Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
plami_am когато не разбираш един човек през какво минава, по-добре си замълчи. Най-лесно е да кажеш сам си си избрал, ти може да си имал/а повече късмет в този живот и това първо, че не ти дава право да коментираш толкова грозно и второ, означава че не си си взел/а важни уроци. Да, няма много позитиви в тежката съдба, но ти сам не избираш дали ще те зарежат родителите ти, дали ще те продадат да проституираш, дали ще ти изневеряват и т.н. Не съди, нямаш право, а се замисли защо мнението ти е толкова вятърничево и до къде си стигнал душевно изобщо.
Анонимен коментира:
Това е дете за Бога! Обичай го, независимо как се държи. Бъди до нея и я приеми за дъщеря, защото докато ти я приемаш за пречка тя все повече ще те намразва. Аз съм в подобна ситуация и не обръщам внимание на омразата, когато я видя. Голям човек си, не можеш да караш мъжа ти да охладнее към детето си! Така и той ще се отдръпне от теб, ще намери жена, която да обича детето му въпреки всичко. Имай търпение, но ако наистина в душата ти има само омраза по-добре тези хора да стоят далеч от теб.
Анонимен коментира:
Здравей. Според мен е банално да запазваш брак заради каквото и да е, след подобна измяна. Тази рана ще си остане, децата ще я усещат, жена ти също. По-добре да си щастлив и разведен, отколкото нещастен и женен. Мисли за себе си, децата усещат когато родителите им са нещастни, казвам го от личен опит. Изпитах цялата болка на баща ми заради глупостта на майка ми, не прави същата грешка.
Анонимен коментира:
Здравей. Разбери, че ти си заживяла свой живот с нови хора на ново място. Няма как нещата да бъдат като преди, за това гледай напред и се радвай на новостите на живота и свободата си. Всичко добро.
Анонимен коментира:
Здравей, разбирам те идеално. Аз съм на антидепресанти за това. Просто живота става все по-гаден с годините, започваш да виждаш хората колко са гнили и празни, как смисъла във всичко е да има пари и до там. Не си губи ценностите, само защото няма с кой да ги споделиш. Винаги бъди себе си и не позволявай на никой да отнеме тази искра в теб! Ще дойде ден, в който ще разбереш че само това ти трябва.
Анонимен коментира:
Здравей, мило момиче. Ако искаш нормално семейство по-добре си намери нормален мъж, та дори и беден.
Анонимен коментира:
Когато се правиш на съдник във всички истории на хора, които са или притеснени, или наранени то по-добре извърви своя житейски път, така че да не мислиш като мекотело, а като нормален човек.
Анонимен коментира:
Здравей. Много добре разбирам цялата ситуация. Според мен първо я заведи на психиатър или психолог, за да може лека по лека да спре да бъде стресирана от онзи нещастник. След което се обърнете към полицията, даже може и в господари на ефира, сигурна съм че ще постигнете своето, но ако го направите сега няма да й дадат детето заради крехката психика. Помогни й да се излекува и действайте, иначе сестра ти няма да се бори за нищо и ще затъва все повече. Знам, че е трудно, но е и прекрасно че може да разчита на теб.
Анонимен коментира:
Здравей, Няма значение какво обичаш и какво не стига да не вредиш на околните. Ще намериш момиче за теб, с твоите възгледи. Това, че си различен не те прави по-лош.
Анонимен коментира:
Здравей, Случвало ми се е подобно нещо и то в период от живота ми, в който бях най-нещастна. Моят съвет? Промени живота си, започни да правиш това което искаш, също така ако имаш проблеми със стреса можеш да взимаш успокоителни. Желая всичко добро.