Ezine.bg»Мрежата»Стан Ой»Моите коментари

Моите коментари

Стан Ой коментира:
Вярно е!
Стан Ой коментира:
Проявете малко самоуважение и не се занимавайте с детски истории. Не мислите ли, че заслужавате повече?
Стан Ой коментира:
Тортата изглежда много вкусна, а рецептата - лесна. Само искам да попитам защо при нареждането на тортата във формата се започва с крем, а не с бисквити. Аз винаги правя обратното.
Стан Ой коментира:
Щом те привлича и казваш, че е свободен, действай - веднъж се живее!
Стан Ой коментира:
Според мен не трябва да се виждаш известно време с нито един от двамата, защото сега си доста объркана и ще вземеш грешно решение. Изчакай няколко седмици, докато се успокоиш и тогава сърцето ще ти подскаже с кого да си.
Стан Ой коментира:
Не се чувствай виновна за избора си. Постъпила си правилно, като си избрала специалност, която ти носи удоволствие и те кара да се чувстваш пълноценно. Просто трябва да споделиш с родителите си какви са доводите, довели до решението ти. Едва ли ще реагират толкова остро, колкото ти се струва. Но дори и да не го направиш, не мисли за лъжата и продължи напред. Според мен проблемът ти не е чак такава голяма драма и не бива да се тревожиш.
Стан Ой коментира:
Аз не разбрах работиш ли нещо. Защото вероятно наистина имаш талант. Опитай да си намериш работа, свързана с това, което правиш по цял ден. Така поне ще съчетаеш полезното с приятното.
Стан Ой коментира:
Наранила си мъжката му гордост и си загубила доверието му. Оттук насетне винаги ще се съмнява в теб, дори и да сте заедно. Няма смисъл! Забрави го. Явно просто не ви е било писано да сте заедно и сега всеки трябва да тръгне по своя път.
Стан Ой коментира:
Не си, просто си объркана, защото си в пубертет...
Стан Ой коментира:
Не мисля, че вината е в теб. По-скоро той не иска сериозно обвързване. Иначе мисля, че щеше да ти го е казал досега. И все пак ти не си длъжна да търпиш поведението му. Кажи му, че искаш да си наясно с отношенията ви и ако не желае сериозно обвързване, си потърси друг.
Стан Ой коментира:
Сближи се още малко с него. Пиши му по-често, питай го дали иска някой път да дойде с теб на кино, разходка или някое друго събитие. Можеш също така да се направиш, че не разбираш някое домашно и да го помолиш да ти го обясни на кафе. Просто намери начин да прекарвате повече време заедно, без да му казваш, че го харесваш. Ако чувствата са взаимни, той първи ще ти признае, след като види, че ти е приятно с него.
Стан Ой коментира:
Мисля, че си от тези, които тъкат на два стана - разбираш. Няма лошо! Щом ти харесва, експериментирай. Сега ти е времето, млада си!
Стан Ой коментира:
Не можеш да върнеш времето назад, затова единственото, което ти остава, е да го забравиш и да продължиш напред. Хората на твоите години често правят такива грешки, не е нищо фатално. Но е важно е да си вземеш поука и повече да не постъпваш така, щом смяташ, че си сбъркала.
Стан Ой коментира:
Поговори с нея и я питай дали тези слухове са истина. Не се сещам за друг начин, по който да разбереш.
Стан Ой коментира:
Няма какво да се самосъжаляваш и измъчваш, има много хора, които са изпитвали привличане към двата пола. Това отдавна не е нещо страшно или фатално. А и по никакъв начин не те прави по-малко добър или способен човек. Просто трябва да се приемеш и да си живееш живота.
Стан Ой коментира:
Братле, колежката ти е интересчийка и очевидно ви върти по 2-3 наведнъж. Имай малко достойнство и не ѝ тичай след гъза. Такива като нея има много, намери си някоя друга.
Стан Ой коментира:
Много ми хареса статията! Беше ми полезна!
Стан Ой коментира:
Очевидно още не си попаднала на правилния. Но като го срещнеш, ще се развълнуваш така, както никога досега. Имай търпение, няма закъде да бързаш.