По приятелски

По приятелски
Здравейте читатели на моята история

Аз съм на 16 години, а той на 18.
Първоначално бяхме просто много добри приятели, той учи в друг град, но си идва петък, събота и неделя си заминава и през тези дни сме били заедно в нас или в тях / живеем в един блок / .

Винаги сме били просто приятели, той беше с моя ''приятелка'', аз с негов приятел, но и двамата се разделихме с ''половинките'' си.

Една вечер аз, той и най-добрата ми приятелка бяхме в нас, защото бях сама за денонощието кола, пуканки, филми и по едно време започнахме да се гъделичкаме и ние започнахме на шега да го пипаме по дупето и той каза ''не, ще започна и аз иначе да пипам'' и той започна опипа ме аз не му обърнах кой знае какво внимание, защото все пак беше ''игра''

Моята приятелка си тръгна и с него се разбрахме след 30 минути да дойде пак да не съм сама.

Той дойде и отидохме в спалнята гушнахме се и започнахме да гледаме ТВ и минахме през порно канала, аз изключих телевизора и последва минута мълчание. . . .

Той започна да ме гъделичка и се целунахме, разбрахме се всичко да си остане между нас и цяла вечер си разменяхме целувки и прегръдки, мислех си, че ще се чувствам на другия ден гузно, но не беше така.

Минаха 1-2 седмици ние продължихме с милувките, докато не се стигна до секс, правим страхотен секс / той ми е 1-вия'', но се разбрахме да е по ''приятелски'' без чувства и без обвързвания (емоционални).

Мисля, че започвам да се влюбвам, а не знам дали той има чувства, целува ме по челото, казва ми, че съм красива когато след секс вече съм рошла, звъним си или си пишем всеки ден, рядко пропускаме, но не знам. . .

Искам да ме посъветвате и да изкажете някакво мнение по написаното, благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Късмет
Късмет
24.10.2013 01:51
Ох и моя пръв път беше с момче по приятелски.Нещата се случиха отначало от шега.Но при мен бе еднократно и после съжалявах.Супер е ,че не съжаляваш и явно между вас има нещо щом продължавате:).Не е лошо няма по хубав от секса с човек който обичаш.Щом се връща при теб и ако не се занимава с други то според мен ти значиш нещо за него,хубаво е да седнете и да поговорите да се изясните.Пожелавам ти късмет и щастие.
0
0
някой си
някой си
22.10.2013 17:39
ми като сте толко големи приятелчета , питай го ..
0
0
Алиса
Алиса
18.10.2013 16:13
Седнете и хубавичко си поговорете,изяснете се и може да се случи нещо прекрасно между вас.В плюс е,че се познавате толкова добре.Важно е и кой е започнал с уговорките всичко да е по приятелски.Ако си била ти,значи си направила грешка,която не е съвсем непоправима,защото това момче явно е осъзнало,че приятелските чувства,които е изпитвало,явно са нещо много повече,но ако ти си поставила подобни условия може да си го изплашила и сега да го е страх да ти каже.Първо го попитай какво изпитва,увери го,че и ти изпитваш същото и се уточнете как ще продължите.
0
0
stefchis
stefchis
14.10.2013 20:11
ти си щастливка и сте сладурчета а иначе никой не знае какво ще случи и на кой какви ще му бъдат изпитанията в живота
2
0
nike
nike
10.10.2013 09:59
дори и да има чувства той живее в друг град не може да си сигурна какво прави там а и връзка от разстояние е ...
0
0
perfect
perfect
10.10.2013 01:06
Не се притеснявай, а поговори с него открито. Напълно нормално е да си в това положение. Но му постави условие, че ако иска да продължи всичко между вас, че трябва вече да гледа сериозно на взаимоотношенията ви. Ако това не му е изгодно не се занимавай с него повече. Толкова си малка ще срещнеш още и много други мъже в живота си.
0
0
MK
MK
09.10.2013 22:18
Шегувах се. Няма такова положение "без чувства, без обвързвания". Да се надяваме, че и при него са се появили. Ако не... ще се помъчиш малко. :/
0
0
Сара
Сара
09.10.2013 20:44
От авторката : Аз какво съм виновна,че ми се зародиха чувства ...
0
0
Pixie
Pixie
09.10.2013 20:32
Ще завърши с плач..
0
0
Just_me
Just_me
09.10.2013 19:41
Според мен трябва да му кажещ какво чувстваш.При положение, че е взаимно-супер, но ако не е просто недей да си губиш времето с него.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: