар това лято. Но чрез тях ще бъдете не само в крак с вкуса на световните дизайнери, а и ще се предпазите от рекордните горещини, които се задават.
Цвете в косите е летният хит в прическитеЦвете в косите е летният хит в прическите
29 Май
Освен в облеклото може да предизвикате лятото и в косите си, като преплетете в тях някое голямо или по-малко цвете. Използвайте въображението си с естествени цветя или изкуствени аксесоари
Аристократките избират фини бижута с диамантиАристократките избират фини бижута с диаманти
17 Април
Ако видите дама, която е с нежни обеци с диаманти и тънка златна верижка, отново с диамант, това е истинска аристократка. Среброто е любимо на творческите натури, перлите - на романтичките.
Бижутер създаде живи пръстениБижутер създаде живи пръстени
03 Януари
Бижутер от Исландия изчисли живи пръстени. В пръстените расте мъх. Пръстените с растения трябва да се поливат и да се подстригват.
Бижутата на маите оживяватБижутата на маите оживяват
16 Август
Колекция с бижута, вдъхновени от украшенията, с които са се кичили жените в древната цивилизация на маите, създадоха италиански дизайнери.