Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ами като си патриархален назадничав комплексиран егоист така ти се пада!!!Ти какво искаш-момичето пак да страда заради теб,а ти да си щастлив?Приеми,че е намерило щастието си и ако наистина я обичаш колкото твърдиш я остави да си го изживее!Приеми,че сте се разминали единствено заради твоята немарливост и другите ти грешки!Пълен комплексар,това си ти,че и нагъл на всичко отгоре!
Анонимен коментира:
За съжаление живеем в такава трагична обстановка,която ни подтиква към най-лошото.Не разбирам какво съдите момичето,от описаното е ясно,че на този етап няма възможност да се грижи за дете.Тя е още толкова млада,не е намерила своя път и се чуди накъде да продължи,в известен смисъл може да се каже,че тя самата е още дете.Миличка,трябва повече да си говорите с този твой приятел.Може да го попиташ защо се е разделил с майката на детето си,да започнеш да го подготвяш и да му кажеш,че си направила аборт,за да се освободиш и да спреш да се измъчваш.Наистина,трябвало е да му кажеш и двамата да вземете решение,но станалото станало.Той има право да знае,а и по реакцията му ще си прецениш дали си струват усилията от твоя страна.Поговорете и на тема деца-дали той би искал и т.н. Не се измъчвай,има една теория,според която нероденото ти детенце рано или късно ще се върне при теб,когато забременееш отново.
Анонимен коментира:
Ами следващия път като ги чуеш просто извикай полиция.Жалваш се тук сигурно защото ти пречат да заспиш и не смееш да се намесиш вероятно от страх.В този случай поведението ти е осъдително-ти всекидневно си косвен свидетел на това,но не реагираш по никакъв начин.Ясно е,че не искаш да си усложняваш живота,но ти сама си го казала-ако знаеш,че това се случва на твоя приятелка,роднина,на собствената ти дъщеря пак ли няма да се намесиш?Нищо не ти пречи да вдигнеш слушалката и да подадеш сигнал!Освен това можеш да поговориш с жената,да я насочиш към кризисен център,да и дадеш телефон на такъв или сама да сигнализираш в такъв център за нея,дори и да я заведеш.Силна си на думи и желания,не и на действия,а действията говорят много повече от казаното!
Анонимен коментира:
Откажи се докато си още в началото и не е станало прекалено късно!И много внимавай да не станеш жертва на трафик!
Анонимен коментира:
Гривните се купуват от семейството на момчето
Анонимен коментира:
Отбягва те защото в неговите очи си твърде малка,незряла и лековата
Анонимен коментира:
Нищо не може да оправдае държанието им,те имат нужда от сериозна психологична помощ. Наистина сигнализирай в Закрила на детето,поне да направят проверка на този етап.Освен това говори с класните ръководители на твоите братя и с педагогическите съветници на училищата,в които учат,защото някой трябва да вземе отношение,докато не е станало твърде късно.Оттам директорът,класните ръководители и педагогическите съветници трябва да сигнализират където трябва.Отношението на твоите родители се окачествява като неглижиране,упражняване на психически и физически тормоз.Имаш възможността,затова направи нещо.
Анонимен коментира:
Колкото и несгоди да ти се изсипват на главата важното е,че ги преодоляваш.Браво!Ти си много силен човек,продължавай все така!
Анонимен коментира:
Седнете и хубавичко си поговорете,изяснете се и може да се случи нещо прекрасно между вас.В плюс е,че се познавате толкова добре.Важно е и кой е започнал с уговорките всичко да е по приятелски.Ако си била ти,значи си направила грешка,която не е съвсем непоправима,защото това момче явно е осъзнало,че приятелските чувства,които е изпитвало,явно са нещо много повече,но ако ти си поставила подобни условия може да си го изплашила и сега да го е страх да ти каже.Първо го попитай какво изпитва,увери го,че и ти изпитваш същото и се уточнете как ще продължите.
Анонимен коментира:
А защо не искаш да сте приятели?Вярно,че няма да можеш да го забравиш,но и другия вариант не е приемлив,нали?Щом не можеш да дишаш без него,по-добре е да е покрай теб,дори и само като приятел.Защото явно във връзка нещата не могат да ви се получат.
Анонимен коментира:
Околните те възприемат така,както ти самата се възприемаш. Във всеки човек има нещо красиво,дори много неща. Ето защо хората не бива да се подбират спрямо външния вид,защото той е твърде преходен. Много по-важен е характерът на един човек,както и качествата му. Може опаковката на някой да е най-лъскавата и красивата,но е важно като си отвори устата да не отблъсква хората с думите си,а още повече да ги привлече към себе си и да затвърди първоначалното им мнение,придобито на база външен вид.Промени самооценката си,нужно ти е самочувствие,освободи се от предразсъдъците и страховете си и ще видиш как ще започнат да те възприемат останалите. Напълно нормално е да има хора,които не те харесват,всеки с мнението си.Махни с ръка и не хвърляй усилия да мислиш за тях,просто не си заслужава. Отново доста интересна логика от Христов,какво мислене само!
Анонимен коментира:
Продължи образованието си на всяка цена,кандидатствай,запиши тайно,едва ли ще разбере,щом по цял ден го няма вкъщи.Убеди го да започнете да посещавате семеен терапевт-модерно е и идеята ще му се стори добра,нали така правят богатите в САЩ,а и не само. Христо Христов,интересна логика,но много назадничава за съжаление!!!
Анонимен коментира:
Трябвало е да действаш още докато сте били колеги.Сега е малко късничко,но не и невъзможно.Просто се престраши,прати му покана-нищо не губиш,ако не ти пише пръв го направи ти.Важното е да започнете да комуникирате.