Не я оцених и я загубих

Не я оцених и я загубих
Здравейте, хора. Вчера направих една бърза равносметка на живота си и осъзнах, че съм изгубил много ценни хора, заради това, че не съм ги оценявал навреме. И ето най-важното. До преди година-две ходех с едно момиче. Казва се Гергана. Аз бях първия мъж в живота й, и ме обичаше повече от себе си, но понеже бях тъпак я унижавах, крещях и пред други, изневерявах й, а тя само плачеше и търпеше всичко, защото ме обича и иска да сме заедно.

За 2 години тя изгуби тегло, разболя се, понеже не се хранеше, лекува се много време и всичко е на нервна почва. . . Не спеше и не ядеше заради мен. Иде ми да се хвърля от някъде като се сетя какво съм и причинявал! Думата, която сега мога да използвам за нея е "АНГЕЛ"! Все тая. . мисълта ми е друга.

Стана така, че макар да не вярвах, тя накрая ме остави. Сега има приятел, с който е вече година и половина и личи че е щастлива, но аз искам да си върна момичето, защото друга като нея няма да намеря! ! ! Обичах я и още я обичам. Няма друг такъв ангел, а тя дори не иска и да чуе за мен, макар че ме поздравява щом се засечем, а аз умирам! ! ! Кажете ми какво да правя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (41)

Изпрати
А
А
17.02.2016 15:51
Вземи се хвърли от някъде самовлюбен простак такъв!
5
1
au
au
04.02.2016 00:43
Мъжете са по-слабата половина на света. И за това често пъти се правят на много големи мъже, като демонстрират сила и превъзходство. И тъй като жената е по-силна духом, това момиче е превъзмогнало болката и си е отишло. Просто и е дошло в повече.
А сега като сте силен мъж, покажете го. Застанете над своето "АЗ". Ами напревете нещо добро, като кръводаряване например. Идете при свещенник и изповядайте всичко това, вземете причастие и тогава вярвайте, ще се намери решение. Каквото и да е то, Господ ще ви даде най-доброто възможно решение. Както се казва в нашето Православие: "Господ не иска грешника да погине, а да се обърне и осъзнае". Ако сте осъзнали грешката си, смело го направете и вярвайте в Доброто. Не се страхувайте, Господ прощава всичко !!! Но си опичайте ума! Никой от нас не ви е съдник. Вие сам сте се осъдили на страдание. Но посочих ви къде можете да търсите решение на всичките ви проблеми. Не става с магическа пръчка, а по един естествен начин по житейската пътека някой ще застане до вас. А какво е вярното решение, това само Господ знае. Стига вие да го поискате. Не се страхувайте от Него, Той, за разлика от вас, Обича истински хората. Решението е ваше, избора е ваш. Аз ви соча мястото, а и вратата, на вас ви остава да я отворите.
3
0
1234
1234
22.01.2016 10:09
Не я обичаш, не си я обичал. Яд те е, че е щастлива без теб! Такъв удобен човек, който да те търпи - прав си няма да намериш лесно! Това твоето не е любов, ти не си се научил да обичаш! Сега си сам, а тя не. Това те дразни, а не защото я обичаш
4
0
az
az
30.09.2015 13:18
Вземи да се гръмнеш. Човек не се променя просто така. И със следващата ще си такъв. Щом любовта не те е променила, нищо и никой няма да успее.
3
0
Аз
Аз
29.06.2015 16:18
Всеки греши !
1
0
дама на 30г.
дама на 30г.
24.03.2015 16:11
Е, поне осъзнава грешката си, това е някакъв вид разкаяние.
Остави я момче, нека бъде щастлива, няма да се върне при теб!
Следващият път се опитай да не правиш това!
11
0
Баанго
Баанго
17.03.2015 12:45
От личен опит ти казвам - просто няма да стане! Една жена като мине през толкова болка и страдание по един мъж , заключва сърцето си за него и хвърля ключа в Марианската падина. Т.е. по-скоро ще умреш, но ключа към сърцето и няма да си върнеш ! Аз също постъпих по подобен начин с едно момиче и вече дори не мога да си позволя да и звънна, защото и паметник ще бъде по-топъл към мен (даже и през зимата). Да се опиташ отново да си я връщаш, ще бъде най-малкото неуважение към нея и към всичко, което е преживяла. Седни и помисли над нещата няколко минути, стани пии една студена вода и си насочи вниманието към някое друго момиче, но тоя път действай с горната глава ;)
19
0
Оня
Оня
06.03.2015 04:20
Ех пич,
Поучи се, това първо.
Незнам какво да ти кажа специално за въпросното момиче.Най важното е да вземеш поука. Кой не е правил грешки, хванати - не хванати... Ако найстина я обичаш - дай и шанс с другия. Търси, ще намериш.
Успех! Не се скапвай от "хейтърите" те са навсякъде...
6
1
Ekaterina Hristova
Ekaterina Hristova
05.03.2015 13:39
Евалата на това момиче! И да няма да намериш втора такава! Ако мен беше унижавал,и ми беше крещял,а недай си Боже пък да посегнеш,ти щеше да си този който щеше да слабее,щеше да си хронично болен с психозни прояви и нямаше да посмееш и да помислиш да си легнеш спокойно! Остави я щом е щастлива с друг,не и пречи. Едно наранено сърце трудно се доверява отново! Когато обичаш наистина някого пусни го да си тръгне !
7
1
Гинка
Гинка
01.03.2015 11:12
Ами като си сглупил толкова,когато е трябвало да я обичаш,вместо да я унижаваш,вече нямаш никакви шансове.Пропилян шанс-какво да се прави.Съвет-поучи се от грешката си и не я допускай отново,когато срещнеш друг такъв ангел.
6
0

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: